fan1s Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 έβαλα σε αδρανοποίηση τον υπολογιστή και μετά απο λίγα λεπτάέγινε διακοπή ρεύματος , επειτα απο κάποιες ώρες έθεσα πάλι σε λειτουργία τον Η/Υαλλα μου πετάει το παραπάνω μνμ"προγραμμα φορτωσης για τη συνεχιση των windows"και μου δίνει 2 επιλογές αλλά δεν ανταποκρίνονται ουτε τα βελάκια ουτε το ποντίκιγνωρίζεται τι να κάνω;
kostas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Καλησπερα, σβησε τον Η/Υ , κλεισε τον διακοπτη του τροφοδοτικου , πατα καμια δεκαρια φορες το on-off του Η/Υ,(με σβηστο τον Η/Υ) ,και δοκιμασε να τον εκκινησης,κανονικα,οταν ξεκινηση,κανε ελεγχο του δισκου.
fan1s Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα ,ευχαριστώ για την συμβουλή. Στα Μπαιος με βαζει και λειτουργουν τα βελακια κ ολα πληρως , αλλα αν πατησω ΕΦ12 δεν λειτουργει το πληκτρολογιο για φτιαξω το δισκο
kostas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 μπηκες στο λειτουργικο ? τον δισκο θα τον ελεγξεις οταν μπεις στα windows,
fan1s Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 το πληκτρολογιο λειτουργει μονο οταν μπαίνω στο BIOS στα αλλα δεν λειτουργουν ρε γμτ ... ετσι δεν μπορω να μπω στο λειτουργικο π.χ. μπαίνω στο boot menu αλλα δεν αποκρίνονται τα βέλη
kostas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 γιατι χρησιμοποιεις το πληκτρολογιο για να μπεις στα windows ? εχεις βαλει κωδικο ? η εχεις 2 λειτουργικα ? εκανες αυτο που σου ειπα ?
anonymous-root Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 το πληκτρολογιο λειτουργει μονο οταν μπαίνω στο BIOS στα αλλα δεν λειτουργουν ρε γμτ ... ετσι δεν μπορω να μπω στο λειτουργικο π.χ. μπαίνω στο boot menu αλλα δεν αποκρίνονται τα βέλη Ενεργοποίησε το USB keyboard / USB legacy κτλ στο BIOS. ή βάλε πληκτρολόγιο PS/2
kostas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 η μπορεις (χωρις να τοχω δοκιμασει) να βγαλεις τη μπαταρια απο τη μητρικη , για περιπου 3-5' πιθανο μα μη χρειαστει ο κωδικος.
fan1s Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 ευχαριστω πολυ παιδια , πραγματικα νιώθω υπόχρεοςκώστα εκανα οτι με συμβούλευσες και πέτυχε!
kostas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 χαρα σου - χαρα μου , αλλα γραψε πιο απ'ολα , για να ξερουν , αν τυχη και σ'αλλους.....
fan1s Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Εβγαλα τη μπαταρία για 5' πρώταέπειτα πάτησα Εντερκαι μετα διάβασε το πληκτρολόγιο
τεομαν Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα, σβησε τον Η/Υ , κλεισε τον διακοπτη του τροφοδοτικου , πατα καμια δεκαρια φορες το on-off του Η/Υ,(με σβηστο τον Η/Υ) ,και δοκιμασε να τον εκκινησης,κανονικα,οταν ξεκινηση,κανε ελεγχο του δισκου. Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα μόνο που έκανα όσα μ λες και δεν έγινε τπτ .Εχεις καμια λύση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα