Elysian Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 καλησπερα παιδια πως μπορω να δω αμα ενα s3 ειναι αφεντικο η ψευτικο με καποια εφαρμογη η κατι αλλο παρακαλω πειτεε ευχαριδτω
Zapee995 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Αν πιστευεις οτι ειναι μια τελεια απομιμηση, μπες Site: εδω και κοιτα το αν ισχυει το imei και τι ειναι. 1
Elysian Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 ρε συ μου βγαζει αλλο κινητο ......ρε παταω βλεπω imei και οταν τελειωνει το ime εχει / 01 τι σημαινει αυτο ρε συ μου βγαζει αλλο κινητο ......ρε παταω βλεπω imei και οταν τελειωνει το ime εχει / 01 τι σημαινει αυτο απο την στιγμη ομως που εχει τις εφαρμογες τις samsung δεν ειναι αφεντικο ρε παιδια? η μηπως δεν ειναι ελληνικο και ειναι ξενο?
iliasmach Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 ρε συ μου βγαζει αλλο κινητο ......ρε παταω βλεπω imei και οταν τελειωνει το ime εχει / 01 τι σημαινει αυτο ρε συ μου βγαζει αλλο κινητο ......ρε παταω βλεπω imei και οταν τελειωνει το ime εχει / 01 τι σημαινει αυτο απο την στιγμη ομως που εχει τις εφαρμογες τις samsung δεν ειναι αφεντικο ρε παιδια? η μηπως δεν ειναι ελληνικο και ειναι ξενο? Το ότι έχει τις εφαρμογές δεν σημαίνει ότι είναι αφεντικό(χιχι).κάνε αυτό που είπε ο φίλος παραπάνω. Αποστολή από το MT27i με τη χρήση Insomnia App
Zapee995 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 ρε συ μου βγαζει αλλο κινητο ......ρε παταω βλεπω imei και οταν τελειωνει το ime εχει / 01 τι σημαινει αυτορε συ μου βγαζει αλλο κινητο ......ρε παταω βλεπω imei και οταν τελειωνει το ime εχει / 01 τι σημαινει αυτοαπο την στιγμη ομως που εχει τις εφαρμογες τις samsung δεν ειναι αφεντικο ρε παιδια? η μηπως δεν ειναι ελληνικο και ειναι ξενο? Βάλε τα ψηφία που χωράνε... Μετά τη / δεν τα παίρνει οπότε βάζεις όλα τα προηγούμενα. Επίσης προσπάθησε στο επόμενο ποστ να γίνεις πιο κατανοητός ώστε να δούμε τι παίζει.
Elysian Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 εννωο οτι εχει το samsung store και γενικα τις samsung τις εφαρμογες δεν ειναι αφεντικο?
iMarilina Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 ρε συ μου βγαζει αλλο κινητο ......ρε παταω βλεπω imei και οταν τελειωνει το ime εχει / 01 τι σημαινει αυτο ρε συ μου βγαζει αλλο κινητο ......ρε παταω βλεπω imei και οταν τελειωνει το ime εχει / 01 τι σημαινει αυτο απο την στιγμη ομως που εχει τις εφαρμογες τις samsung δεν ειναι αφεντικο ρε παιδια? η μηπως δεν ειναι ελληνικο και ειναι ξενο? κατέβασε την εφαρμογή CPU identifier (αυτή που λέει πάνω The Original, στο εικονιδιο) και δες τί έχει μέσα σαν επεξεργαστή κλπ και πες μας. αν είναι ψεύτικο θα έχει άλλα ντ'αλλων.
Skr1ll3x Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Κανε οτι σου παν τα παιδια, και ασε τα αφεντικα Κυριακατικο..
Elysian Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 παιδια ενταξει ειναι αφεντικο ευχαριστω πολυυυ
theofanis20 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Τι είναι το αφεντικό που το γράφεις και το ξανά γράφεις; Αυθεντικό λέγετε
Elysian Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 οντως ειναι αληθινο s3 και οχι κλωνος αυτο
Federacion Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Α ρε καπιταλισμέ ο άλλος λέει αφεντικό κ καταλαβαίνει αυθεντικό... Σε τι κόσμο φέρνουμε τα παιδιά μας; Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
Skr1ll3x Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Αν δεν πει την λεξη "αυθεντικο" εγω δεν φευγω απ αυτο το topic.. Πες το.. πες το.. πες το!
paylidis Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Α ρε καπιταλισμέ ο άλλος λέει αφεντικό κ καταλαβαίνει αυθεντικό... Σε τι κόσμο φέρνουμε τα παιδιά μας; Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App εδω γραματα δε ξέρουμε θέλουμε s3... αφεντικό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις