Προς το περιεχόμενο

[ssd] toshiba HDTS212EZSTA 128gb 73.90€ - crazy sunday

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οτι θα δεις διαφορα απο εναν μηχανικο, ειναι σιγουρο.

Στο laptop μπαινει βγαζοντας τον ηδη υπαρχων δισκο. Ναι, χρειαζεσαι format.  :-D

Καλά ούτως ή άλλως για τα windows + program files τον προορίζω οπότε δεν το γλυτώνω B)

Δημοσ.

Εννοείται οτι το χτυπηστε τον είναι για όποιον χρειάζεται ΑΜΕΣΑ 128αρη ssd. Αν κάποιος δεν χρειαζεται τώρα ssd ίσως του βγει καλυτερα να περιμένει.

Αμ δεν μας τα πες αυτά και έχω παραγγείλει την μισή Toshiba  :lol: θα κάνουνε υπερωρίες τα φορτηγά τέλος πάντων θα ανοίξω κατάστημα όσοι πιστοί προσέλθετε αν τυχόν κλείσουν οι παραγγελίες.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Είπα να το γράψω πριν απο αλλη αφορμή, άλλα θα το κάνω με την δική σου:

Δεν ενδείκνυται για "εμπόρους" η προσφορά, αλλά για όποιον θέλει εναν κορυφαίο ssd ΤΩΡΑ στο συστημα του.

Αν καποιος δεν βιαζεται ν'αγορασει καλυτερα να περιμενει.....αν οχι οπως αναφερει και ο matrixxx ο συγκεκριμενος θα ειναι μια καλη επιλογη μαζι με τον 840 evo.

Δεν παυει ομως να ΜΗΝ ειναι προσφορα.

Όχι evo, άλλα pro είναι ο ιδίων επιδοσεων και τεχνολογιας, ο οποίος ξεκινά Ελλάδα απο 108 ευρώ.

Αν το δεις λοιπον έτσι, επιμενεις οτι δεν είναι προσφορά;

Δεν έχω άλλο χρονο παλικάρια για τώρα!

Δημοσ.

κριμα που δεν ειναι 7mm σε υψος!

Τώρα είδα οτι είναι 9.5mm αλλά νομίζω υπάρχουν και φορητοί που παίρνουν αυτήν την διάσταση.

Δημοσ.

Τώρα είδα οτι είναι 9.5mm αλλά νομίζω υπάρχουν και φορητοί που παίρνουν αυτήν την διάσταση.

Υπαρχουν λεπτοι φορητοι, ultrabooks συνηθως, που δεν παιρνουν.

Ας του βγαζουν ολοι 7mm να μην παιδευομαστε!!!

Δημοσ.

Με γυμνό μάτι θα έχει διαφορά από έναν Corsair Force 3;

Οχι ουτε καν.

Αλλαξα corsair force 3 με 840 pro , απολυτως καμια αισθητη διαφορα στην αποδοση.

Δημοσ.

@matrixxx

Ανεφερα τον evo μονο λογω της τιμης που ειναι σχεδον ιδια με τον toshiba και οχι βαση επιδοσεων.Φυσικα αν ειναι να επιλεξει καποιος αναμεσα στους 2 παιρνει τον toshiba και οπως πολυ σωστα ειπες μονο αν παει κανενα 15αρι ευρω πιο κατω ο evo τον χτυπαει(αυτο περιμενω μιας και δεν βιαζομαι ν'αγορασω τωρα και επισης δεν εχω τρελες απαιτησεις για επιδοσεις).

Ετσι οπως το αναφερεις και σε σχεση με τον 840 pro η διαφορα της τιμης ειναι μεγαλη αλλα και παλι δεν μπορει προσδιοριστει σαν προσφορα οπως ανεφερα πιο πριν συμφωνα παντα με τον ανταγωνισμο.

Συμφωνω βεβαια οτι οποιος θελει να παρει ΤΩΡΑ δισκο τον χτυπαει χωρις δευτερη κουβεντα.

Δημοσ.

για το hp pavillion dv7-4010 λέτε να βολεύει? ψάχνω αλλά δεν μπορώ να βρώ μέχρι τί mm 2.5άρη παίρνει!
θέλω να πιστεύω ως 17άρη entertainment laptop ότι θα τον χωράει....

Δημοσ.

για το hp pavillion dv7-4010 λέτε να βολεύει? ψάχνω αλλά δεν μπορώ να βρώ μέχρι τί mm 2.5άρη παίρνει!

θέλω να πιστεύω ως 17άρη entertainment laptop ότι θα τον χωράει....

Λογικά πρέπει να χωράει αλλά για σιγουριά μπορείς να μετρήσεις και με χαρακάκι

Δημοσ.

Λογικά πρέπει να χωράει αλλά για σιγουριά μπορείς να μετρήσεις και με χαρακάκι

κι εγώ μόλις αυτό μέτραγα  και μου είναι 2εκατοστά εξωτερικά, το θέμα είναι ότι πρέπει να χει και κάποιο αέρα από κάτω και από το πληκτρολόγιο επάνω, αλλά πιστεύω να κάνει.

Δημοσ.

κι εγώ μόλις αυτό μέτραγα  και μου είναι 2εκατοστά εξωτερικά, το θέμα είναι ότι πρέπει να χει και κάποιο αέρα από κάτω και από το πληκτρολόγιο επάνω, αλλά πιστεύω να κάνει.

Ναι λογικά το κάτω προστατευτικό πρέπει να έχει και κάποιο περιθώριο και μια ελαστικότητα 

Δημοσ.

Οπότε πατριώτη δεν υπάρχει θέμα να αντικαταστήσει έναν ήδη υπάρχοντα συμβατικό 2,5"άρη έστω και σε netbook...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...