Προς το περιεχόμενο

phone real or fake

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια πως μπορω να δω αμα ενα s3 ειναι αφεντικο η ψευτικο με καποια εφαρμογη η κατι αλλο παρακαλω πειτεε ευχαριδτω

Δημοσ.

ρε συ μου βγαζει αλλο κινητο ......ρε παταω βλεπω imei και οταν τελειωνει το ime εχει / 01 τι σημαινει αυτο

ρε συ μου βγαζει αλλο κινητο ......ρε παταω βλεπω imei και οταν τελειωνει το ime εχει / 01 τι σημαινει αυτο

απο την στιγμη ομως που εχει τις εφαρμογες τις samsung δεν ειναι αφεντικο ρε παιδια? η μηπως δεν ειναι ελληνικο και ειναι ξενο?

Δημοσ.

απο την στιγμη ομως που εχει τις εφαρμογες τις samsung δεν ειναι αφεντικο ρε παιδια? η μηπως δεν ειναι ελληνικο και ειναι ξενο?

Το ότι έχει τις εφαρμογές δεν σημαίνει ότι είναι αφεντικό(χιχι).κάνε αυτό που είπε ο φίλος παραπάνω.

Αποστολή από το MT27i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

ρε συ μου βγαζει αλλο κινητο ......ρε παταω βλεπω imei και οταν τελειωνει το ime εχει / 01 τι σημαινει αυτορε συ μου βγαζει αλλο κινητο ......ρε παταω βλεπω imei και οταν τελειωνει το ime εχει / 01 τι σημαινει αυτοαπο την στιγμη ομως που εχει τις εφαρμογες τις samsung δεν ειναι αφεντικο ρε παιδια? η μηπως δεν ειναι ελληνικο και ειναι ξενο?

Βάλε τα ψηφία που χωράνε... Μετά τη / δεν τα παίρνει οπότε βάζεις όλα τα προηγούμενα.

Επίσης προσπάθησε στο επόμενο ποστ να γίνεις πιο κατανοητός ώστε να δούμε τι παίζει. :)

Δημοσ.

κατέβασε την εφαρμογή CPU identifier (αυτή που λέει πάνω The Original, στο εικονιδιο) και δες τί έχει μέσα σαν επεξεργαστή κλπ και πες μας. αν είναι ψεύτικο θα έχει άλλα ντ'αλλων.

Δημοσ.

Α ρε καπιταλισμέ ο άλλος λέει αφεντικό κ καταλαβαίνει αυθεντικό... Σε τι κόσμο φέρνουμε τα παιδιά μας;

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Α ρε καπιταλισμέ ο άλλος λέει αφεντικό κ καταλαβαίνει αυθεντικό... Σε τι κόσμο φέρνουμε τα παιδιά μας;

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

εδω γραματα δε ξέρουμε θέλουμε s3...

αφεντικό...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...