Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω τον q9300 με την Thermaltake golden orb 2 και εχω idle 52 βαθμους με stress test 50 λεπτα πηγε μεχρι 67 ειναι καλη η θερμοκρασια

Δημοσ.

52 βαθμοί σε idle δεν τους λες και λίγους .... καθάρισμα το κουτί απο σκόνες και καινούργια πάστα για αρχή

Δημοσ.

ερωτηση για την παστα την απλωνουμε η βαζουμε μια τελεια στην μεση και βιδωνουμε την ψυκτρα? εγω την απλωσα και σε ψυκτρα και επεξεργαστη

Δημοσ.

αν εχεις βαλει και στις μεριες(και επεξεργαστη και ψυκτρα)εχεις κανει μεγαλο λαθος.

Το καθαριζεις τελειως και απο τις 2 μεριες και βαζεις λιγο παραπανω απο κοκκο ρυζιου στο κεντρο του επεξεργαστη και βιδωνεις την ψυκτρα.

Δημοσ.

εβαλα την παστα και την απλωσα με μια καρτα αλλα ειδα οτι εχει μαυρισει το καπακι του επεξεργαστη λιγο που σημαινει  οτι ανεβασε θερμοκρασια αλλα ρε παιδια δεν αλλαξε και πολυ η θερμοκρασια idle 52 βαθμοι παλι κουραστηκα δεν ασχολουμε αλλο αν ειναι να παραδοσει πνευμα ας παραδοσει

Δημοσ.

Αμα εχει μαυρίσει το καπάκι ισως να εχει γίνει και ζημιά .... παντως καλο σημάδι δεν ειναι

Δημοσ.

εαν εχει μαυρισει το καπακι θα ηθελα πολυ να δω φωτογραφια γιατι το μαυρισμα που λες,μπορει να μην ειναι αυτο που φανταζεσε.

• Like 1
Δημοσ.

το μαυρισμα δε εφευγε με ισοπροπανολη που το εκανα ο επεξεργαστης δουλευει παντως η θερμοκρασια δεν πευτει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...