geo1962 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Όταν κατά την εκκίνηση του VLC, ανοίγω πχ ένα αρχείο video με την προβολή του παραθύρου είναι ήδη μεγιστοποιημένη και πατήσω (επάνω δεξιά στο παράθυρο), το μεσαίο κουμπί [Επαναφορά κάτω], για να μικρύνει το μέγεθος της προβολής του παραθύρου, τότε αυτό, παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Συγκεκριμένα, εμφανίζεται στο ίδιο μέγεθος με αυτό που είχε όταν ήταν μεγιστοποιημένο, αλλά, το μισό τμήμα του προβαλλόμενου παραθύρου, να βρίσκετε εκτός οθόνης· να μην είναι ορατό δηλαδή…! Το πρόβλημα αυτό, το είχα και σε παλαιότερες εκδόσεις του VLC· φταίει η εφαρμογή ή κάτι δεν έχω ρυθμίσει σωστά;
miltoskr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 κοιτα φιλε δοκιμασε να κανεις μια απεγκατασταση και μετα ξανα εγκατασταση αμα δεν πετυχει μην καθεσε να πεδεβεσαι υπαρχει και ο gom που ειναι αρκετα καλος προσωπικα πιστευω ειναι καλυτερος εχω συναντησει προβληματα με vlc σε ταινιες και ο gom σου παρεχει πολλες παραπανω επιλογες κ ρυθμισεις στις ταινιες και οσο αναφορα τους υποτιτλους και ολα κ επεισης υπαρχει και το gom remote που το smartphone σου γινετε κατι σαν κοντρολ για την ενταση και τλπ θα σου προτεινα να κατεβασεις το gom
Xristaras12 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 μπορεις να βαλεις ενα screenshot να καταλαβω καλυτερα τι ακριβως λες; δεν μπορω να σε κατανοησω.
CheOnWeb Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Αυτό το κουμπί εναλλάσει το μέγεθος μεταξύ του α.μέγιστου βάσει οθόνης και β.αυτού που όρισες εσύ με click and drag απ' την άκρη του παραθύρου ή που ορίστηκε μόνο του απ' το μέγεθος του τελευταίου βίντεο που άνοιξες αν έχεις επιλέξει "resize interface to video size" στα preferences.
geo1962 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Είτε έχω τικαρισμένη την επιλογή Προσαρμογή μεγέθους διεπαφής στο μέγεθος του video, είτε όχι, όταν πατήσω το μεσαίο κουμπί [Επαναφορά κάτω], από την πλήρως μεγιστοποιημένη προβολή του παραθύρου που «βρίσκομαι» ήδη, αντί να πάω σε κάποιο μικρότερο μέγεθος πχ …«πηγαίνω», στο ίδιο μέγεθος με αυτό που είχε όταν ήταν μεγιστοποιημένο, αλλά, το μισό τμήμα του προβαλλόμενου παραθύρου, να βρίσκετε εκτός οθόνης…!
CheOnWeb Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 1. Ατσεκάριστη την επιλογή και μάζεψέ το με το χέρι. Τι θα συμβεί στο επόμενο άνοιγμα video? 2. Έχεις δοκιμάσει να ανοίξεις κάποιο μικρών διαστάσεων video με την επιλογή τσεκαρισμένη; Αν μπορείς στείλε screenshot
geo1962 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Σε video με ανάλυση 480Χ360, στην αρχή ανοίγει σωστά, αλλά μόλις αρχίζω να «παίζω» με τα κουμπιά [Μεγιστοποίηση] και [Επαναφορά κάτω], το προβαλλόμενο παράθυρο, «βγαίνει» πάντα εκτός οθόνης…!
CheOnWeb Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Σε video με ανάλυση 480Χ360, στην αρχή ανοίγει σωστά, αλλά μόλις αρχίζω να «παίζω» με τα κουμπιά [Μεγιστοποίηση] και [Επαναφορά κάτω], το προβαλλόμενο παράθυρο, «βγαίνει» πάντα εκτός οθόνης…! Αν αυτό συμβαίνει είτε με Προσαρμογή μεγέθους διεπαφής στο μέγεθος του video, είτε όχι και μάλιστα αφού το έχεις προσαρμόσει το παράθυρο με το χέρι (το δοκίμασες; ), τότε όντως κάτι δεν πάει καλά. Επόμενα βήματα: 1.Επαναφορά προεπιλογών 2. Απεγκατάσταση και εγκατάσταση χωρίς σβήσιμο ρυθμίσεων 3. Απεγκατάσταση και εγκατάσταση με σβήσιμο ρυθμίσεων.
Xristaras12 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 επειδη οι νεες εκδοσεις εχουν ενα θεματακι με παρα πολλα πραματα,βρες την 2.0.8 και περασε την αν κανεις αναζητηση την εχει η επισημη σελιδα του vlc καπου χωμενη και την βρισκεις ευκολα.
geo1962 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Όπως αναφέρω και παραπάνω, το πρόβλημα το «είχα» και σε παλαιότερες εκδόσεις του VLC. Σημειώστε, πως το πρόβλημα δεν υφίσταται με άλλους Players, όπως, ο Windows Media Player, ο Media Player Classic κ.α. Όσο για αυτά που προτείνει ο φίλος CheOnWeb, τα έχω δοκιμάσει όλα, εκτός από την περίπτωση της απεγκατάστασης και εγκατάστασης στη συνέχεια, με σβήσιμο των ρυθμίσεων. Θα κάνω τη δοκιμή και θα επανέλθω…
geo1962 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δυστυχώς και μετά την εγκατάσταση, με διαγραφή των ρυθμίσεων, το πρόβλημα παραμένει…
Xristaras12 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 υπαρχει περιπτωση να ειχες συνδεσει ποτε 2 οθονες; επειδη προσπαθησα να αναπαραγω το προβλημα σου,γινεται μονο με τικαρισμενο το προσαρμογη μεγεθους διεπαφης και οταν μετεφερα με το χερι το παραθυρο και το εφερνα στο μεγεθος που ηθελα,μετα απο επανεκκινηση του vlc μου ανοιγε στο σημειο και στο μεγεθος που το ειχα αφησει.
CheOnWeb Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 υπαρχει περιπτωση να ειχες συνδεσει ποτε 2 οθονες; επειδη προσπαθησα να αναπαραγω το προβλημα σου,γινεται μονο με τικαρισμενο το προσαρμογη μεγεθους διεπαφης και οταν μετεφερα με το χερι το παραθυρο και το εφερνα στο μεγεθος που ηθελα,μετα απο επανεκκινηση του vlc μου ανοιγε στο σημειο και στο μεγεθος που το ειχα αφησει. Τα ίδια και 'γω και είμαι σε 2 οθόνες. Δεν ξέρω βέβαια τι θα συμβεί με το θέμα, αν ξηλώσω τη μια.
geo1962 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Ποτέ, δεν είχα δυο οθόνες. Τονίζω, πως το πρόβλημα κάνει την «εμφάνισή» του, ως εξής:Κλείνω τον vlc, έχοντας την προβολή του παραθύρου μεγιστοποιημένη. Όταν ξανά ανοίξω τον vlc (με ταινία ή χωρίς), αυτός εξακολουθεί να βρίσκετε σε μεγιστοποιημένη προβολή.Μόλις πατήσω το μεσαίο κουμπί [Επαναφορά κάτω], αντί το παράθυρο του vlc να εμφανιστεί με μικρότερες διαστάσεις, αυτό, έχει περίπου το μέγεθος που είχε στην μεγιστοποιημένη προβολή και παράλληλα, «βγαίνει» εκτός οθόνης, όπως φαίνεται και σε κάποια από τις παραπάνω εικόνες… Προσέξτε, εάν την προηγούμενη φορά που είχα χρησιμοποιήσει τον vlc, τον είχα κλείσει, έχοντάς τον, στη μη μεγιστοποιημένη προβολή του παραθύρου, τότε, όσες φορές και να πατήσω το/α κουμπί/ά [Μεγιστοποίηση] και [Επαναφορά κάτω] της παραπάνω εικόνας, το πρόβλημα, δεν υφίσταται!
Xristaras12 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 ακολουθησα ακριβως την περιγραφη σου και ΕΧΩ ακριβως το ιδιο θεμα με σενα. Αν τον κλεισω σε μεγιστοποιημενη προβολη,στο επομενο ανοιγμα το πεταει εκτος οθονης οταν πατησω επαναφορα μεγεθους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα