Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μου δωσανε ενα παλιο λαπτοπ και θελω να το συνδεσω στο ιντερνετ ασυρματα . δεν μου βγαζει ομως στις θεσεισ δικτυου τιποτα και θελω να ρωτησω επειδη ειμαι ασχετη τι μπορω να κανω ? μηπως δ εχει καρτα ασυρματου δυκτιου και αν ναι που μπορω να το δω αυτο . ευχαριστω προκαταβολικα

Δημοσ.

Θα πρέπει να βρεις ποιό μοντέλο είναι ακριβώς.Αν δεν έχεις το κουτί του θα κάνεις δεξί κλικ στο "ο υπολογιστής μου" στα γενικά και θα γράφει εκεί ποιο μοντέλο είναι να το γκουγκλάρεις για να δεις αν έχει ή όχι κάρτα....

Δημοσ.

Ποιο laptop ακριβώς πρέπει να μας πεις οχι τον επεξεργαστή , συνήθως λεει το μοντέλο κατω απο το laptop στο αυτοκόλλητο

Δημοσ.

Έχει ένα κουμπάκι πάνω αριστερά με σήμα μια κεραιούλα wireless on και μάλλον θα αναψει και λαμπάκι.Το δοκίμασες αυτό?

Δημοσ.

Απο οτι βλέπω εχει κανονικα wireless αλλα μαλλον δεν εχεις drivers ... τι windows εχει ?

Edit : Δες και αυτο που λεει ο cosmos

Δημοσ.

Θα πρέπει να βρεις ποιό μοντέλο είναι ακριβώς.Αν δεν έχεις το κουτί του θα κάνεις δεξί κλικ στο "ο υπολογιστής μου" στα γενικά και θα γράφει εκεί ποιο μοντέλο είναι να το γκουγκλάρεις για να δεις αν έχει ή όχι κάρτα....

intel celeron m processor 1,40 ghz

Facepalm.png

Δημοσ.

Παλιά είχαμε τους μάγκες του πληκτρολογιου...τώρα έχουμε τους βλάκες του πληκτρολογιου.Bilako ξέρεις σε ποια κατηγορία είσαι έτσι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...