Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες 2 φορες που εκανα μετατροπη 3 αρχεια μαζι σε dvd με το convertx to dvd (τα 2 ηταν mkv) μου ανεβασε θερμοκρασια ο επεξεργαστης (ι7 4770κ) και εφτασε μεχρι 93 βαθμους.Αλλες φορες που κανω μετατροπη 2 μαζι τοτε φτανει το πολυ 80.Υπαρχει καποιο προβλημα με τον υπολογιστη ή ετσι ειναι οταν του φορτωνεις πολλα μαζι?Το TJmax ειναι στα 100 και το πλησιασα αρκετα απ'οτι ειδα.H ψυχτρα μου ειναι η Xigmatec Gaia 2 οποτε δε νομιζω να παιζει προβλημα εκει.

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Nαι.Το θεμα ειναι οτι στους 90 φτανει οταν βαζω 3 βιντεο μαζι αλλα οταν εχω δυο ή ενα ειναι μικροτερη.Κατι δεν παει καλα ε?

Δημοσ.

Nαι.Το θεμα ειναι οτι στους 90 φτανει οταν βαζω 3 βιντεο μαζι αλλα οταν εχω δυο ή ενα ειναι μικροτερη.Κατι δεν παει καλα ε?

Αποψη μου ειναι ο,τι εχεις ανεπαρκη ψυκτρα για τον επεξεργαστη σου...Εχεις αυτην που ηρθε μαζι με τον επεξεργαστη απο την ιντελ ? Μαλλον πρεπει να δοκιμασεις κατι με καλυτερη ψυκτικη ικανοτητα..Απ'όσο ξέρω για τέτοιες δουλειές 80άρι πρέπει να χτυπάς..Οχι 90..Βεβαια αναλογως και τον επεξεργαστη..Ισως να μην υπαρχει λόγος ανησυχίας..

Δημοσ.

Το 80αρι ειναι φυσιολογικο χειμωνιατικα, απο ποτε; Μαλλον δεν εχει πατησει καλα η ψυ

Δεν είπα οτι μπορεί να μην πάτησε σωστά η ψύκτρα αλλά ΔΕΝ μιλάμε για idle... Σου λεει conevrt mkv κανει..Τι περιμένεις 50αρια ?

3-4 βίντεο μαζί..Εκτός αυτού εντός του σπιτιού δεν έχουμε θερμοκρασίες φύσης...Που έχεις δει χειμωνα εντός σπιτιού ? Λογικά να το πάρεις η μέση θερμοκρασία δωματίου με περιστασιακή θέρμανση είναι 20βαθμούς και βάλε...Αν εχει τον υπολογιστη στο μπαλκόνι και χτυπαει 90αρια τότε ναι δεν ειναι φυσιολογικό..

Δημοσ.

Βασικά δώσε μας λιγο θερμοκρασίες απο το hwmonitor σε idle οταν δεν κανεις τιποτα δηλαδη , αν και θα σου έλεγα εκτος να δεις αν πατάει καλα η ψύκτρα να κανεις ενα καθάρισμα απο σκόνες κτλπ και καινούργια πάστα.

Στο κανει μονο στο conver η και σε καποιο παιχνίδι ?

Δημοσ.

Οι θερμοκρασιες φιλε μου σε idle δε ξεπερνανε τους 30.Αυτες οι θερμοκρασιες μου εμφανιζονται μονο σε convert.Στα παιχνιδια οι θερμοκρασιες δε φτανουν ποτε σε τοσο υψηλα επιπεδα.Οταν κανω convert 2 αρχεια η θερμοκρασια φτανει μεχρι τους 70 αλλα αν κοτσαρω και 3ο αρχειο τοτε βαταει 90αρια.Θα δοκιμασω να κανω πολλα αρχεια avi να δω αν θα σηκωσει τοσο ψηλες θερμοκρασιες.Τα αλλα που κανω ειναι mkv.

Δημοσ.

Αν ειναι βαρύ το convert και το εχεις high priority με πολλα αρχεία ισως και να ειναι φυσιολογικό αφου δουλεύουν στο 100 % ολα και για καποια ώρα που θέλει το convert

Δημοσ.

Nαι δουλευουν στο 100% ολα.Και στον παλιο υπολογιστη πηγαινε 100%.Υπαρχει τροπος να δουλευει στο 50% ο επεξεργαστης οταν κανω convert μεσω του προγραμματος(convert x to dvd)?

Εdit:Ειδα καπου που γραφει προτεραιοτητα μετατροπης και ειναι στο κανονικο αλλα εχει και πιο χαμηλα.Αυτο ειναι?

Δημοσ.

Δεν έχουν σχέση όλα αυτά. Αν είσαι στις stock ταχύτητες με τον 4770k αποκλείεται να φτάσεις 90° ό,τι και να τρέξεις. Εδώ με Intel Burn Test και δεν ξεπερνάει φυσιολογικά τους 60° στην stock ταχύτητα. Επειδή πολλάκις αναφέρθηκε παρόμοιο πρόβλημα στο forum, δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν:  

1. Δεν πατάει καλά η ψύκτρα (το πιθανότερο)

2. Το Voltage ανεβαίνει πολύ λόγω Vcore στο Auto.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...