Προς το περιεχόμενο

Κυρίαρχο το Android στα smartphones στις ΗΠΑ. Η Apple πρώτη στους κατασκευαστές

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το μοντελο ειναι ενα Mazda 3 το οποιο σε μερικα μοντελα ειχε popup screen απο την εταιρια,πήρα μεταχειρησμενο απο ebay μονο το συστημα της οθονης και εβαλα μεσα ενα τετοιο σετακι,αλλα χωρις touch.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Το μοντελο ειναι ενα Mazda 3 το οποιο σε μερικα μοντελα ειχε popup screen απο την εταιρια,πήρα μεταχειρησμενο απο ebay μονο το συστημα της οθονης και εβαλα μεσα ενα τετοιο σετακι,αλλα χωρις touch.

Ωραιος....αλλα το "ουτε καν" για ios μπορει να ισχυει για την συγκεκριμενη εφαρμογη,( αν και επιφυλασομαι) αλλα δεν ισχυει για την δυνατοτητα του ios να συνδεθει με obd χρησιμοποιοντας την καταλληλη εφαρμογη φυσικά. Μια ματια στο youtube για ipad mini obd ειναι αρκετή....

ΥΓ. Στην θέση σου θα έπαιρνα ένα android tabletaki....

Δεν αντιλέγω αλλά δεν θέλω να εχω στο παρμπρίζ του αμαξιού βεντουζαρισμενο ενα ipad,ενω το Android μου δινει την δυνατοτα να το κανω customize οπως θελω εγω και να εχω ενα "factory look" και γιαυτον ακριβώς τον λόγο κερδίζει κοινό το Android.

Και να προσθεσω οτι το OBD2 scanner είναι USB και το αναγνωρισε με την μια το TV Box στην USB θυρα του.

ΥΓ. Στην θέση σου θα έπαιρνα ένα android tabletaki....

Το ειχα σκεφτει αλλα εχω βαλει και πισω καμερα οποτε ηταν μονοδρομος μια οθονη με πολλα inputs ;)

Δεν αντιλέγω αλλά δεν θέλω να εχω στο παρμπρίζ του αμαξιού βεντουζαρισμενο ενα ipad,ενω το Android μου δινει την δυνατοτα να το κανω customize οπως θελω εγω και να εχω ενα "factory look" και γιαυτον ακριβώς τον λόγο κερδίζει κοινό το Android.

Και να προσθεσω οτι το OBD2 scanner είναι USB και το αναγνωρισε με την μια το TV Box στην USB θυρα του.

Το βεντουζαρισμα στο παρμπρίζ δεν είναι απαραίτητο. Αν δεις βίντεακια στο YouTube θα δεις ότι υπάρχουν και άλλες λύσεις ίσως και καλύτερες απο το factory look...

Βέβαια τις ίδιες λύσεις μπορεί να τις κανείς και με ένα android tablet. Δεν διαφωνώ ότι το android έχει και άλλες επιλογές λόγω των πληθώρα συσκευών αλλα απο το " ούτε κάν " για το iOS να μου λες τώρα ότι το android κερδίζει κοινό λόγω των περισσότερων συσκευών, έχει μια μικρή διάφορα....

Anyway δεν έχω σκοπό να διαφώνησω για την δύναμη του android αλλά κάνω μια μικρή παρένθεση στη υποτίμηση που εδειξες για το iOS.

ΥΓ. Πάντως σε ευχαριστώ γιατι μου έδωσες ιδέες για το Apple TV.....

προφανως το "ουτε καν" του iOS παει στο οτι το κοστος ειναι πολλαπλασιο. επισης το customization στο δυνατο στο android , ενω στο iOS οχι. εξωτερικη οθονη και usb στο iOS σε λειτουργικοτητα car pc δε νομιζω να γινεται.

καλο και το iOS , δε λεμε, αλλα στην περιπτωση αυτη το εργοστασιακο look ηταν εφικτο με android, και γενικα ολες οι customιες με android γινονται.

Το "ουτε καν σαν ιδεα" το ειπα διοτι δεν εχω δει ενα aftermarket ολοκληρωμένο σύστημα(πχ) για τα αυτοκίνητα απο την Apple ενω για το android υπαρχουν ενα σωρο με πληθώρα χαρακτηριστικών.

Η apple παραδοσιακά τα πάει πολύ καλά στην αμερική. Άλλωστε δεν είναι και τυχαία η υποστήριξη που έχει απο την αμερικάνικη κυβέρνηση (και τα δικαστήρια... ).

http://www.obdsoftware.net/touchscaninfo.aspx

Και ενα

http://www.skroutz.gr/s/4244297/Dell-Venue-8-Pro-8-32GB.html

Και καλο σας ταξιδι! ;)

Υ.Γ.Η λυση με το tablet(ios/android/win) εν ετη 2014,οπως αναφερε ο atheatos, ειναι πολυ καλυτερη,απ'οτι να εχει να κρεμμονται καλοδια,οθονες στο παμπριζ και remote control για να το ελεγχεις!

Ektor μην λες ασυναρτησίες,το ταμπλετ που θα το εχεις... στα ποδια σου η μηπως θα εχει ασυρματη φορτιση!!!
Η καλυτερη λυση ειναι αυτη που ανεφερα και ποιο πανω. Τωρα αμα θες μονο gps και obd data και ενα απλο Android phone κανει.

Μόνο εγώ βλέπβ την πτώση του android κατά 0,5% και αύξηση του ios 1%? Ήταν πρώτο, έμεινε πρώτο :?

Σώπα εσύ, το λέει ο ανθρωπας ΚΥΡΙΑΡΧΟ τι δε καταλαβαίνεις ;

Ο Ολυμπιακός να κερδάει και όλοι οι άλλοι να παν να .......

Τί με νοιάζει εμένα πόσο έχει η βετζίνα εγώ 10 ευρώ έβαζα 10 θα βάζω.

Κατάλαβες; :P

Σε όλες τις ταινίες τους εξάλλου προβάλλουν τους μακ αλλά τέτοια πολιτική με προιόντα μόνο για αμερικανούς δεν είδα ποτέ...

Σε όλες τις ταινίες τους εξάλλου προβάλλουν τους μακ αλλά τέτοια πολιτική με προιόντα μόνο για αμερικανούς δεν είδα ποτέ...

Εγώ από την άλλη σε όσες σειρές βλέπω προβάλουν συνεχεία windows phone και Microsoft surface. Ειδικά στο Hawai Five-0 (το νέο) όλη την ώρα με το skydrive είχαν να κάνουν

Ektor μην λες ασυναρτησίες,το ταμπλετ που θα το εχεις... στα ποδια σου η μηπως θα εχει ασυρματη φορτιση!!!

Η καλυτερη λυση ειναι αυτη που ανεφερα και ποιο πανω. Τωρα αμα θες μονο gps και obd data και ενα απλο Android phone κανει.

http://www.youtube.com/results?search_query=ipad%20car%20install&sm=3

Λυσεις ομορφες,λειτουργικες και ΟΧΙ καγκουριες οπως αυτα που προτεινετε!!!

Οποια θες απ'αυτες τις λυσεις,μπορεις να διαλεξεις για να μονταρεις ενα tablet στο αυτοκινητο!

Για μενα ο καλυτερος τροπος ειναι να μπαινει και να βγαινει και ολα να δουλευουν μεσο bluetooth.

Και για πιο απλες καταστασεις:

https://www.google.gr/search?q=ipad+car+holder&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=miwcU8CYDMKRhQfe0IHQBw&sqi=2&ved=0CCwQsAQ&biw=1094&bih=494#q=tablet+car+holder&tbm=isch

Ειμαστε στο 2014,το τονιζω!!!

2014!!!

Εγώ από την άλλη σε όσες σειρές βλέπω προβάλουν συνεχεία windows phone και Microsoft surface. Ειδικά στο Hawai Five-0 (το νέο) όλη την ώρα με το skydrive είχαν να κάνουν

Η κάθε εταιρία έχει τις αγαπημένες τις σειρές, για apple ρίξε μια ματιά σε house of cards :) :) . Αφού δεν βάλανε και στο Game of thrones product placement πάλι καλά.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...