Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι Κινέζοι προλαβαίνουν τους Κορεάτες σε QHD. Έτσι και αλλιώς marketing είναι βέβαια αλλά δείχνει οτι πλέον παιρνάνε σιγά σιγά μπροστά και δεν βασίζονται μόνο στην τιμή.

• Like 1
Δημοσ.

Ως έχουμε ξαναπεί, οι Κινέζοι τα δίνουν όλα εδώ κ κάποιο διάστημα.

Είναι τόσο μεγάλη η λύσσα τους κ έχουν τόσο μεγάλο περιθώριο(κέρδους, κόστους, εργασιακών) , που έτσι όπως πάνε οι μεγάλοι, απλά θα βγάζουν τεχνολογίες, που θα υλοποιούνται από τους Κινέζους.

Γιατί μέχρι τώρα τι νομίζεις ότι γίνετε;;

Δημοσ.

Ως έχουμε ξαναπεί, οι Κινέζοι τα δίνουν όλα εδώ κ κάποιο διάστημα.

Είναι τόσο μεγάλη η λύσσα τους κ έχουν τόσο μεγάλο περιθώριο(κέρδους, κόστους, εργασιακών) , που έτσι όπως πάνε οι μεγάλοι, απλά θα βγάζουν τεχνολογίες, που θα υλοποιούνται από τους Κινέζους.

Και οι άλλοι το ίδιο περιθώριο κέρδους έχουν. Αν δεν απατώμαι στην Κίνα τα κατασκευάζουν όλοι...

Πάντως πανέμορφο το τηλέφωνο. Απλό και κομψό. Ας τα δει η σαμσουνγκ αυτά...

Δημοσ.

βρε παιδιά που το είδατε αν είναι όμορφο το τηλέφωνο. Από αυτές τις φωτό δεν ξεχωρίζει κάτι και γενικά δεν φαίνεται τίποτα.

Δεν πρέπει να είναι καν φωτο του κινητού βασικά αλλά renders. 

Μπορεί να αποδειχτεί απίστευτο αισθητικά αλλά ας περιμένουμε να το δούμε και σε κανονική φωτογραφία. 

Δημοσ.

βρε παιδιά που το είδατε αν είναι όμορφο το τηλέφωνο. Από αυτές τις φωτό δεν ξεχωρίζει κάτι και γενικά δεν φαίνεται τίποτα.

Δεν πρέπει να είναι καν φωτο του κινητού βασικά αλλά renders. 

Μπορεί να αποδειχτεί απίστευτο αισθητικά αλλά ας περιμένουμε να το δούμε και σε κανονική φωτογραφία. 

Αν δεν ξεχωρίζεις κάτι μάλλον πρέπει να ρυθμίσεις την φωτεινότητα στην οθόνη σου. Οι φωτογραφίες δείχνουν ένα τηλέφωνο κλειστό, αυτό είναι το τελικό disign σύμφωνα με την πηγή. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο που να χρειάζεται να δεις, τα υπόλοιπα θα τα δούμε με αναμμένο το τηλέφωνο.

Δημοσ.

το να θελει καποιος να το συνδεσει με την τηλεοραση του δεν παιζει ε?

Ωστε εσυ εισαι ενας απ αυτους που θελουν 4κ αναλυση στα κινητα τους ε?

Δημοσ.

Μια χαρά είναι η οθόνη μου. Αυτες οι φωτο απλα δεν δειχνουν τίποτα.

Δημοσ.

Εγω βλέπω το πίσω μέρος του μπλέ/γρκί ματ με μια κάμερα στρογγυλή και ενα LED φλάς απο κάτω.

βλέπω οτι το κέλυφος έχει μεταλλικό περίβλημα.

Βλέπω οτι μπροστά μοιάζει να είναι όλο οθόνη με ενα κομμάτι πλαστικού σε σχήμα ατράκτου να βγαίνει απο κάτω και να φωτίζεται μπλε..

Φαίνεται οτι έχει και μπροστινή κάμερα.. επίσης φαίνεται και το bezel του κινητού αν προσέξεις καλά που είναι περίπου 1CM απο την κορυφή μέχρι να αρχίσει η οθόνη.

βλέπω οτι προεξέχουν λίγο και τα κουμπιά για το volume της μουσικής... δηλαδή τι άλλο θες να δεις;

• Like 1
Δημοσ.

Αν εχει δελεαστικη τιμη και οχι προβληματα με Ευρωπη/google play Κλπ ισως να αναθεωρησω για το s3 lte μου 

Νομιζω και απο φιλους δηλαδη τα καλα κινεζικα απο γνωστες εταιρειες δεν εχουν τετοια θεματα πια..

Δημοσ.

Λαμβάνοντας υπόψη τα Oppo Find 5 & N1, νομίζω ότι δείχνουν το πραγματικό κινητό, το οποίο προσωπικά το περιμένω πως και πως :D

Δημοσ.

Για να σε βοηθήσω λίγο και να προσθέσω σε αυτά που γράφει ο Colonel

gallery_184578_845_5524.jpg

βλέπω επίσης capacitor buttons και ηχείο στο πίσω μέρος

Δημοσ.

Για να σε βοηθήσω λίγο και να προσθέσω σε αυτά που γράφει ο Colonel

gallery_184578_845_5524.jpg

βλέπω επίσης capacitor buttons και ηχείο στο πίσω μέρος

Ναι τώρα παίζοντας με contrast αποκαλύπτεται το κινητό και όχι μια μαύρη θολούρα. Τώρα βλέπω capacitive κουμπιά, ηχείο, κάμερες bezels. Δηλαδή εσείς ρε παιδιά πριν τα βλέπατε όλα αυτά; 

Δημοσ.

Τα capacitor buttons λίγο δύσκολο να φαίνονται σε οποιαδήποτε οθόνη, αλλά όλα τα υπόλοιπα στην δικιά μου οθόνη διακρίνονται, αν και σκοτεινά.

Το να σηκώνεις την φωτεινότητα στο θεό είναι και ένα κολπάκι για να δεις αν οι φωτογραφίες είναι μοντάζ στο photoshop - συνήθως αποκαλύπτονται τα σημεία που έπεσε σοβάτισμα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...