Προς το περιεχόμενο

MSN Messenger 6.0 Problem! :-(

mouki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, δε ξέρω αν έχει ξαναναφερθεί κάπου, είναι πάρα πολλά τα topics για να τα κοιτάξω όλα.

Έχω το εξής πρόβλημα. Κάθε φορά που πάω να συνδεθώ με το MSN και όχι με το Windows Messenger, αυτό κλείνει μετά από κάποια δευτερόλεπτα μόνο του. Το έκανα uninstall-reinstall, την πρώτη φορά μου δούλεψε κανονικά, τις επόμενες όμως πάλι τα ίδια. Ενώ κάνει Login κανονικά, κάποια δευτερόλεπτα μετά το πρόγραμμα κλείνει.

Ξέρει κανείς τι θα μπορούσα να κάνω?? Μια λύση θα μπορούσε ίσως να είναι το format αλλά πριν προχωρήσω σε τέτοιες "ακραίες" λύσεις ( :mrgreen:) , έχετε κάτι να μου προτείνετε?? :cry:

Δημοσ.

Δεν θεωρώ ότι απαιτείται format. Κατ αρχιν το msn συνδέεται και αποσυνδέεται ή δεν μπορεί να συνδεθεί όταν βρίσκεται download σε εξέλιξη με η χωρίς download manager (Dap, gozilla, k.a) . Έλεγξε το και αυτό.

Δημοσ.
an theleis na psakseis kati sto forum kalo tha einai na xrhshmopoieis thn anazhthsh... http://www.insomnia.gr/phpBB2/templates/subSilver/images/icon_mini_search.gif[/img']Αναζήτηση

Την χρησιμοποίησα την αναζήτηση πριν ανοίξω topic, έφτασα σε πόστ μέχρι τον Απρίλη (πρίν βγει δηλαδή το MSN 6) αλλά δε βρήκα κάτι σχετικό! Έχω ψάξει και σε ξένα φόρουμς αλλά πάλι δε βρήκα κάτι!

Δεν θεωρώ ότι απαιτείται format. Κατ αρχιν το msn συνδέεται και αποσυνδέεται ή δεν μπορεί να συνδεθεί όταν βρίσκεται download σε εξέλιξη με η χωρίς download manager (Dap, gozilla, k.a) . Έλεγξε το και αυτό.

Μα εγω δε λεω ότι δε συνδέεται, απλά κλείνει το πρόγραμμα, όχι κάνοντας download, αλλά χωρίς να έχω ανοίξει καν τον internet explorer!!

Format σκεφτόμουν να κάνω έτσι κι αλλιώς γενικότερα, όχι μόνο για αυτό, αλλά και για κάτι άλλα μικροπροβληματάκια, απλά έχω αρχίσει να πιστεύω πως μόνο με φορματ θα μπορούσε να λυθεί το συγκεκριμένο! :?

Δημοσ.

Γιατί δεν δοκιμάζεις third-party instant messengers? Αντικαθιστούν άνετα και επάξια το χαζο-MSN, ενώ σου επιτρέπουν να τρέχεις ταυτόχρονα και MSN και ICQ. Υπάρχουν πολλά και αξιόλογα... Δύο τρανταχτά παραδείγματα :

1. Trillian της Cerulean Studios (http://www.trillian.cc/)

2. Miranda (http://www.miranda-im.org/)

Προσωπικά δεν ξέρω ούτε καν πώς μυρίζει το MSN Messenger. Είναι το πρώτο πράγμα που τρώει uninstall όταν στήσω τα XP.

Δημοσ.
Γιατί δεν δοκιμάζεις third-party instant messengers? Αντικαθιστούν άνετα και επάξια το χαζο-MSN' date=' ενώ σου επιτρέπουν να τρέχεις ταυτόχρονα και MSN και ICQ. Υπάρχουν πολλά και αξιόλογα... Δύο τρανταχτά παραδείγματα :

1. Trillian της Cerulean Studios (http://www.trillian.cc/)

2. Miranda (http://www.miranda-im.org/)

Προσωπικά δεν ξέρω ούτε καν πώς μυρίζει το MSN Messenger. Είναι το πρώτο πράγμα που τρώει uninstall όταν στήσω τα XP.[/quote']

Βασικά δε χρησιμοποιώ άλλο messenger πλην του MSN και του Yahoo Messenger. Δε θέλω να μπλέξω με άλλα προγράμματα, μόνο να λυθεί αυτό το πρόβλημα θέλω! :(

Anyways άμα δε βρω λύση, μάλλον για φορμάτ με κοβω!

• 7 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Παιδιά, δε ξέρω αν έχει ξαναναφερθεί κάπου, είναι πάρα πολλά τα topics για να τα κοιτάξω όλα.

Έχω το εξής πρόβλημα. Κάθε φορά που πάω να συνδεθώ με το MSN και όχι με το Windows Messenger, αυτό κλείνει μετά από κάποια δευτερόλεπτα μόνο του. Το έκανα uninstall-reinstall, την πρώτη φορά μου δούλεψε κανονικά, τις επόμενες όμως πάλι τα ίδια. Ενώ κάνει Login κανονικά, κάποια δευτερόλεπτα μετά το πρόγραμμα κλείνει.

Ξέρει κανείς τι θα μπορούσα να κάνω?? Μια λύση θα μπορούσε ίσως να είναι το format αλλά πριν προχωρήσω σε τέτοιες "ακραίες" λύσεις ( :mrgreen:) , έχετε κάτι να μου προτείνετε?? :cry:

εγω ρε φιλε εχω αλλο προβλημα εχω 3 λογαριασμουσ msn και οταν μπαινω με τον πιο παλιο μου τρω αποσυνδεση συνεχεια ενω με τουσ αλλουσ δυο δεν εχω κανενα προβλημα

Δημοσ.

Παιδια εχω windows 7 καi msn 2011 απο windows essentials και ενω δουλευε κανονικα με τα links ξαφνικα οταν εστελνα link σε μια επαφη μου εκεινη δεν το επαιρνε ως link αλλα σαν κανονικο κειμενο με αποτελεσμα να πρεπει να κανει copy paste για να το δει κ οχι απλα να πατησει πανω.μου ειπε οτι απο αλλες επαφες δεχοταν links κανονικα.απεγkατεστησα λοιπον αυτη την εκδοση κ εβαλα την αμεσως προηγουμενη,αλλα οχι μονο δεν διορθωσε το προβλημα αλλα αυτη τη φορα εβλεπα κ γω η ιδια τα links ως απλο κειμενο κ οχι σαν διαυθινσεις.(στις ρυθμισεις μου εχω κανονικα την επιλογη για τα links)οποτε δεν ειναι απο εκει..μπορει καποιος να με βοηθησει please????:fear:

Δημοσ.
Παιδια εχω windows 7 καi msn 2011 απο windows essentials και ενω δουλευε κανονικα με τα links ξαφνικα οταν εστελνα link σε μια επαφη μου εκεινη δεν το επαιρνε ως link αλλα σαν κανονικο κειμενο με αποτελεσμα να πρεπει να κανει copy paste για να το δει κ οχι απλα να πατησει πανω.μου ειπε οτι απο αλλες επαφες δεχοταν links κανονικα.απεγkατεστησα λοιπον αυτη την εκδοση κ εβαλα την αμεσως προηγουμενη,αλλα οχι μονο δεν διορθωσε το προβλημα αλλα αυτη τη φορα εβλεπα κ γω η ιδια τα links ως απλο κειμενο κ οχι σαν διαυθινσεις.(στις ρυθμισεις μου εχω κανονικα την επιλογη για τα links)οποτε δεν ειναι απο εκει..μπορει καποιος να με βοηθησει please????:fear:

Το παρατήρησα και εγώ με windows live messenger 2009 αυτό που λες σήμερα.Googl-αρα λίγο και έπεσα πάνω σ αυτό

Ο τύπος λέει μόνο για το 2009...το 2011 λογικά θα έπρεπε να λειτουργεί κανονικά.

Εγώ πάντως τα χαιρετάω τα active links :cry: :cry: (σε 2011 δεν περνάω)

Δημοσ.

Μααααλιστα thanx για την απαντηση παντως..θα το γυρισω σε msn 2011 τοτε γτ εγω δεν ειχα προβλημα, επαιρνα links αλλα η επαφη στην οποια τα εστελνα εχει παλιοτερη εκδοση κ δεν τα παιρνει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...