Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να μπορείς να δεις την ταινία με υπότιτλους, φαιλ μάνατζερ σίγουρα, επιτέλους ξεχωριστή ένταση για μεντια και κλήσεις και πολλά αλλα ακομα... :P

ε παρτε android πια.... Ειχαμε τo iOS που ειναι κλειστο αλλα trendy, τωρα αποκτησαμε και ενα δυσκοιλιο -αλλα lagfree- λειτουργικο..

Ποτε θα καταλαβετε οτι τα android δε κολλανε απο στυλ ή αποψη?? Οταν εχεις 5-6 widgets (που ανανεωνονται οποτε θες εσυ και οχι οποτε βγαλει αναβαθμιση η  google). Οταν το πληκτρολογιο ειναι της επιλογης σου, οταν το  notification center το παραμετροποιεις ή το αντικαθιστας και οταν οταν οταν οταν, λογικο δεν ειναι να κολλανε?

Που και τα κολληματα πλεον εχουν αρχισει να αποτελουν παρελθον... Δεν ξεκιναω flame αλλα για μερικους που θελουν περισσοτερα γιατι κολλανε με τις μαρκες (βλεπε ΝΟΚΙΑ) ?

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

το συστημα εχει ελλειψεις...ειναι αστειο να πας να παρεις τηλεφωνο και να γκαριζει το πληκτρολογιο...αυτο με την ενταση γενικοτερα...η να μη μπορεις να στειλεις απο το skype...η να μην εχεις file manager...αυτα δεν ειναι μοδα, ειναι πραγματα που ειναι αυτονοητα και απλα επρεπε να υπηρχαν...το καλο ειναι οτι αμα παραπονιεσαι, θα σε ακουσει αυτος που πρεπει και θα σκεφτει σοβαρα να τα βαλει...αμα γινεσαι οπαδος,θα εισαι στασιμος μια ζωη...το θεμα ιενια να γινει καλυτερο, οχι να προσπαθουμε να πεισουμε τους αλλους(αλλα και τον εαυτο μας) οτι εχουμε το καλυτερο γιατι ετσι...

προσωπικα περασα για αλλαγη σε 925, αλλα οι ελλειψεις του συστηματος ειναι εμφανεις...

Δημοσ.

Μια χαρα android copy paste μπράβο στην ms που το κάνατε και είδηση.

Tι εγινε,αρχισαν τα android fanboy περι ποιος τα εφτιαξε πρωτα?Δλδ,ala apple style?

Προσεξτε,γιατι δεν ειναι και το καλυτερο πραγμα να γλυφεις εκει που εχεις φτυσει!!!

Υ.Γ.Μην παραξενευτείς,αν  η google  πληρωνει και για το notification  του android, την ms,για πατεντες!!!

Υ.Γ.2 Εχουμε δει και πιο ηλιθιες ειδησεις και αυτη δεν ειναι καν ειδηση,αλλα περισσοτερο ενημερωση με τις εξεληξεις του συγκεκριμενου λογισμικου!

• Like 1
Δημοσ.

Tι εγινε,αρχισαν τα android fanboy περι ποιος τα εφτιαξε πρωτα?Δλδ,ala apple style?

Προσεξτε,γιατι δεν ειναι και το καλυτερο πραγμα να γλυφεις εκει που εχεις φτυσει!!!

Υ.Γ.Μην παραξενευτείς,αν  η google  πληρωνει και για το notification  του android, την ms,για πατεντες!!!

Υ.Γ.2 Εχουμε δει και πιο ηλιθιες ειδησεις και αυτη δεν ειναι καν ειδηση,αλλα περισσοτερο ενημερωση με τις εξεληξεις του συγκεκριμενου λογισμικου!

Σιγά ms fanboy που σου θίξαμε την εταιρία.

Δημοσ.

Σιγά ms fanboy που σου θίξαμε την εταιρία.

Δε μου εθιξες τιποτα!

Απλα σταματατε να μιλατε για αντιγραφες και επικεντροθητε στην εξεληξη των λογισμικων-προιοντων!

Οπως με εκνευριζουν τετοιου ειδους σχολια,οπως αυτο που εκανες πριν,τοσο και ισως και περισσοτερο με εκνευριζουν τακτικες,οπως στην περιπτωση της google,που αναγκαζεται να πληρωνει πολλα δις για να μπορει να χρησιμοποιει και να εξελισσει καποιες τεχνολογιες,που ειναι πατενταρισμενες απο την ms!

Αν θελουμε να σταματισει ολο αυτο το αλαλουμ με τις πατεντες,πρεπει και εμεις να ειμαστε λιγοτερο φανμποις και να δεχομαστες οτι ολες οι εταιρειες θα δανιζονται η μια απο την αλλη για να προχωρισουν και να εξελιξουν τα προιοντα τους!

Δημοσ.

Για πες μου πoια πατέντα πληρώνει η google στην ms βρε ektor.

Επισης μιας και εχεις τοση αγάπη για τα wp για πες μου λίγο πως θα μπορέσω σήμερα αν μεταβώ σε αυτά να εχω συγχρονισμό με google accounts google drive google maps κλπ. Στείλε μου σε πμ την απορια μου.tnx

Δημοσ.

Για πες μου πoια πατέντα πληρώνει η google στην ms βρε ektor.

Επισης μιας και εχεις τοση αγάπη για τα wp για πες μου λίγο πως θα μπορέσω σήμερα αν μεταβώ σε αυτά να εχω συγχρονισμό με google accounts google drive google maps κλπ. Στείλε μου σε πμ την απορια μου.tnx

Η google,τιποτα.Πληρωνουν ολοι οσοι χρησιμοποιουν το λογισμικο της,που αντι για free το τελος γινεται επι πληρωμης.Πρωτα απο τις υπηρεσιες της google,που δεν ειναι δωρεαν και δευτερο απο τις αδειες της ms,που ουτε και αυτες ειναι δωρεαν!

Microsoft's most profitable mobile operating system: Android

Microsoft Is Making An Astonishing $2 Billion Per Year From Android Patent Royalties

Δε χρησιμοποιω τις υπηρεσιες της google,για να σε βοηθησω,γιατι το wp,το θελω να συνεργαζεται με το tablet και το pc μου,γι'αυτο δεν εχω αγορασει καινουριο smartphone(ειμαι ακομη με το htc hd2),μεχρι να επιτευθει η καθοληκη ενοποιηση των wp με τα windows στο tablet και το pc!

Χαρτες μονο here drive/map χρησιμοποιω και στο nexus το sygic για να offline navication!

Για cloud μονο το onedrive!

Кαι για επικοινωνια viber&skype!

Οι browsers μου ειναι μονο ο firefox&ie!

Kαι για search engineer χρησιμοποιω τυχαια και τους δυο,google&bing και δεν εχω ιδιαιτερη προτιμηση! 

Δημοσ.

Αρα καταλαβαίνεις πως εγω ειμαι στο αλλο ημισφαίριο οπότε κ η μετάβαση μου ειναι αδύνατη..οσο και να το ήθελα να γινει η μετάβαση κάποια στιγμή.

Το υπόλοιπο το ξανα ρωτάω ποιος πληρώνει πατέντα και πάνω σε τι; Στα κειμενα δεν γραφει κατι εκτος αν το προσπέρασα.

Και στο κατω κατω που κολλάει η πατέντα στο ολο θεμα; Επειδή ειπα πως ειναι copy paste απο android;Ειναι πως να το κάνουμε παρθενογένεση δεν υπάρχει.
Αν ειναι ο androidακιας να παει στην ms και να του το κάνει android σε 6 μήνες αστο πρώτα εσυ θα πονέσεις και μετά εγω στο βάθος που δεν θα εχω σοβαρή εναλλακτική.

Αν αυριο γινόταν το αντίθετο και έβαζε tiles στο android η google τι θα έλεγες πρωτα ο windows8 και μετά εσυ; Μπράβο ρε google;  

Δημοσ.

Αρα καταλαβαίνεις πως εγω ειμαι στο αλλο ημισφαίριο οπότε κ η μετάβαση μου ειναι αδύνατη..οσο και να το ήθελα να γινει η μετάβαση κάποια στιγμή.

Το υπόλοιπο το ξανα ρωτάω ποιος πληρώνει πατέντα και πάνω σε τι; Στα κειμενα δεν γραφει κατι εκτος αν το προσπέρασα.

Και στο κατω κατω που κολλάει η πατέντα στο ολο θεμα; Επειδή ειπα πως ειναι copy paste απο android;Ειναι πως να το κάνουμε παρθενογένεση δεν υπάρχει.

Αν ειναι ο androidακιας να παει στην ms και να του το κάνει android σε 6 μήνες αστο πρώτα εσυ θα πονέσεις και μετά εγω στο βάθος που δεν θα εχω σοβαρή εναλλακτική.

Αν αυριο γινόταν το αντίθετο και έβαζε tiles στο android η google τι θα έλεγες πρωτα ο windows8 και μετά εσυ; Μπράβο ρε google;  

Πρωτο,το multitasking της samsung,ειναι copy paste απο τα 8,αλλα ειναι καλυτερα φτιαγμενο απ'οτι στα 8 και μπραβω στην samsung που το εφερε στο android!Οποταν εχουμε παραδειγματα για μεταφορα δυνατοτητων απο τα windows σε android και τα χειροκροταμε δε τα βριζουμε!

Δευτερο για καποιο που εκτισε  στο android ειναι πραγματι δυσκολο να φυγει,οπως και αυτος που εκτισε στο ios και δε χρειαζεται κανεις να φυγει απο καπου που ειναι ευχαριστημενος!

Εγω προσωπικα δεν εφυγα απο το android λογο ανεπαρκειας οσο αφορα των αναγκων μου σε smartphone,αλλα εφυγα λογο ανεπαρκειας του android σε tablet χρηση,μια χρηση που ειναι πολυ πιο εντονη,συστηματικη και σχεδων απαρετητη για μενα.Εχει ενα χρονο που εχω αντικαταστησει το pc μου με tablet(τους πρωτους 9 μηνες ειμουν μονο με το nexus7)! 

Tριτο αν βαλει η apple widgets στο ios δεν συμαινει οτι θα γινει android και ουτε οτι αντιγραψε την google,αν θεωρισουμε ως δεδομενο οτι το πρωτο λογισμικο που υποστηριξε widgets ηταν το osx, 3 χρονια πριν εμφανηστει καν το android και 4 χρονια πριν να εμφανιστει στο android!

Μια και αναφερες copy paste,απο που πηρε η google αυτη την δυνατοτητα?Τα notifications πανω απο την οθονη απο που εχουν γινει copy paste απο το android?

Δημοσ.

Δεν εχω samsung συσκευή και δεν ξερω. Αυτο που ξέρω ειναι το android πως ειναι καθαρό το μαμά δηλαδή.
Στο δεύτερο δεν μπορώ να πω κατι.
Δεν ειναι ανάγκη να βάλει widget ήδη το εχει αντιγράψει σε αρκετα σημεία με τo νεο ios.

Ασε μετά που θα κολλάει εκτος αν βάλει περιορισμό στα widget να μην υπερβαίνουν σε μνήμη,μέγεθος και ποσότητα!

Δημοσ.

Δεν εχω samsung συσκευή και δεν ξερω. Αυτο που ξέρω ειναι το android πως ειναι καθαρό το μαμά δηλαδή.

Στο δεύτερο δεν μπορώ να πω κατι.

Δεν ειναι ανάγκη να βάλει widget ήδη το εχει αντιγράψει σε αρκετα σημεία με τo νεο ios.

Ασε μετά που θα κολλάει εκτος αν βάλει περιορισμό στα widget να μην υπερβαίνουν σε μνήμη,μέγεθος και ποσότητα!

Nαι αλλα τα widget ειναι σαν σημα κατατεθεν για τα android και θα γινει πολυ μεγαλος ντορος αν βγουν στα ios!Και αν ερθει καποιος να κατηγωρισει την apple οτι αντιγραφει την google(που θα ειναι εκατομυρια) θα ειναι fail!

Και εχε υποψη οταν η google εφτιαχνε τα android ειχε αντιγραψει σχεδον τα παντα απο τα Symbian,windowsmobile,ios και pocket pc και ερχομαστε σημερα να γραφουμε οτι αντιγραφουν την google.Χωρις την στεγνη αντιγραφη της google απο τον ανταγωνισμο,δε θα υπηρχε android για να το αντιγραψουν! :P

Δημοσ.

Nαι αλλα τα widget ειναι σαν σημα κατατεθεν για τα android και θα γινει πολυ μεγαλος ντορος αν βγουν στα ios!Και αν ερθει καποιος να κατηγωρισει την apple οτι αντιγραφει την google(που θα ειναι εκατομυρια) θα ειναι fail!

Και εχε υποψη οταν η google εφτιαχνε τα android ειχε αντιγραψει σχεδον τα παντα απο τα Symbian,windowsmobile,ios και pocket pc και ερχομαστε σημερα να γραφουμε οτι αντιγραφουν την google.Χωρις την στεγνη αντιγραφη της google απο τον ανταγωνισμο,δε θα υπηρχε android για να το αντιγραψουν! :P

αρα βαση τα λεγόμενα σου το ιος δεν ηταν πρωτοπόρο αλλα μετέφερε το osx στο mobile?

Τα widgets δεν τα είδαμε πρώτη φορα σε osx το dashboard ηταν αυτο που είδαμε και το πατένταρε κιολας απ'οσα θυμάμαι.

Επίσης fail δεν θα ειναι, fail ειναι που κάνει μήνυση και πατέντες για το κουμπί στο κέντρο το android ηταν αυτο που έβαλε widgets στα κινητά μας ή εστω αν προτιμάς αυτο που τα καθιέρωσε γιατι στο a1200 που έτρεχε linux ειχα και widgets!

Επίσης αν το πάμε ετσι όλος ο κόσμος χρωστάει στο linux μιας και δίχως ίντερνετ ακόμα θα ήμασταν 30 χρόνια πισω σε εξέλιξη.

Οποτε σκασμός και βάλτε λίνουξ; :P

Δημοσ.

αρα βαση τα λεγόμενα σου το ιος δεν ηταν πρωτοπόρο αλλα μετέφερε το osx στο mobile?

Τα widgets δεν τα είδαμε πρώτη φορα σε osx το dashboard ηταν αυτο που είδαμε και το πατένταρε κιολας απ'οσα θυμάμαι.

Επίσης fail δεν θα ειναι, fail ειναι που κάνει μήνυση και πατέντες για το κουμπί στο κέντρο το android ηταν αυτο που έβαλε widgets στα κινητά μας ή εστω αν προτιμάς αυτο που τα καθιέρωσε γιατι στο a1200 που έτρεχε linux ειχα και widgets!

Επίσης αν το πάμε ετσι όλος ο κόσμος χρωστάει στο linux μιας και δίχως ίντερνετ ακόμα θα ήμασταν 30 χρόνια πισω σε εξέλιξη.

Οποτε σκασμός και βάλτε λίνουξ; :P

Tι σχεση εχει το linux με το internet???

Το linux μεταφερει τα δεδομενα σ'ολο τον κοσμο!Μηπως χρησιμοποιησαν και γραμμες linux για τα πρωτα τηλεφωνα ή μηπως το linux ειναι και το αλλο ονομα των ραδιοκυμματων που μεταφερουν τα δεδομενα ασυρματα?

Απλα θα ηθελα να μου εξηγησεις πως καταφερες να συνδεσεις το internet που ξεκινησε ουσιαστικα το 1969 με το linux του 1991???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...