-snorkel- Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα,έχω εγκαταστήσει ένα free προγραμματάκι το Stencyl που φτιάχνεις μικρά παιχνιδάκια (δεν χρειάζεται κάποια γλώσσα προγραμματισμού).Που μπορώ να βρω οδηγούς για να αρχίσω κάτι τελείως δικό μου για android,κατά προτίμηση ελληνικοί.Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντησή σας. -snorkel-
gon1332 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα,έχω εγκαταστήσει ένα free προγραμματάκι το Stencyl που φτιάχνεις μικρά παιχνιδάκια (δεν χρειάζεται κάποια γλώσσα προγραμματισμού).Που μπορώ να βρω οδηγούς για να αρχίσω κάτι τελείως δικό μου για android,κατά προτίμηση ελληνικοί.Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντησή σας. -snorkel- Μετά την πετυχημένη πορεία με τα τόσα παιχνίδια τα οποία έχεις ηγηθεί, πως και προτιμάς το Stencyl μεγάλε Game Engineer;
-snorkel- Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Ίσως επειδή δεν χρειάζεται προγραμματισμό και μπορείς έπειτα να το βάλεις πχ στο android και να κερδίσεις λεφτά; Αν έχεις και θέλεις να γράψεις κάτι επί της ουσίας του θέματος ή εσύ ή κάποιος άλλος γράψε το.Το spam περισσεύει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα