georgekathy Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Καλημερα σας. Αντιμετωπιζω ενα προβλημα με τους υποτιτλους. Δεν ξερω τι ακριβως εγινε και μου εμφανιζει ολους τους υποτιτλους ετσι <i>Ôá ðáñáêÜôù åßíáé âáóéóìÝíá. Δοκιμασα τα παντα αλλα τιποτα! Βασικα ολα ξεκινησαν οταν στην προσπαθεια μου να ενσωματωσω τους υποτιτλους σε μια ταινια μου ελεγε να αλλαξω το srt αρχειο να ανοιγει με σημειωματαριο κ να βαλω το uni-8 κωδικοποιηση. απο τοτε που εγινε αυτη η αλλαγη μου αλλαξε ολους τους υποτιτλους απο 300 ταινιες που εχω στον σκληρο μου! τι μπορω να κανω για να το επαναφερω? βασικα εκανα αυτο που λεει σε αυτο το site http://www.any-video-converter.com/add-srt-subtitle-to-output-video.php εκτος οτι δεν καταφερα να φτιαξω την ταινια με τους υποτιτλους εγινε και αυτο το προβλημα μετα. pleeaaseeee help!!!
micos000 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δεν είναι από αυτό που έκανες. Δεν αλλάζουν καθολικά, για όλα τα αρχεία οι ρυθμίσεις με κάτι τέτοιο εκτός αν το έκανες για όλους τους υπότιτλους. Μήπως πριν το κάνεις αυτό πήγες από τον πίνακα ελέγχου->τοπικές ρυθμίσεις και άλλαξες την γλώσσα για όλα τα προγράμματα που δεν υποστηρίζουν unicode; Στο σημειωματάριο εμφανίζονται σωστά; Επίσης πες μας σε ποιο πρόγραμμα στους εμφανίζει έτσι; Μήπως έκανες καμία ενημέρωση; Δες στις ρυθμίσεις του προγράμματος και ιδιαίτερα στο τμήμα για τους υπότιτλους αν έχει ρύθμιση για code page ή character encoding ή κωδικοποίηση χαρακτήρων. Βάλτο σε greek windows 1253 ή ansi greek ή 8859-7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα