Dr.Richard Axel Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 όσο επιμένουν τόσο θα εκτίθεται, επιτέλους αν δοθούν δωρεάν τα windows...εδώ και τώρα... και εγώ απαιτώ εδώ και τώρα να δουλεύεις τσάμπα. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !! ...έλεος γιατί ζητάς να πληρώνεσαι ε; 1
kostas_dr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 και εγώ απαιτώ εδώ και τώρα να δουλεύεις τσάμπα. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !! ...έλεος γιατί ζητάς να πληρώνεσαι ε; Σιγά σιγά, εκεί μας βλέπω να πάμε
Meraklis56 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 στα ίσια από τι; Δεν προαπαθώ να το παίξω fan boy κανενός, αλλά νομίζω πως και πλάλι εχει το μονοπώλιο άθε συσκευής που βγαίνει μιας και έχει ήδη τα windows περασμένα μέσα.. Αυτό που νομίζω ότι πάει να πετύχει έιναι ο apokleism;ow του να βγαίνουν λαπτοπ χωρις λειτουργικό ώστε κάποιος να βάζει linux ή ότι αυτός θέλει... Από την στιγμήπου διαθέτει τόσο μεγάλα ποσά δεν νομίζω ότι έχει πέσει και εκτός προυπολογισμου... Για την microsoft μιλάμε, το μονωπώλειο στα Pc... και μην μου πέιτε για apple.... έχει έσοδα , αλλά απέχειπολύ από το να πλησιάσει την Microsoft στο badget Στο ποσοστό χρήσης των νέων λογισμικών.Μπορεί να χτυπάν τεράστια ποσοστά τα Windows αλλά τι έσοδα θα έχει αν όλοι μένουν στα 7άρια και δεν πληρώνουν για τα 8αρια; Για αυτό ρίχνουν τιμές, για να σπρώξουν τον κόσμο σε 8 και 8.1 Τώρα τελευταία έχω πετύχει μερικά laptop τα οποία έρχονται με free dos και μετά περνάς εσύ το λογισμικό η έρχονται απευθείας με Windows με έξτρα χρήματα. Πρόσφατα νομίζω η HP αποφάσισε να πουλάει laptop με 7άρια και όχι με 8άρια. Προφανώς δεν δείχνουν το τέλος των Windows, αλλά σίγουρα δεν δείχνουν το κλίμα που θα ήθελε η Microsoft. Αν με ρωτήσεις εμένα, δεν θα πρεπε να χει τέτοιο ποσοστό η Microsoft. Ειδικά για τον απλό κόσμο που θέλει μόνο έναν browser και έναν media player, θα μπορούσε να πάει σε Ubuntu. Τώρα για τους υπόλοιπους που θέλουν επαγγελματικά προγράμματα να πάνε σε Windows/Apple.
kfyros Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Αυτή είναι συμφωνία χονδρικής ρε παιδιά, τι συζητάμε τώρα; Δεν είναι retail άδειες, μόνο OEM. Και δεν έχουν περιορισμό για τους χρήστες. Απλά για να ξέρουν ορισμένοι, το 90% των χρηστών υπολογιστή δεν ξέρουν ότι μπορεί να αλλάξουν search provider στον browser.Μεγάλη πλειοψηφία αυτών, θεωρούν τη home page του browser με το bing ή το google search ως address bar και πληκτρολογούν όλες τις διευθύνσεις σε αυτό. Οπότε τέτοιες συμφωνίες θα δώσουν υψηλά statistics στο bing.. Τα ίδια κάνει και η google με τις συμφωνίες με τους διάφορους browsers ή κατασκευαστές.. Μιλάμε για πολλά λεφτά..
kfyros Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Στο ποσοστό χρήσης των νέων λογισμικών.Μπορεί να χτυπάν τεράστια ποσοστά τα Windows αλλά τι έσοδα θα έχει αν όλοι μένουν στα 7άρια και δεν πληρώνουν για τα 8αρια; Για αυτό ρίχνουν τιμές, για να σπρώξουν τον κόσμο σε 8 και 8.1 Τώρα τελευταία έχω πετύχει μερικά laptop τα οποία έρχονται με free dos και μετά περνάς εσύ το λογισμικό η έρχονται απευθείας με Windows με έξτρα χρήματα. Πρόσφατα νομίζω η HP αποφάσισε να πουλάει laptop με 7άρια και όχι με 8άρια. Προφανώς δεν δείχνουν το τέλος των Windows, αλλά σίγουρα δεν δείχνουν το κλίμα που θα ήθελε η Microsoft. Αν με ρωτήσεις εμένα, δεν θα πρεπε να χει τέτοιο ποσοστό η Microsoft. Ειδικά για τον απλό κόσμο που θέλει μόνο έναν browser και έναν media player, θα μπορούσε να πάει σε Ubuntu. Τώρα για τους υπόλοιπους που θέλουν επαγγελματικά προγράμματα να πάνε σε Windows/Apple. Συνήθως δεν αγοράζεις νέο λειτουργικό αν δεν αγοράσεις νέο υπολογιστή. Βέβαια όταν βγήκαν τα 8άρια σχεδόν όλοι όσοι είχαν συμβατό εξοπλισμό , έκαναν την αναβάθμιση με τα 15 και τα 30 ευρώ , ακόμα και από xp. Αυτό ήταν μια σημαντική διαφορά σε σχέση με τις παλιότερες αλλαγές λειτουργικών. Αλλά και πάλι, ο μεγάλος τζίρος για τη τη Microsoft είναι οι κατασκευαστές υπολογιστών και το cloud πλέον. Η microsoft δεν πουλάει νέες άδειες windows 7, άρα ο κατασκευαστής που θέλει να πουλήσει το pc - laptop με λειτουργικό θα βάλει 8άρια, και δεν θα κάτσει να αναπτύσσει και συντηρεί 2 εκδόσεις drivers και λογισμικού .. Όλες οι εναλλακτικές λύσεις που αναφέρεις (πχ. από HP κλπ. με linux στημένες μηχανές) πάτωσαν τελείως, και δεν ξανατόλμησαν το εγχείρημα.. Μην θεωρείτε τους εαυτούς σας ως το μέσο χρήστη. Κανένα μέλος του insomnia δεν είναι μέσος χρήστης. Είμαστε opinion leaders,κυρίως σε advanced λύσεις, αλλά ως τζίρος είμαστε απειροελάχιστο ποσοστό. 1
21century Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Μπορούν οι χρήστες με 7αρια να την κατεβάσουν με πολυ μικρό κόστος εστω?
ektor7 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Μπορούν οι χρήστες με 7αρια να την κατεβάσουν με πολυ μικρό κόστος εστω? Μην βιαζεσαι,αυτα ειναι μονο για τους κατασκευαστες. Το πιο πιθανο θα βγαλει προσφορα τα κανονικα windows 9 pro στα 15-30ευρω,για κανενα εξαμηνο,οπως ηταν και με τα 8 και τοτε θα τσιμισεις αν θες!
lambros Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 το λειτουργικο αυτο υποστιριζει μονο μια γλωσσα? απο οτι ειδα στην φωτογραφια πανω ψηλα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα