Προς το περιεχόμενο

Turbo-X Tablet ICE III 9,7'

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Σκέφτομαι να αγοράσω κάποιο tablet καθώς οι δυνατοτητές στους πλέον είναι αρκετές για να μπορούν να ανταπεκέλθουν σε ότι τους ζητήσεις..Μετά απο ένα ψάξιμο κατέληξα στο turbo-x ice III τα χαρακτιριστικά του για την τίμη του ειναι ασυναγώνιστα και καθώς γενικά είμαι πολυ ευχαριστημένος απο το πλαίσιο σαν εταιρία ειδικά στο service τους οτιδήποτε εχει παρουσιάση πρόβλημα σε πράγμα που έχω αγοράσει απο το πλαισιο μου το ε΄κανα αντικατάσταση χωρίς δέυτερη κουβέντα θα ήθελα την γνώμη σας και ειδικά απο όσους το έχουν πάρει

και περισσότερο για την μπαταρία

Δημοσ.

λοιπον πριν ενα χρονο πηραμε ενα ταμπλετ στον μικρο μου,ριναι τωρα 2,5 για να βλεπει παιδικα οταν τρωει... το ποιο φτηνο που υπηρχε.... λοιπον το εχει ριξει κατω απειρες φορες, εχει αναιβει πανω και το εχει πατησει, εχει ριξει φαγητα, ζεστα, σουπες, νερα πανω.... εχει κολλησει φυσικα μετα απο αυτα που τραβαει 5 φορες.... μας το εχουν επισκευασει, χωρις να μας το βγαλουν εκτος εγγυησης.... τωρα απο μπαταρια κανενα 2ωρο κραταει με αναπαραγωγη βιντεο.

Αρνητικο σε αυτο που εχουμε εμεις ειναι οτι δεν εχεο το playstore της androit,  αλλα το πλαισιο μαρκετ.... αρα δεν υπαρχουν πολλες εφαρμογες...

για να μην ανοιγω αλλο θεμα γνωριζει κανεις αν μπορω να βαλω το playstore της androit ή αν μπορω να αλλαξω ολο το λογισμικο?

Δημοσ.

Οχι δεν θα το βρεις εκει, εκτος αν κατι αλλαξε προσφατα

Μπορεις να δοκιμασεις να βρεις το apk απο αλλου (πχ απο το PC) να το μεταφερεις και να το εγκαταστησεις.

Δεν ειναι σιγουρο ομως οτι θα δουλευει καλα. Εγω που το εκανα στο SPICE IV (επισης turbo x) συνεχως μου κολλαγε και το εβγαλα

Εβαλα το onemobile market που ειναι πολυ καλο. Εχει πρακτικα οτιδηποτε απο τα δωρεαν. Για πληρωμενα ετσι κι αλλιως δεν ενδιαφερομαι, ενω δεν σου ζηταει και google account οπως το play store

Το slide me που εχει μεσα (plaisio market η οπως αλλιως το εχουν ονομασει) απλα βγαλτο

Δημοσ.

για να χεις το laystore πρεπει να κανεις root στο tablet και μετα να αλλαξεις εκδοση android ετσι ακουσα αλλα καλο ειναι να κατεβαζεις apk και απο το internet η κατεβασε το aptoide που ειναι μαγαζι και αυτο και εχει πολλες εφαρμογες

Δημοσ.

ρε παιδια ανοιξα το θεμα για να παρω καποιες απαντησεις οσο το δυνατον γινετε και τελικα δε παιρνω τιποτα..

επιγκεντωνοσαστε στο προβλημα το φιλου μας πιο πανω

Δημοσ.

ρε παιδια ανοιξα το θεμα για να παρω καποιες απαντησεις οσο το δυνατον γινετε και τελικα δε παιρνω τιποτα..

επιγκεντωνοσαστε στο προβλημα το φιλου μας πιο πανω

Με ένα μικρο browse του φόρουμ μπορείς να δεις ότι κάνεις δεν προτείνει turbo x tablet. Βασικά απέφυγε οτιδήποτε λέει turbo x, είναι σκουπίδια.

Προτάσεις υπάρχουν παρα πολλές για όλα τα ποσα αν δεις τα θέματα της ενότητας.

• 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...