Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έβαλα σε αδρανοποίηση τον υπολογιστή και μετά απο λίγα λεπτά
έγινε διακοπή ρεύματος , επειτα απο κάποιες ώρες έθεσα πάλι σε λειτουργία τον Η/Υ
αλλα μου πετάει το παραπάνω μνμ
"προγραμμα φορτωσης για τη συνεχιση των windows"
και μου δίνει 2 επιλογές αλλά δεν ανταποκρίνονται ουτε τα βελάκια ουτε το ποντίκι
γνωρίζεται τι να κάνω;

Δημοσ.

Καλησπερα, σβησε τον Η/Υ , κλεισε τον διακοπτη του τροφοδοτικου , πατα καμια δεκαρια φορες το on-off του Η/Υ,(με σβηστο τον Η/Υ) ,και δοκιμασε να τον εκκινησης,κανονικα,οταν ξεκινηση,κανε ελεγχο του δισκου.

Δημοσ.

Καλησπέρα ,ευχαριστώ για την συμβουλή. Στα Μπαιος με βαζει και λειτουργουν τα βελακια κ ολα πληρως , αλλα αν πατησω ΕΦ12 δεν λειτουργει το πληκτρολογιο για φτιαξω το δισκο

Δημοσ.

το πληκτρολογιο λειτουργει μονο οταν μπαίνω στο BIOS στα αλλα δεν λειτουργουν  ρε γμτ ...

ετσι δεν μπορω να μπω στο λειτουργικο

π.χ. μπαίνω στο boot menu αλλα δεν αποκρίνονται τα βέλη

Δημοσ.

γιατι χρησιμοποιεις το πληκτρολογιο για να μπεις στα windows ? εχεις βαλει κωδικο ? η εχεις 2 λειτουργικα ? εκανες αυτο που σου ειπα ?

Δημοσ.

το πληκτρολογιο λειτουργει μονο οταν μπαίνω στο BIOS στα αλλα δεν λειτουργουν  ρε γμτ ...

ετσι δεν μπορω να μπω στο λειτουργικο

π.χ. μπαίνω στο boot menu αλλα δεν αποκρίνονται τα βέλη

Ενεργοποίησε το USB keyboard / USB legacy κτλ στο BIOS.

ή βάλε πληκτρολόγιο PS/2 B)

Δημοσ.

η μπορεις (χωρις να τοχω δοκιμασει)  να βγαλεις τη μπαταρια απο τη μητρικη , για περιπου 3-5' πιθανο μα μη χρειαστει ο κωδικος.

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ παιδια , πραγματικα νιώθω υπόχρεος
κώστα εκανα οτι με συμβούλευσες και πέτυχε!

Δημοσ.

Εβγαλα τη μπαταρία για 5' πρώτα

έπειτα πάτησα Εντερ

και μετα διάβασε το πληκτρολόγιο

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα, σβησε τον Η/Υ , κλεισε τον διακοπτη του τροφοδοτικου , πατα καμια δεκαρια φορες το on-off του Η/Υ,(με σβηστο τον Η/Υ) ,και δοκιμασε να τον εκκινησης,κανονικα,οταν ξεκινηση,κανε ελεγχο του δισκου.

Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα μόνο που έκανα όσα μ λες και δεν έγινε τπτ .Εχεις καμια λύση;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...