kirileman Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Του ειπα 25€/μηνα οτι μπορω να δινω. Τι γνωμη έχετε; ειναι φθηνα, ακριβο; τι πρεπει να προσεξω; 25 είναι φθηνά. 1
zio10 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Συμφώνησε στα 25€ Liverpool; Μια χαρά μου φαίνεται και μένα η τιμή.
Liverpool89 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Θα με πάρει τηλεφωνο. Μου ειπε εγω μα δωσω τιμη. Εγω του προτεινα 25€, παραπανω δεν δινω. Εχει ακομα εναν, θα μιλησει μαζι του αν του δωσει παραπανω, το παιρνει εκεινος. Η βλακεια ειναι οτι εγω δεν μεμω σε εκεινη την πολυκατοικία, μονο το γκαραζ θα εχω. Πρεπει κατι να προσεξω; μεσα ειναι πλακακι. Το ρευμα που θα καει, θα το πληρωνει αυτος μου πε, αλλα μου φανηκε ακριβο. 30€ το διμηνο. Μπορει καποιος μα με κανει καταγγελια πχ που θα βαζω το αυτοκινητο μου σε γκαράζ πολυκατοικίας, που δεν μένω εκει;
zio10 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Θα με πάρει τηλεφωνο. Μου ειπε εγω μα δωσω τιμη. Εγω του προτεινα 25€, παραπανω δεν δινω. Εχει ακομα εναν, θα μιλησει μαζι του αν του δωσει παραπανω, το παιρνει εκεινος. Η βλακεια ειναι οτι εγω δεν μεμω σε εκεινη την πολυκατοικία, μονο το γκαραζ θα εχω. Πρεπει κατι να προσεξω; μεσα ειναι πλακακι. Το ρευμα που θα καει, θα το πληρωνει αυτος μου πε, αλλα μου φανηκε ακριβο. 30€ το διμηνο. Μπορει καποιος μα με κανει καταγγελια πχ που θα βαζω το αυτοκινητο μου σε γκαράζ πολυκατοικίας, που δεν μένω εκει; Πιστεύω ότι για να βρείτε μια τιμή που να συμφέρει και τους δύο πρέπει να δείτε πόσο χρεώνουν το μήνα τα κλειστά πάρκινγκ της περιοχής. Για αυτό που ρωτάς στο τέλος, δεν το ξέρω με σιγουριά, αλλά θα μου φαινόταν τρελό να μπορεί κάποιος να κάνει καταγγελία για τέτοιο πράγμα!
Liverpool89 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Αυτον που τον ρωτησα, δεν μου εδινε τιμη. Κατι σαν δημοπρασία ηθελε να κανει. Δεν ανεβαινω ουτε ευρω. Αν πχ παει να με πει ο αλλος δινει 40 ανεβα, θα το αφησω.
zio10 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Αυτον που τον ρωτησα, δεν μου εδινε τιμη. Κατι σαν δημοπρασία ηθελε να κανει. Δεν ανεβαινω ουτε ευρω. Αν πχ παει να με πει ο αλλος δινει 40 ανεβα, θα το αφησω. 30€ θα σου πει, 1€ τη μέρα 1
Liverpool89 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Ας μου κανει τα σαββατοκύριακα δωρο θα του πω... περα απο την πλακα 25 του ειπα, δεν ανεβαινω. Θα δειξει. 1
georgekz750 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Εχεις δικιο,τελειωσε και παει. Εχεις συμβολαιο στα χερια σου το οποιο κατα πασα πιθανοτητα περιλαμβανει την κατοψη της πυλωτης και της θεσης που προβλεπεται για το καθε διαμερισμα. Αν δεν εχεις αυτη την κατοψη,επικοινωνησε με το συμβολαιογραφο που εκανε το συμβολαιο της αγορας του σπιτιου σου,αυτος σιγουρα την εχει,τη ζητας σε αντιγραφο και την τριβεις στη μουρη οποιουδηποτε τολμησει να σου καταπατησει τη θεση σου. Αν αυτος ο καταπατητης δεν βαλει μυαλο,φωναζει ομορφα την αστυνομια και με την κατοψη στο χερι του λενε ευγενικα να βαλει το αμαξι του εκει που ξερει αυτος.
mpoykovi Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 καλησπερα ηθελα να ρωτησω το εξης σε μια πολυκατοικια 3οροφη επι πυλωτης με αποθηκες ειχε πουλησει 1991 ο κατασκευαστης μια αποθηκη και μια θεση σταθμευσης σε καποιον που δεν ειναι οροφοιδιοκτητης μα μενει σε παρακειμενο σπιτι οσο το ειχε αυτος δεν ειχαμε προβλημα τωρα το εδωσε στον γαμπρο του και εχουμε θεματα .ειναι νομιμη η αγορα που ειχε γινει σε ατομο εκτος πολυκατοικιας?ευχαριστω οποιον θα με βοηθηση .
Konnaki Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα, Αγοράσαμε πρόσφατα ένα διαμέρισμα σε 3όροφη πολυκατοικία του 85 μέσω πλειστηριασμού τραπέζης και αντιμετωπίζουμε πρόβλημα με τα παρκινγκ της πυλωτης. Πιο συγκεκριμένα, η πυλωτή είναι περιφραγμένη με κάγκελα και υπάρχουν τρεις θεσεις παρκινγκ για τις οποιες ο διαχειριστής ισχυρίζεται πως έχουν αγοραστεί με ξεχωριστά συμβόλαια από τα 3 μεγάλα διαμερίσματα της πολυκατοικίας ( ένα εκ των οποίων είναι και το δικό μας). Στο συμβόλαιο του διαμερίσματος δεν αναγράφεται τίποτα για θέση παρκινγκ. Το πρόβλημα είναι ότι στο πάρκινγκ που είναι ακριβώς κάτω από το μπαλκόνι μας και άνηκε στο διαμέρισμά που αγοράσαμε, ο προηγούμενος ιδιοκτήτης έχει παρατημένο για πάνω από 10 χρόνια ένα κατεστραμμένο αυτοκίνητο και ενώ έχουμε προσπαθήσει επανειλημμένως φιλικά να επικοινωνήσουμε μαζί του και να του πούμε να το πάρει γιατί είναι και εστία μόλυνσης για την πολυκατοικία, αρνείται κατηγορηματικά να συζητήσει και με ύφος μας ρωτάει τι μας απασχολεί αφού είναι δικό τους το πάρκινγκ.. Γνωρίζετε αν αυτό μπορεί να ισχύει και με βάση τους νέους νόμους αν μπορεί κάποιος που δεν είναι ιδιοκτήτης διαμερίσματος πολυκατοικίας να του ανήκει ακόμα θέση πάργκινγκ; Έχετε κάποια ιδέα τι θα μπορούσαμε να κάνουμε; Ευχαριστώ!
Nabuko Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 18 λεπτά πριν, Konnaki είπε Έχετε κάποια ιδέα τι θα μπορούσαμε να κάνουμε; Nαι, να ρωτήσετε στην πολεοδομία 2
Basilhs23___ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, Konnaki είπε Καλησπέρα, Αγοράσαμε πρόσφατα ένα διαμέρισμα σε 3όροφη πολυκατοικία του 85 μέσω πλειστηριασμού τραπέζης και αντιμετωπίζουμε πρόβλημα με τα παρκινγκ της πυλωτης. Πιο συγκεκριμένα, η πυλωτή είναι περιφραγμένη με κάγκελα και υπάρχουν τρεις θεσεις παρκινγκ για τις οποιες ο διαχειριστής ισχυρίζεται πως έχουν αγοραστεί με ξεχωριστά συμβόλαια από τα 3 μεγάλα διαμερίσματα της πολυκατοικίας ( ένα εκ των οποίων είναι και το δικό μας). Στο συμβόλαιο του διαμερίσματος δεν αναγράφεται τίποτα για θέση παρκινγκ. Το πρόβλημα είναι ότι στο πάρκινγκ που είναι ακριβώς κάτω από το μπαλκόνι μας και άνηκε στο διαμέρισμά που αγοράσαμε, ο προηγούμενος ιδιοκτήτης έχει παρατημένο για πάνω από 10 χρόνια ένα κατεστραμμένο αυτοκίνητο και ενώ έχουμε προσπαθήσει επανειλημμένως φιλικά να επικοινωνήσουμε μαζί του και να του πούμε να το πάρει γιατί είναι και εστία μόλυνσης για την πολυκατοικία, αρνείται κατηγορηματικά να συζητήσει και με ύφος μας ρωτάει τι μας απασχολεί αφού είναι δικό τους το πάρκινγκ.. Γνωρίζετε αν αυτό μπορεί να ισχύει και με βάση τους νέους νόμους αν μπορεί κάποιος που δεν είναι ιδιοκτήτης διαμερίσματος πολυκατοικίας να του ανήκει ακόμα θέση πάργκινγκ; Έχετε κάποια ιδέα τι θα μπορούσαμε να κάνουμε; Ευχαριστώ! Άμα είναι δικό του το parking με συμβόλαιο δεν το βγάζετε με τιποτα. Μπορείτε να κάνετε μια καταγγελία στο υγειονομικό τμήμα της περιφέρειας και να διενεργησουν αυτοψία όπου θα στείλουν στον ιδιοκτήτη ένα υπόμνημα και θα του λένε απλα να προχωρήσει σε εργασίες καθαρισμού και απολύμανσης του χωρου. Αν δεν συμμορφωθεί κινείστε αναλόγως μόνο ως προς το θέμα της μόλυνσης και το υγειονομικό. 2 1
AristidisZ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Άμα είναι δικό του το parking με συμβόλαιο δεν το βγάζετε με τιποτα. Μπορείτε να κάνετε μια καταγγελία στο υγειονομικό τμήμα της περιφέρειας και να διενεργησουν αυτοψία όπου θα στείλουν στον ιδιοκτήτη ένα υπόμνημα και θα του λένε απλα να προχωρήσει σε εργασίες καθαρισμού και απολύμανσης του χωρου. Αν δεν συμμορφωθεί κινείστε αναλόγως μόνο ως προς το θέμα της μόλυνσης και το υγειονομικό. Αυτόνομη θεση στάθμευσης σε πιλοτή με συμβόλαιο δεν υπάρχει Αν υπάρχει κάπου στα χαρτιά ( που αμφιβάλλω αν υπάρχει σε διαμέρισμα του 85) θα είναι παρακολούθημα διαμερίσματος Εν τω μεταξύ σταματήστε ορισμένοι να γράφετε ότι σας κατέβει Υγειονομικό και πολεοδομία τι περιμένετε να κάνουν ακριβώς, πόσο μάλλον όταν ο ιδιοκτήτης του οχήματος δεν διαμένει στην πολυκατοικία Το θέμα είναι καθαρά νομικό Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2021 από AristidisZ 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις