Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

το pc το θέλω για editing (adobe after effects, video encoding etc) και στο μέλλον για gaming.
Έχω ήδη σκληρό δίσκο, κάρτα γραφικών (από το pc που έχω ήδη την hd 4850 512mb) και θέλω μητρική, επεξεργαστή,μνήμη ram, κουτί και τροφοδοτικό. Πριν δείξω το build που έχω σκεφτεί εγώ, να πω ότι μάλλον θα υπάρχει αναβάθμιση το καλοκαίρι οπότε λάβετε και αυτό υπόψιν. Το upgrade θα γίνει σε 8gb ram (+4gb δηλαδή) και κάρτα γραφικών... Επίσης υπάρχει η πιθανότητα να γίνει και overclock, όχι κάτι τρελό πχ στα 4000-4200 mhz, φυσικά με aftermarket cooler. Tα λεφτά που μπορώ να δώσω είναι στα 300 ευρώ, 20 ευρώ κάτω-πάνω το πολύ. Επιπλέον αξίζει να περιμένω ένα τετράμηνο για κάτι καλύτερο-οικονομικότερο;

BitFenix Merc Beta | Skroutz.gr 

AMD FX-6300 Box | Skroutz.gr

XFX ProSeries 550W Core Edition Full Wired (Bronze) | Skroutz.gr

G.Skill Aegis 4GB DDR3-1600MHz (F3-1600C11S-4GIS) | Skroutz.gr

Asus M5A97 LE R2.0 | Skroutz.gr

Δημοσ.

επεξεργαστης AMD FX-6300 Box απο 104,64

μητρικη Gigabyte GA-970A-DS3P απο 65

κουτι Cougar Archon απο 31,33

μνημη Kingston 4GB 1600MHz DDR3 Non-ECC CL9 DIMM HyperX Blu απο 37,11 (με 9αρια timings θα παρεις)

τροφοδοτικο Thermaltake Berlin 630W απο 54,50

συνολο απο 292,58 και με τα υπολοιπα η τα κρατας,η πας σε 8gb μνημη η βαζεις μια ψυχτρα για τον επεξεργαστη να τον ανεβασεις λιγο.

• Like 1
Δημοσ.

Μια ερώτηση αυτό το σύστημα θα αντέξει στο μέλλον πχ μια gtx 760 ή r270x επιπέδου κάρτα, ή θα τρώω bottleneck και κολλήματα;

Επίσης το τροφοδοτικό επίσης θα τροφοδοτήσει σωστά τέτοιες απαιτητικές κάρτες;

ευχαριστώ

Δημοσ.

δεν τις λες και απαιτητικες καρτες αυτες που κοιτας.

το προηγουμενο μου ocz στα 600watt ειχε επανω τον 8πυρηνο κλοκαρισμενο και την 290 κλοκαρισμενη.με νορμαλ χρηση και overclock την παλευε ανετα,με τον επεξεργαστη στα 5.0ghz και την καρτα κλοκαρισμενη οσο πηγαινε,σε psu occt test,ναι εκει,δεν την παλευε γιατι ηταν και no real life scenario.ε σκεψου εσυ με τον 6πυρηνο και τις καρτες που λες.δεν θα εχεις θεματα.

Δημοσ.

Επίσης επειδή πρόκειται να κλειδώσω το build και να το αγοράσω, υπάρχει περίπτωση να έχω θέμα με την hd4850 που έχω ήδη συνδεδεμένη στο παρόν pc, πχ να μην την δέχεται, επειδή όπως είπα και πριν δεν θα αγοράσω τώρα καινούργια κάρτα και βλέπω ότι η μητρική δεν έχει ενσωματωμένη.

Δημοσ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...