Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πες του "κανε μου μηνυση. Τα λεμε στο δικαστηριο" 

Δυστυχώς το θέμα έχει ξεφύγει με τον συγκεκριμένο και φοβάμαι ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι, πέραν της δικαστικής οδού. Ξέρετε τι έκανε; Πήγε και αγόρασε ένα παλιό Hilux χωρίς πινακίδες (για ανταλλακτικά) και το έβαλε στη θέση μου παρατώντας το. Δεν είναι δημόσιος δρόμος, άρα τροχαία δεν μπορεί να επέμβει και συνεπώς έμεινα χωρίς πάρκινγκ. Το δικό του το βάζει στη θέση του διπλανού. Τον τρέμει όλη η πολυκατοικία, και δεν του μιλάει κανένας άλλος εκτός από μένα. Την προηγούμενη εβδομάδα που του την είπα έντονα, απείλησε ότι θα βάλει φίλους του να πουν ότι τον εξύβρισα και μου είπε χαρακτηριστικά "Δεν σε χάλασε κακομοίρη ε; Έτσι για να στρώσεις. Εδώ τώρα κουμάντο κάνω εγώ. Θα σε κάνω να αλλάξεις σπίτι γιατί δεν γουστάρω τη φάτσα σου"!!!! Θα γινόμασταν μπίλιες, αλλά επειδή είχα τα παιδιά μου μαζί που τρόμαξαν, κρατήθηκα με πολύ μεγάλη δυσκολία και του είπα ότι θα μιλήσει με το δικηγόρο μου. Προκλητικότατος και σ'αυτό, μου απάντησε ότι για τα χρόνια που θα περάσουν μέχρι να εκδικαστεί, εγώ πάρκινγκ δεν θα έχω. Το έχω αναθέσει ήδη και θα το τραβήξω όσο μπορώ.

• Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Update: Ξέχασα να γράψω ότι τo διαμέρισμα που μένει εκείνος, τελικά δεν έχει τακτοποιηθεί. Όπως έμαθα τελικά, ο κατασκευαστής έκλεισε τη μισή πυλωτή και την έκανε διαμέρισμα, περιφράσσοντας και τον μισό κοινόχρηστο κήπο. Αυτό είναι το διαμέρισμα που μου δημιουργεί τα βασικά προβλήματα.Αυτός που έβαλε το Hilux. Μένει σε διαμέρισμα που τυπικά δεν υπάρχει.

Δημοσ.

Hilux; Γύφτος, ή από Κρήτη; Αυτοί έχουν Hilux συνήθως. :P Και στις δύο περιπτώσεις προσοχή. ;P

• Like 1
Δημοσ.

Αντιμετωπίζω το εξής προβληματάκι.

Μετακόμισα πρόσφατά σε διαμέρισμα που αγοράσαμε από τα μπετά σε "ακριβή" περιοχή λίγο πριν το 1990, στα συμβόλαια του οποίου (οριζόντια ιδιοκτησία), συμπεριλαμβάνεται οριοθετημένη και συγκεκριμένη θέση στάθμευσης στην πυλωτή. Η αναφορά της θέσης περιλαμβάνεται και στον κανονισμό της πολυκατοικίας. Στα χαρτιά της πολυκατοικίας δεν προβλέπεται θέση στάθμευσης για όλα τα διαμερίσματα, παρά μόνο για όσους πρόλαβαν και τις αγόρασαν, όπως εμείς.

Εγω ξερω διαμερισματα με παρκιν πυλωτης που το καθε παρκιν ακολουθαει καποιο διαμερισμα. ..δηλαδη δεν πουλιεται ξεχωριστα..
Δημοσ.

Hilux; Γύφτος, ή από Κρήτη; Αυτοί έχουν Hilux συνήθως. :P Και στις δύο περιπτώσεις προσοχή. ;P

Καμία σχέση. Τυχαία το πήρε γιατί είναι μεγαλούτσικο. Το πήρε για να το παρατήσει σε μένα για τσαμπουκά. Τον τελευταίο μήνα ο τύπος οδηγεί ΒΜW X6 5000 κυβικά με Βουλγάρικες πινακίδες. 

Δημοσ.

Κανε του καταγγελια στην πολεοδομια.Μπορεις να συγκαλλεσεις γενικη συνελευση με θεμα την εξωση του συγκεκριμμενου από την πολυκατοικια αφου το διαμερισμα του είναι παρανομο.Μπορεις να βαλεις τον δικηγορο σου να τον παρει τηλεφωνο αλλα και να του κανεις μια εισαγγελικη παραγγελια.

Ο συγκεκριμμενος το παιζει νταβατζης,κατι τέτοιοι τυποι καταλαβαινουν μονο  με το αγριο.

Μια παροιμια λεει οπου δε πιπτει λογος πιπτει ραβδος.

• Like 1
Δημοσ.

Κανε του καταγγελια στην πολεοδομια.Μπορεις να συγκαλλεσεις γενικη συνελευση με θεμα την εξωση του συγκεκριμμενου από την πολυκατοικια αφου το διαμερισμα του είναι παρανομο.Μπορεις να βαλεις τον δικηγορο σου να τον παρει τηλεφωνο αλλα και να του κανεις μια εισαγγελικη παραγγελια.

Ο συγκεκριμμενος το παιζει νταβατζης,κατι τέτοιοι τυποι καταλαβαινουν μονο  με το αγριο.

Μια παροιμια λεει οπου δε πιπτει λογος πιπτει ραβδος.

Γενική συνέλευση κάναμε και το ανέφερα κανονικά, παρουσία και του διαχειριστή. Ήταν όλοι αρνητικοί εκτός από μένα, γιατί με τους άλλους έχει καλές σχέσεις, κάνουν μπάρμπεκιου, τους φωνάζει σπίτι του, και εγώ πλέον είμαι ο παράξενος της πολυκατοικίας. Δυστυχώς, εκεί που είναι το σπίτι, κάποιοι τα έχουν πλέον ως εξοχικά και οι περισσότεροι ιδιοκτήτες τα έχουν νοικιάσει κι έτσι δεν τους αφορά και τόσο. Έτσι λένε.

Δημοσ.

Κανε του καταγγελια στην πολεοδομια.Μπορεις να συγκαλλεσεις γενικη συνελευση με θεμα την εξωση του συγκεκριμμενου από την πολυκατοικια αφου το διαμερισμα του είναι παρανομο.

Κάλχας; Πώς ξέρουμε ότι είναι παράνομο;

Δημοσ.

Κάλχας; Πώς ξέρουμε ότι είναι παράνομο;

Το αναφερει ο ts σε παραπανω μηνυμα του

Update: Ξέχασα να γράψω ότι τo διαμέρισμα που μένει εκείνος, τελικά δεν έχει τακτοποιηθεί. Όπως έμαθα τελικά, ο κατασκευαστής έκλεισε τη μισή πυλωτή και την έκανε διαμέρισμα, περιφράσσοντας και τον μισό κοινόχρηστο κήπο.

Αρα εχει δηλωθεί στην πολεοδομια σαν πυλωτη και περιφραξε παρανομα και κοινοχρηστο χωρο.Επομενως παραβιάζεται και ο κανονισμος.

Δημοσ.

Το αναφερει ο ts σε παραπανω μηνυμα του

Αρα εχει δηλωθεί στην πολεοδομια σαν πυλωτη και περιφραξε παρανομα και κοινοχρηστο χωρο.Επομενως παραβιάζεται και ο κανονισμος.

Κι όμως, το διαμέρισμα αυτό έχει και ρεύμα (ρολόι ΔΕΗ, τριφασικό), τηλέφωνο τα πάντα.

Εγώ για να βάλω ένα απλό τηλέφωνο στο δικό μου, μου ζήτησε ο ΟΤΕ άδεια οικοδομής. Ω ναι. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...