ilos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 43 λεπτά πριν, nickk0kkav είπε Τωρα οπως που εχω 3060 ti το δοκιμασα ξανα κ παιζει αψογα. Δηλαδη στα 15 - 25 frames στις ανοικτες περιοχες αλλα περιεργως αρκουν . Νομιζω κ στο πραγματικο ps3 δεν τα πηγαινε κ καλυτερα ... Είχε drops και στο ps3 αλλά όχι τόσο μεγάλα... Η απόλυτη εμπειρία είναι το remastered στο ps5. Τέλειο framepacing και 60 ακατέβατα. 2
CODEC Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 9 ώρες πριν, nickk0kkav είπε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ επαιξα το Last of Us (+ το expansion) Αυτο το παιχνιδι ηθελα να το παρω οταν βγηκε αλλα φιλοι μου ελεγαν οτι ζοριζεται στο ps3 κ καλυτερα οταν αγορασω ps4 να το παιξω εκει . Τελικα δεν αγορασα ποτε Ps4... Μεσα στη καραντινα προσπαθησα παρα πολυ να το παιξω , δοκιμασα παρα πολλα αλλα αν κ το παιχνιδι τεχνικα ετρεχε με την 5700xt υπηρχαν τεραστια graphical glitches κ συγκεκριμενα μαυρα pixels οποτε το παιχνιδι ηταν unplayable . Ολες οι gpu της amd ειχαν (εχουν ακομα μαλλον ??? ) το προβλημα που μαλλον οφειλεται στους drivers . Το δοκιμαζα ξανα μια στο τοσο μηπως εχει βγει κανα update αλλα το ιδιο προβλημα Τωρα οπως που εχω 3060 ti το δοκιμασα ξανα κ παιζει αψογα. Δηλαδη στα 15 - 25 frames στις ανοικτες περιοχες αλλα περιεργως αρκουν . Νομιζω κ στο πραγματικο ps3 δεν τα πηγαινε κ καλυτερα ... Τι ταξιδι, τι ωραιο παιχνιδι . Πληρως κινηματογραφικο και με πολυ περισσοτερη ποικιλια απο οτι περιμενα Το τελος δε με ενθουσιασε βεβαια αλλα οκ Ωστοσο με τα χρονια εχω γινει κ εγω περιεργος και δε μπορω ΚΑΘΟΛΟΥ να παιξω stealth . Με κουραζει παρα πολυ. Mod / ατρωτος / απειρα πυρομαχικα κ χωρις τυψεις . Οκ σαν action χωρις cheat δεν ειναι playable πιστευω για τους περισσοτερους θα εσπαγαν πολλα χειριστηρια / πληκτρολογια Βρειτε κ το left behind ενα 2ωρακι ειναι, τιποτα ιδιαιτερο αλλα αξιοπρεπες To είχα παίξει την εποχή του ps3 και μετά από χρόνια πιστεύω πως παραμένει το κορυφαίο στο είδος του. Ειδικά στο MP άφησε εποχή που ακόμα και σήμερα (έχω παίξει άπειρα online multilayer) κατά την άποψή μου είναι απ τα καλύτερα . 1
7nisiotis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Πάω να συνεχίσω το TLOU με τον 12700Κ * πέρσι είχα δοκιμάσει με τον 8700Κ και έπαιζε σχετικά οκ * και απλά κολλάει στο compiling shaders, δεξιά το λογότυπο TheLastOfUs για πάντα. Δοκίμασα clear cache κλπ αλλά μάταια. Ισως πρέπει να κλείσω e cores για να τρέξει με TSX / AVX2?
7nisiotis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 https://videocardz.com/newz/aida64-update-brings-amd-zen-4-optimized-avx-512-and-avx2-benchmarks ΟΤΙ πρέπει και για τον emulator μας. Ενα τυπικό παράδειγμα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα