Προς το περιεχόμενο

[ssd] toshiba HDTS212EZSTA 128gb 73.90€ - crazy sunday

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου διαφεύγει κάτι στον τσιγκούνη ξεκινάει απο τα 76 μήπως μπήκε κάνας χάκερ στον λογαριασμό σου γιατί θα μου στρίψει βραδιάτικα.

https://www.skroutz.gr/s/3961343/Toshiba-Q-Series-128GB.html?keyphrase=TOSHIBA+HDTS212EZSTA

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Πολλά!

(Είμαι ταμπλετ δεν μπορω να γράψω πολλά - ψαξτε ποστ μου πριν κανένα μήνα για τον ssd αυτον).

• Like 1
Δημοσ.

Πολλά!

(Είμαι ταμπλετ δεν μπορω να γράψω πολλά - ψαξτε ποστ μου πριν κανένα μήνα για τον ssd αυτον).

Καλά ευχαριστώ θα κλείσω να υπάρχει βασίζομαι πάνω σου κανόνισε να πέσουμε και οι δυό  :P

Περιμενω και γω να μαθω τι διαφευγει στον Captain Nemo, γιατι τον παρηγγειλα και δεν ξερω ακομα τον λογο. Χαχαχα..!! 

Και εγώ έκλεισα ένα θα μάθουμε μετά τι παίζει κλείστε άμα είναι όλοι να μην μας τους φάνε απο τα άλλα σάιτ  :lol:

Εδώ μάλλον θα μάθετε περισσότερα αλλά κλείστε πρώτα και μετά το διαβάζετε  :lol:

http://www.insomnia.gr/topic/515852-toshiba-hdts225ezsta-q-series-256gb-ssd-sata3-mlc-13900-%E2%82%AC-crazy-sundays/

• Like 2
Δημοσ.

Έχει δωρεάν μεταφορικά και είναι vfm 

The performance of the Q series SSDs is good. Especially the 128 GB model is is very fast for this segment. High-end models such as the  Samsung 840 Pro are still faster overall, but Toshiba can be proud of its latest series. Moreover, in the three PCMark benchmarks, which are representative of real consumer applications, the Q series scores very well.

18 σέλιδο review

*Και στο amazon.co.uk έχει άριστες κριτικές 

Δημοσ.

Κοίτα να δείς η Toshiba και δεν τις φαινότανε εκεί που είχανε τους πιο μάπα συμβατικούς σκληρούς βγάλανε δηλαδή διαμαντάκι ssd.Απο ότι λέει ένας περνάει και τον Evo βρήκαμε δηλαδή επιτέλους τον αντικαταστάτη του evo.

Δημοσ.

Επι της ουσιας του τοπικ:

Η τιμη δεν ειναι κακη, δεν ειναι ομως και να τρεξεις. Πηρα πριν ενα μηνα το 128αρι μοντελο (ειναι η μονη σειρα που 128-256-512GB δεν εχουν διαφορα στις επιδοσεις!!! - δειτε και το review/link του TS) και εκει ηταν πολυ καλο το VFM. Το καλυτερο που εχει υπαρξει εδω και 1-1.5 χρονο! Τον 128αρη τον πληρωσα 75 ευρω. Τα 139 για τον 256αρη δεν ειναι τοσο VFM αφου εχει τις ιδιες επιδοσεις με το μικρο μοντελο που σημαινει οτι αλλοι στην ιδια τιμη 256αρηδες τον χτυπανε στα ισια, ενω ο 128αρης εχει ελαχιστους αντιπαλους, ακριβους, σαν τον 840pro.

Τα αναμενομενα νουμερα. Επιβεβαιωνουν οι μετρησεις σου ο,τι ειπα στο #7 (τα οποια ηταν ηδη τσεκαρισμενα απο πολλες πηγες). ;)

Οριστε για να εχετε πληρη εικονα και οι μετρησεις μου απο τον 128αρη

attachicon.gifgia inso toshiba.png

Καλοριζικος :)

Δημοσ.

Μπορει ο δισκος να ειναι ο "καλυτερος" στην κατηγορια του αλλα προσφορα δεν υπαρχει σε σχεση με τον ανταγωνισμο.

Η γνωμη μου ειναι οτι οπως δειχνουν τα πραγματα με τους ssd θα δουμε πολυ καλυτερες προσφορες(το ειχε αναφερει και ο matrixxx παλαιοτερα αν θυμαμαι σωστα).

Αν καποιος δεν βιαζεται ν'αγορασει καλυτερα να περιμενει.....αν οχι οπως αναφερει και ο matrixxx ο συγκεκριμενος θα ειναι μια καλη επιλογη μαζι με τον 840 evo.

Δεν παυει ομως να ΜΗΝ ειναι προσφορα.

• Like 1
Δημοσ.

Μπορει ο δισκος να ειναι ο "καλυτερος" στην κατηγορια του αλλα προσφορα δεν υπαρχει σε σχεση με τον ανταγωνισμο.

Η γνωμη μου ειναι οτι οπως δειχνουν τα πραγματα με τους ssd θα δουμε πολυ καλυτερες προσφορες(το ειχε αναφερει και ο matrixxx παλαιοτερα αν θυμαμαι σωστα).

Αν καποιος δεν βιαζεται ν'αγορασει καλυτερα να περιμενει.....αν οχι οπως αναφερει και ο matrixxx ο συγκεκριμενος θα ειναι μια καλη επιλογη μαζι με τον 840 evo.

Δεν παυει ομως να ΜΗΝ ειναι προσφορα.

Εσύ τώρα για τι ήρθες για να μας χαλάσεις το πάρτι; :P  :lol:

Αυτός δηλαδή σε raid θα είναι φόβος και τρόμος  :fear:

Άντε βιαστείτε θα εξαντληθεί και η λίστα παραγγελιών και μετά ποιος τον ακούει τον matrixxx θα λέει σας τα λεγα ο άνθρωπος και με το δίκιο του.

Διαθεσιμότητα: Αναμένεται νέα παραλαβή στις 11 Μαρτίου

Δημοσ.

Σε λάπτοπ με sata I θα δω διαφορά? (Λογικά μπαίνει σε λάπτοπ βγάζοντας τον σκληρό αντί του dvd φαντάζομαι...)

Δημοσ.

σε λάπτοπ με sata I θα δω διαφορά? (Λογικά μπαίνει σε λάπτοπ βγάζοντας τον σκληρό αντί του dvd φαντάζομαι, ε?)

Οτι θα δεις διαφορα απο εναν μηχανικο, ειναι σιγουρο.

Στο laptop μπαινει βγαζοντας τον ηδη υπαρχων δισκο. Ναι, χρειαζεσαι format.  :-D

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

@herthan

Εννοείται οτι το χτυπηστε τον είναι για όποιον χρειάζεται ΑΜΕΣΑ 128αρη ssd. Δεν υπάρχει καλυτερο vfm εδώ και σχεδόν 2 χρόνια. Για όποιον θέλει επιδόσεις και έχει απαιτήσεις. Αν κάποιος δεν χρειαζεται τώρα ssd ίσως του βγει καλυτερα να περιμένει.

Σχετικα με τον evo , στα 60 εκείνος θα κοντραριζε αυτον στα 74.

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...