7nisiotis Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, nickk0kkav είπε Μπράβο! Προσπαθουσα πριν λίγες μέρες, δε τα καφερα να ξεκινήσω. Έκδοση 1.11 να υποθέσω με τι mods / ρυθμίσεις? Υπάρχουν guides στο internet αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν artifacts στην αρχική οθόνη με το παραθυρο κ δεν φορτώνει new game 1.11 ναι αν και κάποιοι λένε ότι με την 1.0 έχεις λίγο καλύτερη απόδοση με άλλα όμως trade offs. Ρυθμίσεις θα τραβήξω screenshots το βράδυ αλλά ακόμα πειραματίζομαι. Θέλει πολύ δυνατό CPU σε single core performance αν κατάλαβα καλά (?) πολύ περισσότερο από μια δυνατή gpu. patch χρησιμοποιώ αυτό που βρήκα στον ZeroX. Αλλά έπαιζα κ με τις ρυθμίσεις 3 ώρες. Μια δεν φόρτωνε ούτε το μενού και έμενε παγωμένη μαύρη οθόνη, μια είχα πράσινα artifacts στο μενού κλπ 1
nickk0kkav Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε 1.11 ναι αν και κάποιοι λένε ότι με την 1.0 έχεις λίγο καλύτερη απόδοση με άλλα όμως trade offs. Ρυθμίσεις θα τραβήξω screenshots το βράδυ αλλά ακόμα πειραματίζομαι. Θέλει πολύ δυνατό CPU σε single core performance αν κατάλαβα καλά (?) πολύ περισσότερο από μια δυνατή gpu. patch χρησιμοποιώ αυτό που βρήκα στον ZeroX. Αλλά έπαιζα κ με τις ρυθμίσεις 3 ώρες. Μια δεν φόρτωνε ούτε το μενού και έμενε παγωμένη μαύρη οθόνη, μια είχα πράσινα artifacts στο μενού κλπ Μόλις περασα το patch που βρήκα στο κανάλι του Zero X και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εκανε boot το game. Εχω πολυ artifact / μαυρες επιφανειες ακόμα, δε το λες κ playable Εχω δει διαφορά video με ρυθμίσεις αλλά με το που έκανα new game κολλαγε. Ώρα για πειραματισμούς κ για εμενα. Λίγη βοήθεια θέλω κ με τα mods όταν μπορείς να μου πεις τι εχεις ανοικτό
spartagon Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Στις 8/3/2014 στις 2:26 ΜΜ, nikos5800 είπε Ο RPCS3 δείχνει να είναι ο πρώτος πραγματικός PS3 emulator για PC. video: Επίσημο site: https://rpcs3.net/ θελει τα αντερου ppu spu Στις 10/3/2016 στις 8:31 ΠΜ, JohnJohn3484 είπε Αυτές είναι οι απαιτήσεις: 64-bit OS A modern x86 CPU that supports SSSE3 (SSE4.1 for PPU LLVM recompiler) A modern OpenGL 4.5 (OpenGL 4.2+ may work) compatible graphics card. Integrated GPUs such as the Intel HD Graphics may not work correctly. A modern DirectX 12 and Vulkan compatible graphics card is highly recommended. Στις 10/3/2016 στις 8:31 ΠΜ, JohnJohn3484 είπε Αυτές είναι οι απαιτήσεις: 64-bit OS A modern x86 CPU that supports SSSE3 (SSE4.1 for PPU LLVM recompiler) A modern OpenGL 4.5 (OpenGL 4.2+ may work) compatible graphics card. Integrated GPUs such as the Intel HD Graphics may not work correctly. A modern DirectX 12 and Vulkan compatible graphics card is highly recommended. 12 λεπτά πριν, spartagon είπε γεια να εχεις cpu 3.85 ghz exeis 500 ευρω περνεις πσ5 με αυτα τα λεφτα
Weiss Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Nba Jam On Fire fully playable ( είχα glitches πριν) 1
7nisiotis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Πρέπει να πάρω χειριστήριο γιατί επιβάλλεται στο TLOU.
7nisiotis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Στις 10/3/2021 στις 12:23 ΜΜ, nickk0kkav είπε . Έκδοση 1.11 να υποθέσω με τι mods / ρυθμίσεις? 1 2
nickk0kkav Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 7 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Παρά πολυ κατατοπιστικος, ευχαριστώ πολύ. Δυστυχώς έχω ακόμα πολλα μαυρα artifacts ειδικά σε εσωτερικους χώρους. Εχω καταλάβει ότι οφείλονται στο mlaa patch αλλά χωρίς αυτό τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα / δεν έχω boot . Είδα κ άλλους στο internet να έχουν το ίδιο προβλημα με gpu rdna 1 οπότε θα πειρμενω λίγο καιρό μήπως στρώσουν / γίνει καλυτερο mlaa patch Καταλαβαινω ότι έμεινες σε παλια έκδοση rpcs3 που ξερεις οτι δουλευει κ βρήκες μια πυξιδα για τις ρυθμίσεις αλλά είσαι πολλες εκδόσεις πίσω. Λίγο πολυ το ίδιο αποτέλεσμα είχα κ εγώ σε νεες εκδόσεις Ρίξε μια ματιά κ σε αυτό το video έχει κάποιες ρυθμίσεις διαφορετικές από εσένα Εγώ με τα 2-3 λεπτά gameplay δεν είδα διαφορά αλλά ίσως κερδίσεις κάτι σε απόδοση / bugs
nickk0kkav Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 11/3/2021 στις 12:34 ΜΜ, Weiss είπε Time Crisis 4, με mouse input. Fully playable Ενδιαφέρον αλλά δε θα είναι υπερβολικά ευκολο? Αξιζει σαν εμπειρία? Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2021 από nickk0kkav
Weiss Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 3 ώρες πριν, nickk0kkav είπε Ενδιαφέρον αλλά δε θα είναι υπερβολικά ευκολο? Αξιζει σαν εμπειρία? Δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται.Tα ammo τελειώνουν σχετικά γρήγορα. Είναι λιγο δύσκολος και ο χειρισμός του mouse μέχρι να βρεις το σωστό sensitivity. 1
7nisiotis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 8 ώρες πριν, nickk0kkav είπε gpu rdna 1 Το ίδιο πάθαινα με την 5700ΧΤ. Δε χρησιμοποιώ το MEGA ως επιλογή στο SPU BLOCK SIZE αλλά την SAFE καθώς η πρώτη προκαλεί κάποια προβλήματα που μπορείς να δεις παρακάτω πχ στην αρχή δεν φορτώνουν τα φώτα από το αμάξι. Με βοήθησε πολύ το παρακάτω κ το τελευταίο του zerox Γενικά βρήκα τις ρυθμίσεις του ZeroX ως μπουσουλα και έπειτα ξεκίνησα το "μαγείρεμα". div widget 3 ώρες πριν, Weiss είπε χειρισμός του mouse Περιμένω χειριστήριο να έρθει ώστε να το παίξω, με ποντίκι δεν ξέρω αν είναι εφικτό να παίξεις άνετα δυστυχώς για μένα που έχω συνηθίσει χρόνια σε keyboard & mouse Έχει κάτι ρυθμίσεις αλλά να το σεταρεις σαν να είχε "καθαρό" support movement με ποντίκι θεωρώ είναι ακατόρθωτο. 1
nickk0kkav Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 47 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Το ίδιο πάθαινα με την 5700ΧΤ. Δε χρησιμοποιώ το MEGA ως επιλογή στο SPU BLOCK SIZE αλλά την SAFE καθώς η πρώτη προκαλεί κάποια προβλήματα που μπορείς να δεις παρακάτω πχ στην αρχή δεν φορτώνουν τα φώτα από το αμάξι. Με βοήθησε πολύ το παρακάτω κ το τελευταίο του zerox Γενικά βρήκα τις ρυθμίσεις του ZeroX ως μπουσουλα και έπειτα ξεκίνησα το "μαγείρεμα". div widget Περιμένω χειριστήριο να έρθει ώστε να το παίξω, με ποντίκι δεν ξέρω αν είναι εφικτό να παίξεις άνετα δυστυχώς για μένα που έχω συνηθίσει χρόνια σε keyboard & mouse Έχει κάτι ρυθμίσεις αλλά να το σεταρεις σαν να είχε "καθαρό" support movement με ποντίκι θεωρώ είναι ακατόρθωτο. Ευχαριστώ για το χρόνο σου, θα τα τσεκάρω αν κ δε βλέπω να υπάρχει αυτή τι στιγμή λυση για το προβλημα μου με τις μαυρες επιφανειες / artifacts. Το video δε στο έβαλα τόσο για το mega / safe όσο για το resolution scale στο 1 που εσυ το εχεις default και κυρίως για το v black frequency στη στήλη advanced που ΟΛΟΙ οσοι έχω δει το έχουν 120 , ενώ εσυ στο default (δεν έχω δει ακόμα τα video σου ) . Προφανώς κ εχεις ασχοληθεί αρκετά για να σου κόψουν μεροκάματο αλλα μιας κ το απόλυτο optimise θα αργήσει πολυ, κουβέντα να γίνεται
7nisiotis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, nickk0kkav είπε Ευχαριστώ για το χρόνο σου, θα τα τσεκάρω αν κ δε βλέπω να υπάρχει αυτή τι στιγμή λυση για το προβλημα μου με τις μαυρες επιφανειες / artifacts. Το video δε στο έβαλα τόσο για το mega / safe όσο για το resolution scale στο 1 που εσυ το εχεις default και κυρίως για το v black frequency στη στήλη advanced που ΟΛΟΙ οσοι έχω δει το έχουν 120 , ενώ εσυ στο default (δεν έχω δει ακόμα τα video σου ) . Προφανώς κ εχεις ασχοληθεί αρκετά για να σου κόψουν μεροκάματο αλλα μιας κ το απόλυτο optimise θα αργήσει πολυ, κουβέντα να γίνεται Πείραξα διάφορες ρυθμίσεις. Με αποτέλεσμα σε κάποια φάση ο χαρακτήρας του Τζόελ να "μετατραπεί" στον Σπάιντερμαν, ειλικρινά πήρε τέτοια στάση το σώμα του χαρακτήρα και τον βλέπεις να αιωρείται στο terrain. Πέρναγα μέσα από κτήρια σαν φάντασμα και κρασαρε το παιχνίδι. Επίσης αργούσαν οι υπότιτλοι Μετά από τα πειράγματα έπαιξε και πήρα ως ασφαλές back up -ready to play - τις ρυθμίσεις αυτές που είναι playable μάλλον για τώρα με nvidia, για ότι πειράξω θα ενημερώσω. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2021 από 7nisiotis 1
daredevil1 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Έκανα δοκιμή με Ryzen 5 1600 6 core/12 thread @3.5ghz, 16gb 3000mhz, GTX 1070 με ρυθμίσεις από το ίντερνετ μάλλον για άλλες cpu, έτρωγα freeze επί μέρες, μέχρι να βάλω safe αντί για mega να σταματήσουν τα freeze αλλά παίζει 20-24 fps σε κλειστό χώρο και 10-16 σε ανοιχτούς. Είναι "κάπως" playable, αρχικά είχα 6fps χωρίς να πειράξω ρυθμίσεις. Γενικά πολύ χαμηλά για την ισχύ του PC. Tsx δεν έχει η συγκεκριμένη cpu, από ότι διάβασα εκτοξεύει τα fps, δεν ξέρω αν φταίει αυτό. Είδα βίντεο κάτι τύπους με i9 στα 4.9 ghz και παίζει τρένο 60 καρέ. Αλλά και άλλους με Ryzen 3600 πολύ καλύτερα +10 καρε και με Ryzen 1600 να έχουν παραπάνω 4-5 καρέ από εμένα και με πολύ χειρότερες κάρτες 1050ti.
ilos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 13 ώρες πριν, daredevil1 είπε Έκανα δοκιμή με Ryzen 5 1600 6 core/12 thread @3.5ghz, 16gb 3000mhz, GTX 1070 με ρυθμίσεις από το ίντερνετ μάλλον για άλλες cpu, έτρωγα freeze επί μέρες, μέχρι να βάλω safe αντί για mega να σταματήσουν τα freeze αλλά παίζει 20-24 fps σε κλειστό χώρο και 10-16 σε ανοιχτούς. Είναι "κάπως" playable, αρχικά είχα 6fps χωρίς να πειράξω ρυθμίσεις. Γενικά πολύ χαμηλά για την ισχύ του PC. Tsx δεν έχει η συγκεκριμένη cpu, από ότι διάβασα εκτοξεύει τα fps, δεν ξέρω αν φταίει αυτό. Είδα βίντεο κάτι τύπους με i9 στα 4.9 ghz και παίζει τρένο 60 καρέ. Αλλά και άλλους με Ryzen 3600 πολύ καλύτερα +10 καρε και με Ryzen 1600 να έχουν παραπάνω 4-5 καρέ από εμένα και με πολύ χειρότερες κάρτες 1050ti. Είχα τον 1600 όταν είχα δοκιμάσει τον RPCS3 στις early builds που μόλις ήταν playable το Demons Souls. Η διαφορά τότε των early builds σε σχέση με την τελευταίες versions και τον 3700x είναι απλά χαοτική. Από τα 20-25 fps σε καρφωμένα 60. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα