rfc Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Παιδες το έριξα στα 3.5 και ολα οκ.Απλα για 4.3 θέλει υδροψυξη οπότε πάλι καλά που δε μου έμεινε στο χέρι. Ε καλα μη τα παραλες, Εγω τον εχω στα 4.4 με αεροψυξη και δε παει πανω απο 65.
gkalas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Βασικά όσους ρώτησα που ασχολούνται με oc μου ειπαν οτι με αεροψυξη να το παω μεχρι 4.1.Μπορει να είναι καλύτερη η ψυχτρα σου.
rfc Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Απλα μια ψιλοκαλη ειναι. Μια evo212. Υπαρχουν σαφως καλυτερες. 1
toudakos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Αν θέλεις πάντως μια υδρόψηξη ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ και σαφως καλυτερη ψηξη απο αυτη π εχεις αυτη τη στιγμη, θα σου προτινα της CoolerMaster Seidon 120v λόγω χρηματων ή σε καλύτερη ποιοτητα/αποδοση της Corsair H60/H100 οτι βασταει η τσεπη σου ... για custom ανεβένει το κοστος κατα πολυ..... 1
Dahanaka Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Καλημερα παιδια,εγω χρησιμοποιω τον 4770κ με την be quiet dark rock 3 και στο battlefield 4 μεσα σε 10 λεπτα πιανει τους 70-73 βαθμους,ειναι κανονικο αυτο ή υπαρχει καποιο προβλημα? Ο επεξεργαστης δεν ειναι σε overclock.
FasTaker Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 κοιτα αν χρησιμοποιεις την custom ψυκτρα ειναι λογικο να πιανει τοσο. Δεν εχεις καποιο προβλημα αμα δεις κανα 80αρι εκει πηγαινε για αλλη ψυκτρα. ΥΓ: κοιτα λιγο και το air flow στο κουτι σου μπορει να εχεις εκει το θεμα. Οσον αφορα ψυκτρες δοκιμασε την http://www.e-shop.gr/product?id=PER.811359 θα δεις τρελη διαφορά πιστεψε με.
Dahanaka Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Εχω την http://www.skroutz.gr/s/4334628/Be-Quiet-Dark-Rock-3.html .
FasTaker Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 χωρις OC μου φαινεται λιγο υπερβολικη τετοια θερμοκρασια. Εμενα τοσο μου δινει με ΟC - o δικος μου τρεχει στα 4.3GHz -.Δεν εχεις θεμα οποως ειπα πιο πανω οταν περναει τα 80 να φοβασαι αλλα μιςσ και εχεισ καλη ψυκτρα παιζουν 2 σεναρια: 1) οποως ειπα φταιει τι κουτι δεν εχει καλο air flow 2) Η ψυκτρα σου δεν λειτουργει σωστά.
gkalas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Νομιζα οτι απανταγες στο δικό μου μήνυμα. Το εκανα εντιτ.
rfc Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Και την artic που την εχω πανω στον 3770Κ μια χαρα ειναι και αυτη για τα λεφτα της. ΕΙναι πιο κρυος ομως ο ivy. Εσυ φιλε με αυτη τη ψυκτρα σε καμια περιπτωση δε θπρεπε να βλεπεις 75αρια. Λυσιμο, παστα και σωστο κουμπωμα απο μενα.
FasTaker Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Παιζει λιγο απιθανο σεναριο αλλα εχει συμβει. Αν υπαρχει κατοικιδιο στο σπιτι μπορει να εχει μαζεψει τριχες η ψυκτρα και να μην δουκευει σωστα. Οποτε οπως ειπε και ο rfc λυσε την ψυκτρα και περαν και κοινουργια παστα για καθε ενδεχομενο.
Dahanaka Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Εβαλα τα fan του κουτιου και της ψυκτρας 100% και επαιξα 15 λεπτα battlefield 4. Πριν ειχα περιπου 70-73 βαθμους και τωρα ειχα 57-60. Τωρα οι θερμοκρασιες ειναι σωστες? ή πρεπει να πεσουν κι αλλο? Επισης,υπαρχει θεμα αν συνεχισω να εχω low τα fans? γτ στο 100% κανουν λιγο θορυβο.
FasTaker Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Οι θερμοκρασιες σου ειναι πιο ψηλες απο οτι πρεπει αλλα δεν εχεις προβλημα μηπως καει η cpu. Aπο εκει και περα αν θες να το ψαξεις κανε αυτο που ειπα εγω και ο rfc.
rfc Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Καλα αυτο δεν ειναι λυση που εκανες. Και μεσα στο ψυγειο αν βαλεις το πισι θα εχεις πιο χαμηλες θερμοκρασιες ακομη. παιζει να μη παταει καλα η ψυκτρα σου φιλε. Αυτο σου λεμε. Ισως να ειναι πιο πολυ σφιγμενη στη μια μερια. Ξεραμενη παστα. χιλιαδυο. Ανοιξε τα λεμε.
poihths Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 παιδια δεν παιζει παντα η ψύκτρα παιζει και το κουτί αν εχει καλο airflow εκει την πατανε οι περισσοτεροι περνουν 100Ε ψύκτρα και κουτί turbox απ το πλαισιο... πως θα ψυχθει το cpu αν το κουτί ειναι φούρνος και ο ζεστός αέρας μένει μέσα?? εγω προτείνω καλό κούτι και εργοστασιακη ψύκτρα εκτός αυτου και δεν σου πάιρνουν τα αυτιά τα coolerakia και τα υπολοιπα συστηματα δεν ψήνονται ,mobo, psu,hdd,ssd, memory,gpu ρίχτε λεφτά στο κουτί όχι στις ψύκτρες αλλωστε το κουτί θα σας μείνει και στην επόμενη αναβάθμιση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα