Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανακάλυψα αυτό το βίντεο στο youtube , όπου δείχνει τον τρόπο να επισκευάσεις το drift των αναλογικών μοχλών.

Ακολούθησα την πιο εύκολη (για εμένα) επιλογή: να αλλάξω τα πλαστικά δισκάκια που κουμπώνουν πάνω στα ποτενσιόμετρα των αναλογικών. Είχα ανταλλακτικά δισκάκια που ήταν σε καλή κατάσταση από ένα άλλο ds4. Με το που τα άλλαξα, ο αριστερός μοχλός σταμάτησε να driftάρει . 'Οταν με το καλό μου έρθουν τα ανταλλακτικά από το κινεζοbay, θα τα αντικαταστήσω με καινούρια δισκάκια. 

• Απαντ. 386
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, theoritikos είπε

Ανακάλυψα αυτό το βίντεο στο youtube , όπου δείχνει τον τρόπο να επισκευάσεις το drift των αναλογικών μοχλών.

Ακολούθησα την πιο εύκολη (για εμένα) επιλογή: να αλλάξω τα πλαστικά δισκάκια που κουμπώνουν πάνω στα ποτενσιόμετρα των αναλογικών. Είχα ανταλλακτικά δισκάκια που ήταν σε καλή κατάσταση από ένα άλλο ds4. Με το που τα άλλαξα, ο αριστερός μοχλός σταμάτησε να driftάρει . 'Οταν με το καλό μου έρθουν τα ανταλλακτικά από το κινεζοbay, θα τα αντικαταστήσω με καινούρια δισκάκια. 

ασστο εαν επιχειρησσω να το ανοιξω το εχω χαλασει 1000% χιλιες φορες να το παω σε μαγαζι και σας δωσω λεφτα.

Δημοσ.

στο 2ο dualshock, ο δεξιος μοχλος δινει συνεχεια εντολη προς τα πανω, ακομα και οταν δεν το ακουμπαμε καθολου. Αυτο ειναι το λεγομενο drift?

Η λυση ειναι να το ανοιξω και να προσπαθησω να το καθαρισω?

Δημοσ.
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πρόβλημα με DualShock 4

Καλησπέρα στο φόρουμ,

έχω το εξής πρόβλημα, πριν ένα μήνα άλλαξα 2 χειριστήρια DualShock 4 που είχαν το εξής πρόβλημα πολλές φορές τα κουμπιά δεν ανταποκρινόταν όταν τα πάταγες οι μοχλοί αλλού για αλλού τα κουμπιά με λίγα λόγια τα πατιόντουσαν όποτε ήθελαν άλλες με κατευθείαν άλλες με την δεύτερη η τη Τρίτη και Τετάρτη άλλες καθόλου, τεσπα τα πήγα στην cometron στο Χαλάνδρι μου τα άλλαξαν και τα 2, μετά από ένα μήνα έχω το ίδιο πρόβλημα με τα χειριστήρια και reset τα έχω κάνει αλλά και πάλι τα ίδια, το έχει πάθει κανείς; Μήπως έχει κάνα πρόβλημα το ps4 pro που έχω; Στην αρχή τα χειριστήρια όλα κομπλέ μετά τις 3 εβδομάδες άρχισαν πάλι τα νούμερα αυτά που μου έκανε και στα παλιά

Δημοσ.

Αν ειναι απο το ιδιο καταστημα, ισως να ειναι προβληματικη παρτιδα (?).

Υπαρχει δυνατοτητα να τα δοκιμασεις σε αλλη κονσολα? Στο κανει συνεχεια ή μετα απο χ ωρες gaming?

Δημοσ.

Αυτή την στιγμή δεν έχω τη δυνατότητα να το δοκιμάσω σε άλλη κονσόλα, άλλες φορές το κάνει από την αρχή σήμερα μου το έκανε μετά από μισή ώρα

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα έχω το  play station 4 σχεδόν ένα χρόνο, και πρόσφατα αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το controller.Πολλες φορες πατιεται μόνο του το r2 και πυροβολεί μόνο του στο παιχνίδι που παίζω.Ακομα λειτουργεί κανονικά όταν το πάταω αλλά συνεχώς πατιεται και μόνο του όταν κουνάω το χειριστήριο.Μπορει κάποιος να με βοηθήσει ;

PS4 CONTROLLER

Δημοσ.

Φίλοι μου έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, από όταν αγόρασα το PS4  με το χειριστήριο που έρχεται μαζί, πάντα ο αριστερός μοχλός είναι σα να τον πηγαίνεις προς τα πάνω μόνιμα κι από μόνος του χωρίς να το ακουμπάει κάνενάς..

Δεν παίζω συχνά το έχω περίπου ενάμιση  χρόνο,

ευτυχώς που έχω αγοράσει δεύτερο χειριστήριο αλλά όταν δεν έχω μπαταρία στο άλλο το χρειάζομαι και μου σπάει τα νεύρα που δε δουλεύει σωστά..

Εμένα δε μου το κάνει μόνο στα παιχνίδια μου το κάνει ακόμα και στο μενού του PS4  πάει μόνιμα προς τα πάνω δεν μπορώ να πατήσω τίποτα σωστά σε επιλογή,

εκανα και factory reset φτιάχνει μόνο για λίγα λεπτά και σιγά σιγά ξανά τα ίδια στο 5 λεπτο 

Κάποια ουσιαστική λύση υπάρχει τελικά  μπορεί να φτιάξει με κάποιον τρόπο χωρίς να ανοιχτεί;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ilovetechno είπε

Φίλοι μου έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, από όταν αγόρασα το PS4  με το χειριστήριο που έρχεται μαζί, πάντα ο αριστερός μοχλός είναι σα να τον πηγαίνεις προς τα πάνω μόνιμα κι από μόνος του χωρίς να το ακουμπάει κάνενάς..

Δεν παίζω συχνά το έχω περίπου ενάμιση  χρόνο,

ευτυχώς που έχω αγοράσει δεύτερο χειριστήριο αλλά όταν δεν έχω μπαταρία στο άλλο το χρειάζομαι και μου σπάει τα νεύρα που δε δουλεύει σωστά..

Εμένα δε μου το κάνει μόνο στα παιχνίδια μου το κάνει ακόμα και στο μενού του PS4  πάει μόνιμα προς τα πάνω δεν μπορώ να πατήσω τίποτα σωστά σε επιλογή,

εκανα και factory reset φτιάχνει μόνο για λίγα λεπτά και σιγά σιγά ξανά τα ίδια στο 5 λεπτο 

Κάποια ουσιαστική λύση υπάρχει τελικά  μπορεί να φτιάξει με κάποιον τρόπο χωρίς να ανοιχτεί;

Δυστυχώς οχι , δεν φτιάχνεται χωρίς να το ανοίξεις. Επισκευάζεται εύκολα αν ξέρεις από επισκευές όμως ή αν έχεις κάποιον να το αναλάβει

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδιά μόνο εγώ είμαι άτυχος ή και σε άλλους σας έχει τύχει να χαλάσουν χειριστήρια από PS4 Pro; το ένα ο αριστερός μοχλός κάνει ότι θέλει και το άλλο ο δεξής μοχλός τα ίδια. Τα πήγα για επισκευή και μου είπαν θέμα πλακέτας και δεν επισκευάζονται. Έχετε κανένα tip για καλή χρήση, μήπως κάνω κάτι λάθος; Γενικά ούτε τα χτυπάω ούτε τπτ στο ξαφνικό από μόνα τους.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, La_MoRt είπε

Ρε παιδιά μόνο εγώ είμαι άτυχος ή και σε άλλους σας έχει τύχει να χαλάσουν χειριστήρια από PS4 Pro; το ένα ο αριστερός μοχλός κάνει ότι θέλει και το άλλο ο δεξής μοχλός τα ίδια.

Δεν είσαι μόνος,σύντροφε,ομοιοπαθής σε 2 χειριστήρια.

Στο ενα,το ίδιο πρόβλημα στον αριστερό μοχλό,αλλα κατα διαστήματα.Στο άλλο το Χ είναι λίγο πιο "πατημένο" μέσα.

Ενδεχομένως να φταίει η περίσσια τεστοστερόνη η και ίσως η χρόνια ενασχόληση μετα hentai..

Tελικά πήρα 3ο και παίζω με γάντια πλεόν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...