Προς το περιεχόμενο

NBA Live 2004 Release Date!!

dour46

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

To NBA Live 2004 pistevw tha einai teleiws diaforetiko apo ola ta proigoumena afou to gameplay tha allaxei kata 80%. An pate k diafasate kanena review se sportplanet tha deite oti exoun doulepsei polu stis kiniseis-topothetiseis twn paiktwn xwris mpala, dld tha prospatheis na zemarkareis ton paikti sou me diafora trick. Episis apo oti diavasa k i amyna tha exei 1002 epiloges. Pistevw na thesei nea standards auto to paixnidi, egw opws eipa k pio prin, paramenw pistos sto NBA Live k perimenw pos k pos na vgei to 2004. Ama skefteis k ta posa patches kikloforoun, to game den to variese pote, egw to 2003 akoma den to varethika k tha synexisw mexri k tis 6 October ( :lol: ) na to patcharw....

Δημοσ.

Loipon molis ekana upload kati screens apo NBA Live 2004. Oi perisoteres einai se polu low quality, alla mporeite na parete mia gefsi apo to ti prokeite na doume.. (58pics)

http://www.geocities.com/greeklteam/nba_live_2004_screens.zip

A! k ena ftp apo ena video 454mb :shock:

ftp://ftp.gamemeca.com/download/movie/nba2004high.zip

an k den pistevw na mporei na to katevasei kaneis, egw den to katevasa giati to medem mou tha autoktonouse an evlepe to filesize :P .

Δημοσ.

exete dei to nba2k3 i to screenshots apo nba 2k4 ??????

ta grafika pou tha exei fetos to nba live 2004 einai ligo kalitera apo to ta grafika tou nba2k (milame gia etos 1999 4 xronia prin diladi) sto dreamcast. gia gameplay de milame einai aparadekto.

perisi eixan vgalei photos apo ta 3 simadika paixnidia basket kai ekanan comparison..fisika o nikitis itan to nba2k3.... to nba 2k4 exei clothanimation apistefta grafika gameplay kai animation...

deite preview

http://www.operationsports.com/reviews.asp?game=nba2k4xbox

deite kai gia ps2...katevaste kai ta videakia einai mikra sxetika...

ego tha paro kai ta 3 paixnidia opos kathe xronia alla to nba live tha to faei i skoni pali...makari na aksizei fetos ligo exo na asxolitho me nba live apo to 2000 apo ekei kai meta ta xalasane poli tha elega i egine allos o vasilias to nba 2k tis sega....

Δημοσ.

Eida tis pics, polu mprosta grafika exei to game, apo gameplay den xerw giati den to exw paixei pote. Cloth animation you say, dld tha exei animation stis faneles k sta sortsakia? Pantws den mou arese katholou to texturing stis pics, ta player models einai polu mprosta alla isterei sta textures. Tha doume fetos poio apo ta 2 games einai kalutero. An k i EA exei kathe xrono taseis autokatastrofikes... :cry:

Δημοσ.

ti den sou aresei sta nba2k series tis sega file whiteman?

pros ton dour46: nai tha exei cloth animation (to proto athlitiko paixnidi)

gia ta textures ennoeis stous paixtes? sigoura einai ta kalitera pou kikloforoun se paixnidi basket kai se olla ta eidi paixnidio genikotera..

oson anafora to gameplay ekei einai pou einai o vasilias exei episis polla pragmata pou einai monadika sto nba2k series mono px otan kanei drive o paixtis pou elegxeis kai erthei adipalos gia tapa mporeis na patiseis 2 fores to koumpi tou shoot kai na allaksei xeri sto aera gia na apofigei ti tapa klp. kai alla polla.

to nba live pistevo exei ena onoma (brand) pou extise olla afta ta xronia me kapoia kala paixnidia(2000, 1999, 1997, 1996) alla fainetai san na exei meinei piso sti texnologia...to nba live tha to paro sigoura gia olla ta permferi pragmata pou exei to paixnidi alla oxi gia to actuall gameplay milao gia epilogi papoutsion gia epilogi aposirmenon emfaniseon pio oraio soundrack klp klp.

opoios exei chiparei ti konsola tou pados tou sinisto na parei kai ta 2 an oxi kai ta 3 inside drive 2004.

Δημοσ.

episis to nba 2k einai pio basket simulation eno to nba live einai arcade teleios...de leo kalo kai to arcade exo faei apeira penintarika sto nba jam

alla to simulation se krataei pio poli (emena toulaxiston).

anafero ena paradeigma.....paizodas ena paixnidi sto nba live me 76ers vazo 70 podous apo tous 72 me ton iverson e kai allous 2 katalathos me enan allon me opoiondipote adipalo kano kai 10 tapes kai 20 R...e sto nba2k3 de ginetai ta pososta oi podoi einai fisiologikoi....thelei ligo skepsi pos tha valeis to kalathi...an peraseis to paixti sou tha erthei voithia opote prepei na doseis ston elefthero paikti klp klp

sto nba live 1996 thimamai epaiza sistimata kai itan pio diskolo na valeis kalathi...

protimiseis einai afta vevaia alla aksizei na dokimasete to nba 2k

eidika to fetino tha einai poli kalitero apo perisi...

Δημοσ.

amra01, me epises. Alla den exw console gmt!! To cloth animation pou les einai to oneiro mou, to skeftomouna kana 2-3 xronia prin, skeftomouna an k pote tha doume ena paixnidi me autin tin texnologia. Tespa pistevw oti stin texnologia k stin anaplixi genika i EA sports isterei giati pote den sovareutike gia na vgalei ena game tis prokopis k epanapavete sto brand name pou exei dimiourgisei opws les k esu. Alla ti na kanw pou den exw console??? xexexe anway to problima pou aneferes me tis 70 tou "AI" linete me kapoia Tweaked rosters, ta opoia fisika den vgazei i EA Sports alla oloi emeis pou paizoume to paixnidi k agapame panw apo ola to mpasket....

Δημοσ.

a nai exeis dikio kai ego thimamai stamatisa sto nba live 2000 gia pc nba live series center poli kalo veltione ta pada apo grafika mousiki mexri gameplay....konsola pados leei poli tileorasi megali + stathero framerate + pio aneto to gamepad + de kollaei + de thelei anavathmisi...thimamai edina kathe xrono gia to nba live ena soro lefta gia na anavathmiso to mpriki mou...tha se simvouleva na pigaines pros xbox einai to idaniko gia basket paixnidaki exodas kai to inside drive...

xairomai pados pou iparxoun kai aloi fanatikoi me Bball games...

Δημοσ.

1a.jpg

deite tis diafores sta grafika...einai kai ta 2 ingame pics aristera fisika einai to nba2k4 deksia to nba live 2004

edaksei ta grafika de paizoun toso megalo rolo alla fainetai terastia i diafora me to nba live se koroidevoun san ps1 moiazoun ta grafika...

Δημοσ.

file dour64 sou proteino ena xbox(exei kalitera grafika apo ps2 sto sigekrimeno paixnidi)

i ena ps2 gia ta basketakia genika gia ta athlitika...tora sidoma tha exei meiosi timon stis konsoles. nba 2k4 kai pro evolution 3 ta korifaia athlitika paixnidia....eftixos to pro vgainei kai sto pc an kai kalitera sti tielorasi me to xeiristirio...ego exo ena cube kai paizo ekei to pro evolution...kai xbox gia nba2k4...

an to deis me ta xronia mia konsola tin pairneis gia 3 xronia sigoura kai se vgazei katharo..eno to pc kathe xrono thelei anavathmisi distixos einai ekmetalefsi...

Δημοσ.

Pisteyw yparxoun arketoi po paizoun paixnidia basket eite einai to live eite kapoio allo.. Pantws xairomai pou eida ayto to post giati ematha kai gia ta rosters euroleague kai eurobasket 2003! Ta exete dokimasei? Axrhstous mas ekanan, opws allwste paizame kai sthn pragmatikothta :lol: Exw ena problhma: Bazw ta rosters gia tis Dream team kai otan emfanizetai o barkley h kapoios pou exei prosterhei me ayta ta rosters bgainei me mayro kefali (profanws den leitoyrgoyn ta cyberfaces). Akolouthw tis odhgies tou readme ki omws exw to idio problhma. Kserei kaneis kati perissotero?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...