Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολυ ομορφοτερη συσκευη σχεδον απο ολο τον ανταγωνισμο και απο τις μεγαλες εταιριες ισως ειναι λιγο πιο ωραιο το htc m8 κατα την ταπεινη μου αποψη. Ενα μεγαλο μπραβο στην oppo που εβγαλε μια συσκευη που δεν εχει τιποτα να ζηλεψει απο ολες τις υπολοιπες μεγαλες συσκευες

• Like 1
  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πουλανε καπου στην Ελλαδα να το πιασω στα χερια μου?

Δεν έχει βγει ακόμη! Τι να πιάσεις στα χέρια σου?

Άν διάβαζες έστω και μία γραμμή από το άρθρο θα το έβλεπες! Γράφεις και σε τεχνολογικό φόρουμ....

"Το OPPO Find 7 θα ανακοινωθεί επίσημα στις 19 Μαρτίου"

• Like 1
Δημοσ.

Ξεκολλα αγορι μου. Γενικα OPPO ρωταω αν πουλανε στην Ελλαδα να παω να το πιασω στα χερια μου(οταν βγει, κοινη λογικη ειναι)

Διαβασα και μια και δυο γραμμες. Ξερω και τους αριθμους.

• Like 1
Δημοσ.

Πουλανε καπου στην Ελλαδα να το πιασω στα χερια μου?

και όταν έρθει μόνο στο ευρωπαϊκό καταστήματα θα έρθει και όποιος θέλει το παραγγέλνει και σε 3 μέρες σπίτι του θα είναι  όχι στα φυσικά μαγαζιά...... αν είναι να συνεργάζεται φυσικά μαγαζιά κλπ η τιμή που έχει τώρα δεν θα μπορεί να διατηρηθεί 

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ όμορφο κινητό.

Ακόμη χαίρομαι που οι κινέζοι βγάζουν άξια κινητά ώστε,εμείς σαν καταναλωτές να έχουμε πολλές επιλογές σε λογικές τιμές.

Εάν δεν πέσει η τιμή στο Nexus 5(που είμαι φαν της σειράς)τότε θα πάω για κινέζο.

Δημοσ.

και όταν έρθει μόνο στο ευρωπαϊκό καταστήματα θα έρθει και όποιος θέλει το παραγγέλνει και σε 3 μέρες σπίτι του θα είναι  όχι στα φυσικά μαγαζιά...... αν είναι να συνεργάζεται φυσικά μαγαζιά κλπ η τιμή που έχει τώρα δεν θα μπορεί να διατηρηθεί 

Εμενα για παραδειγμα οι τιμες του Note 3 σε μαγαζια τυπου birdphone, kaizer μου φαινονται παρα πολυ καλες! Αν ειχαν και ενα diplay καποιες συσκευες θα ηταν τελειο.

Κριμα γιατι δεν μπορω να κανω μια αγορα στα τυφλα και ουτε ξερω καποιον που να εχει Oppo

Δημοσ.

Κριμα γιατι δεν μπορω να κανω μια αγορα στα τυφλα και ουτε ξερω καποιον που να εχει Oppo

Αν και ξερω οτι δεν θα σε βοηθησει και πολυ αυτο που θα σου πω επειδη ξερω καποιον που εχει το oppo το N1 cyanogenmod edition το κινητο πεταει,σκοτωνει ειναι απιστευτα ομορφο ποιοτικο και παρα πολυ smooth. Δεν μπορω δυστιχως να σου πω σε αντιθεση με το note 3 γιατι δεν το εχω πιασει στα χερια μου

Δημοσ.

Ναι το φανταζομαι για τα specs. Την αισθηση στο χερι ηθελα να τσεκαρω. Anywayz, ελπιζω να βρω καποιον με Oppo να το τσεκαρω!

Δημοσ.

Έχω εγώ το oppo 5.

Η καλύτερη ποιότητα κατασκευής που κυκλοφορεί...
Δες review, είναι από τα βασικά ατού.

Τώρα για το 7, μακάρι να συνεχίσουν έτσι....

• Like 2
Δημοσ.

Εμενα για παραδειγμα οι τιμες του Note 3 σε μαγαζια τυπου birdphone, kaizer μου φαινονται παρα πολυ καλες! Αν ειχαν και ενα diplay καποιες συσκευες θα ηταν τελειο.

Γιατί δεν πας στο επίσημο ελληνικό sub-forum της OPPO http://www.oppoforums.com/forums/greek.46/ για μάθεις ότι θέλεις; Δεν είναι και τόσο "λίγοι" αυτοί που έχουν κινητά OPPO, θα δεις...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...