maraki p Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 μου δωσανε ενα παλιο λαπτοπ και θελω να το συνδεσω στο ιντερνετ ασυρματα . δεν μου βγαζει ομως στις θεσεισ δικτυου τιποτα και θελω να ρωτησω επειδη ειμαι ασχετη τι μπορω να κανω ? μηπως δ εχει καρτα ασυρματου δυκτιου και αν ναι που μπορω να το δω αυτο . ευχαριστω προκαταβολικα
cosmos000 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Θα πρέπει να βρεις ποιό μοντέλο είναι ακριβώς.Αν δεν έχεις το κουτί του θα κάνεις δεξί κλικ στο "ο υπολογιστής μου" στα γενικά και θα γράφει εκεί ποιο μοντέλο είναι να το γκουγκλάρεις για να δεις αν έχει ή όχι κάρτα....
SPANK Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Ποιο laptop ακριβώς πρέπει να μας πεις οχι τον επεξεργαστή , συνήθως λεει το μοντέλο κατω απο το laptop στο αυτοκόλλητο
maraki p Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 hp compaq nx6110 . αυτο ειναι? Sorry για την ταλαιπορια
cosmos000 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Έχει ένα κουμπάκι πάνω αριστερά με σήμα μια κεραιούλα wireless on και μάλλον θα αναψει και λαμπάκι.Το δοκίμασες αυτό?
SPANK Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Απο οτι βλέπω εχει κανονικα wireless αλλα μαλλον δεν εχεις drivers ... τι windows εχει ? Edit : Δες και αυτο που λεει ο cosmos
cosmos000 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Αν δεν έχει drivers και δεν είναι θέμα ότι δεν πατησε το κουμπάκι ...κατέβασε τους από Site: εδώ
maraki p Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 windows xp κατεβασα αυτο που ειπες και μου ζηταει κλειδι δικτυου . τι πρεπει να βαλω
SPANK Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Προφανώς αναφέρεσαι στον κωδικό που εχει το wireless που προσπαθείς να συνδεθείς ....
maraki p Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 συνδεθηκε ,ευχαριστω πολυ παιδια για την πολυτιμη βοηθεια σας. να'στε καλα!
bilakos10 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Θα πρέπει να βρεις ποιό μοντέλο είναι ακριβώς.Αν δεν έχεις το κουτί του θα κάνεις δεξί κλικ στο "ο υπολογιστής μου" στα γενικά και θα γράφει εκεί ποιο μοντέλο είναι να το γκουγκλάρεις για να δεις αν έχει ή όχι κάρτα.... intel celeron m processor 1,40 ghz
cosmos000 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Παλιά είχαμε τους μάγκες του πληκτρολογιου...τώρα έχουμε τους βλάκες του πληκτρολογιου.Bilako ξέρεις σε ποια κατηγορία είσαι έτσι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα