Προς το περιεχόμενο

[ssd] toshiba HDTS212EZSTA 128gb 73.90€ - crazy sunday

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χτυπηστε τον!!!

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.333659&sid=1

Αυτο ειναι το αρχικο post του moderator και κατα την γνωμη μου παντα,(χωρις να ειμαι moderator) πρεπει να μεταφερθει στην ενοτητα:Βρηκα κατι που ειναι προσφορα.Ειναι:Αξιζει? :-)

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

εγώ τον παράγγειλα για το laptop της συζύγου μπάς και ζωντανέψει λίγο - θέμα χώρου δεν υπάρχει μιάς και παίζει nas στο σπίτι με όλα τα μεγάλα αρχεία εκεί!
Θα βάλω και τον 320άρη που έχει τώρα μέσα σε ένα εξωτ. κουτάκι και όποτε χρειάζεται extra χώρο τον συνδέει!

ερώτηση κρίσεως...
migration tool παίζει με τον συγκεκριμένο? και πως γίνεται σε laptop? παίζει να βάλω τον ssd σε εξωτ.κουτάκι, να τον συνδέσω με usb, να κάνω το migration και μετά απλά τράμπα με τον εσωτερικό hdd?

Δημοσ.

Αυτο ειναι το αρχικο post του moderator και κατα την γνωμη μου παντα,(χωρις να ειμαι moderator) πρεπει να μεταφερθει στην ενοτητα:Βρηκα κατι που ειναι προσφορα.Ειναι:Αξιζει? :-)

Το πάς φιρί φιρί για μπάνιο  :P

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πάς φιρί φιρί για μπάνιο  :P

μπανιο γιατι? γιατι λεει την γνωμη του η οποια μαλιστα συμφωνα με τον ιδιο τον γιαννη κατα καιρους, ειναι σωστη?

ουτε κατα διανοια 

απλα ο γιαννης πληρωνει την απολυτη σταση του καποιες φορες κ εξηγω ,οταν κλεινεις η κατακρινεις θεματα γιατι δεν ειναι κατα 15% μινιμουμ κατω απο την χαμηλοτερη του σκρουτζ ως μη προσφορες ,τοτε πρεπει να υπερασπιζεις την ιδια αρχη κ εσυ ο ιδιος

η γνωμη μου για ολες αυτες τις περιπτωσεις ειναι οτι αν εχεις ενα αξιολογο η σε ζητηση προιον με κατωτατη τιμη κ με ευνοικες συνθηκες αγορας (ατοκες δοσεις,αξιοπιστο καταστημα η δωρεαν μεταφορικα κλπ) τοτε εχεις προσφορα για οποιον το χρειαζεται κ καλο ειναι να μην κλειδωνονται τετοια θεματα

Επεξ/σία από matrixxx
Κανεις μεγαλο λαθος, μεχρι και με 5% εχω αφησει πολλα θεματα οταν αξιζει το προιον!
Δημοσ.

μπανιο γιατι? γιατι λεει την γνωμη του η οποια μαλιστα συμφωνα με τον ιδιο τον γιαννη κατα καιρους, ειναι σωστη?

ουτε κατα διανοια 

απλα ο γιαννης πληρωνει την απολυτη σταση του καποιες φορες κ εξηγω ,οταν κλεινεις η κατακρινεις θεματα γιατι δεν ειναι κατα 15% μινιμουμ κατω απο την χαμηλοτερη του σκρουτζ ως μη προσφορες ,τοτε πρεπει να υπερασπιζεις την ιδια αρχη κ εσυ ο ιδιος

η γνωμη μου για ολες αυτες τις περιπτωσεις ειναι οτι αν εχεις ενα αξιολογο η σε ζητηση προιον με κατωτατη τιμη τοτε εχεις προσφορα για οποιον το χρειαζεται κ καλο ειναι να μην κλειδωνονται τετοια θεματα

Απλώς τον πειράζω μωλέ 

Δημοσ.

στηριζουμε τον γιαννη γιατι εχει μαζεψει την κατηγορια κ κανει αξιολογοτατη δουλεια,αλλα τον τιμουμε περισσοτερο οταν του μιλαμε ειλικρινα,αυτη ειναι η γνωμη μου κ την τηρω ακομα κ αν αρχικα παρεξηγει μια τετοια σταση

ξερει αυτος ακριβως τι λεω

Δημοσ.

Καλη τιμη ναι προσφορα ουτε γι αστειο... Στα 79 ερχεται απο Αγγλια τις τελευταιες 10 μερες, στα 76 και 78 ειναι στον τσιγκουνη. 
Μ αρεσει ομως που κανατε 4 σελιδες τοπικ για 5 ευρωπουλα .... 

Δημοσ.

στηριζουμε τον γιαννη γιατι εχει μαζεψει την κατηγορια κ κανει αξιολογοτατη δουλεια,αλλα τον τιμουμε περισσοτερο οταν του μιλαμε ειλικρινα,αυτη ειναι η γνωμη μου κ την τηρω ακομα κ αν αρχικα παρεξηγει μια τετοια σταση

ξερει αυτος ακριβως τι λεω

Εγώ είμαι στα όρια οπότε δεν έχω και περιθώρια για πολλά-πολλά  :P  δηλώνω ουδετερότητα  :lol:

Δημοσ.

Καλη τιμη ναι προσφορα ουτε γι αστειο... Στα 79 ερχεται απο Αγγλια τις τελευταιες 10 μερες, στα 76 και 78 ειναι στον τσιγκουνη. 

Μ αρεσει ομως που κανατε 4 σελιδες τοπικ για 5 ευρωπουλα .... 

ξανα ,για οποιον θελει ssd τωρα κ φανταζομαι ειναι πολλοι αυτοι ,τοτε η προσφορα του τοπικ ειναι η χαμηλοτερη τιμη που μπορεις να βρεις εναν κορυφαιο ssd οπουδηποτε κ αν ψαξεις κ μαλιστα με δωρεαν μεταφορικα για τους περισσοτερους απο εμας με ευκολη κ γρηγορη αγορα απο ελλαδα

οποτε ναι αξιζει να υπαρξει στις προσφορες κ ειναι χρησιμο για πολυ κοσμο

• Moderators
Δημοσ.

Εγω σας εδωσα όχι μια απλη προσφορα, αλλα ένα λαυρακι. Οποιος το θελει το παιρνει, οποιος δεν καταλαβαινει ή δεν θελει να διαβασει αλλα γραφει διαφορα ασχετα το αφηνει, και ευτυχως μαλιστα για τους υπολοιπους. :)

Μερικοι ας πουμε θεωρουν υπερπροσφορα τον evo στα 75 αλλα όχι αυτόν στα 74, που μιλαμε για ένα προιον διπλάσιας αξιας. Τα TLC βγηκαν λογω χαμηλου κοστους για τις εταιριες, όχι για τον καταναλωτή. Φατε. :P (ή δωστε να φανε γιατι ο ρολος διαφορων είναι αφανης για τους πολλους ;) )

Bye.

• Like 9
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...