lak10 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Εχω την μητρικη intel Dp43bf η οποια υποστηριζει usb 2.0 πηρα το κουτι COOLERMASTER CENTURION 6 το οποιο εχει και usb 3.0 με καλωδιο 19 pin υπαρχει καποιος ανταπτορας για να μην πανε χαμενες οι usb?
SPANK Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μαλλον κατι τετοιο θέλεις http://www.ebay.com/itm/USB-3-0-19-Pin-to-Front-Panel-to-9-Pin-USB-2-0-to-Motherboard-Cable-Cord-Adaptor-/190890908337?pt=US_Drive_Cables_dapters&hash=item2c71fc1ab1
jim_p Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Αυτο πρεπει να ειναι για να δινει απο τον usb3 controller τις μητρικης σε θυρες usb2 και λογικα δεν κανει. Εφοσον το συστημα σου δεν εχει θυρες usb3, παρε μια καρτα σαν αυτη και συνδεσε τις usb3 του κουτιου πανω της http://www.e-shop.gr/product?id=PER.612048
lak10 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 θα δοκιμασω τον ανταπτορα στα σχολια λεει USB 2.0 to motherboard 19 pin USB 3.0 Female to 9 pin USB 2.0 male F/M adapter cable Support external USB 3.0 front panel connectors to USB 2.0 motherboard connectors Allowing you to connect internal USB devices directly to the motherboard header connection Upgrading to your motherboard and front panel connectors The adapter cable offers a cost-effective solution for connecting multi-function front panels to motherboard The USB 2.0 male to motherboard towards to USB 3.0 to front panel USB header adapter cable is constructed of high quality materials and expertly constructed for durable performance.
lak10 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 η μητρικη μου μου εχει 3 υποδοχες για τις usb του κουτιου υπαρχει περιπτωση να μην αρκει το ρευμα γιατι για τις 2 usb το κουτι εχει ενα καλωδιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα