VoR Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Σκοπεύω να πάρω κινητό κάπου στα λεφτά του s3. Αρχικά πήγαινα για s3 χαλαρά γιατί είμαι κάπως εναντίον της apple αλλά βλέπω ότι το iphone το χρησιμοποιούν πολλοί στη δουλειά μου και οι περισσότεροι μου λένε ότι το έχουν σχεδόν 2 χρόνια χωρίς προβλήματα. Δεδομένου ότι το Galaxy fame μου το έχω κάτι μήνες και σαπίζει κυριολεκτικά, μπήκα σε σκέψεις. Γενικά θέλω ένα κινητό για να μπορώ να έχω εύκολη πρόσβαση σε mail και ιντερνετ, ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΕΙ (μου σπάει τα νεύρα όταν συμβαίνει αυτό) και όσο γίνεται να αντέχει λίγη κακομεταχείριση (χτες έβγαζα φωτογραφίες κάτι καλωδιώσεις και μου έπεσε κάτω ) Να το σκεφτώ για iphone?
lambroukos13 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 S3 xωρις 2η σκεψη ( σου μιλαει φανατικος iphone-ακιας)! σε σχεση με το 4αρι ειναι καλυτερο σε ολα! εκτος της ποιοτητας κατασκευης (αν σου πεσει κατω πας κατευθειαν για οθονη και στα galaxy κοστιζει αδρα, αντιθετως τα iphone ειναι πολυ ανθεκτικα)
GianniSM Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Αν πάρεις το Ι9005 με τα 2 γκίκα ραμ δεν νομίζω να υπάρχει συζήτηση...
Meraklis56 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Moto G. Στιβαρό κινητό, θα παίρνει αναβαθμίσεις για αρκετό καιρό ακόμα και το κυριότερο δεν κολλάει. https://www.youtube.com/watch?v=VogfvQ4sdeI#t=0 https://www.youtube.com/watch?v=jc2tRK3CKuM#t=0 Αν σκέφτεσαι το S3, να ξέρει πως θα χρειαστείς να αλλάξεις rom αν θέλει να μην κολλάει δυστυχώς και η Samsung θα το πάει μέχρι την 4.3 ενώ ήδη έχει βγει το 4.2.2 (που έχει το moto g)
basilis5 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 μην παρεις iphone 4 με ios7 αν θες ενα κινητο που να μην κολλαει κλπ. επισης, τωρα που βγηκε το 5ρι θα σκασουν λογικα προσφορες για το s4, που πριν λιγες μερες επαιζε νομιζω στα 400ευρω. ποσο τα βρισκεις τα 2 τηλ; καινουργια η μεταχειρισμενα; οπως ειπε ο φιλος πιο πανω, αν αποφασισεις android ψαξου σε 2 gb ram. τελος δες και το nexus 4.
iliasmach Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 <p>Moto G. Στιβαρό κινητό, θα παίρνει αναβαθμίσεις για αρκετό καιρό ακόμα και το κυριότερο δεν κολλάει.</p> <p> </p> <p><a data-ipb='nomediaparse' href=' <p><a data-ipb='nomediaparse' href=' <p> </p> <p>Αν σκέφτεσαι το S3, να ξέρει πως θα χρειαστείς να αλλάξεις rom αν θέλει να μην κολλάει δυστυχώς και η Samsung θα το πάει μέχρι την 4.3 ενώ ήδη έχει βγει το 4.2.2 (που έχει το moto g)</p> Μήπως εννοείς 4.4.2 γιατι αυτήν έχει το moto g? Αποστολή από το MT27i με τη χρήση Insomnia App
pirotouvlo Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Εγώ πάλι ήμουν ανάμεσα σε Moto G και S3 και παρείγγειλα το S3 χρώματος μαύρο στα 233 ευρώ με μεταφορικά απο το birdphone(άπο τα καλύτερα καταστήματα στο skroutz).Όντως δεν θα παρει τοσα update όσο το Moto G αλλά πιστεύω δίνει πιο smooth εμπειρία λόγω του καλύτερου επεξεργαστή και της λίγο μεγαλύτερης οθόνης.
VoR Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Οπότε να ξεχάσω iphone. Αν είναι τόσο χάλια γιατί το έχουν ολοι όμως; 1
nikos1965 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 γιατί φίλε μου καλέ.. ο ελληνας ...ποιο πολύ θέλει να κάνει επίδειξη παρά την δουλειά του και μιας και το iphone είναι το ποιο ακριβό τηλέφωνο , το προτιμάνε για να δείξουν ότι έχουν κάποιο στάτους
nokiamaniac Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Εγώ είμαι υπέρ του iPhone απλά να μας απαντήσει κάποιος αν έχει πρόβλημα με το wifi η λάθος εχω ακούσει;
kataramenos32 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Οπότε να ξεχάσω iphone. Αν είναι τόσο χάλια γιατί το έχουν ολοι όμως; Αλλο να παρεις iphone 5 και αλλο iphone 4.Το iOS7 στο 4αρι ειναι απλα τραγικο γι'αυτο και δεν αξιζει να το παρεις
Bazuk Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Για εμένα προσωπικά ότι και να πάρεις απο τα 2 ευχαριστημένος θα μείνεις. Είμαι υπερ του Android, ήμουν και εγω ανάμεσα σε αυτά τα 2 και τελικά επειδή βρήκα πολύ καλή ευκαιρία πήρα το iPhone. Και τα 2 κινητά είναι πολύ καλά, αλλά δύσκολα θα ακούσεις αντικειμενική άποψη. Προσωπικά, πάρε ότι σου αρέσει περισσότερο γιατί από επιδόσεις είναι και τα 2 πολύ καλά. Αλλο να παρεις iphone 5 και αλλο iphone 4.Το iOS7 στο 4αρι ειναι απλα τραγικο γι'αυτο και δεν αξιζει να το παρεις Στο 4s είναι smooth. γιατί φίλε μου καλέ.. ο ελληνας ...ποιο πολύ θέλει να κάνει επίδειξη παρά την δουλειά του και μιας και το iphone είναι το ποιο ακριβό τηλέφωνο , το προτιμάνε για να δείξουν ότι έχουν κάποιο στάτους Πλέον και το Galaxy έτσι έχει γίνει Εγώ είμαι υπέρ του iPhone απλά να μας απαντήσει κάποιος αν έχει πρόβλημα με το wifi η λάθος εχω ακούσει; Εμένα δεν έχει κάποιο τέτοιο πρόβλημα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα