BritGreek Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 12 ώρες πριν, SB_1957 είπε Τελικά britgreek τί έγινε με τη δική σου περίπτωση? Λύθηκε το πρόβλημα με τον νταβατζή της πυλωτής, το Hilux και το αυθαίρετο? Είχε λυθεί, ξαναδημιουργήθηκε πέρυσι κάποια στιγμή, και τελικά λύθηκε οριστικά λόγω του ότι η θέση στάθμευσης είναι δηλωμένη (υποχρεωτικά) στην εφορία, και μάλιστα επειδή είναι σε πυλωτή, το ελάχιστο που καταχωρείται είναι (νομίζω) 25τμ. Έγινε γενική συνέλευση, υπερίσχυσε το καταστατικό της πολυκατοικίας, και τα συμβόλαια που αναγράφουν ξεκάθαρα ποιος παρκάρει πού, προφανώς. Το ευρύτερο πρόβλημα είναι ότι τα σπίτια αυτά αλλάζουν ενοίκους κάθε λίγο και λιγάκι, γιατί τα νοικιάζουν σεζόν και οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες προτρέπουν τους ενοικιαστές να παρκάρουν αν έχει άδεια θέση. Δεν ήρθα σε διένεξη με κανέναν, προειδοποίησα πολύ συγκεκριμένα και σοβαρά ότι θα πήγαινα δικαστικά για να λήξει επιτέλους το θέμα. Απλώς τώρα με θεωρούν τον κακό της πολυκατοικίας, αλλά δεν με ενδιαφέρει καθόλου, ειλικρινά. Τώρα τρέχουν όλοι να δηλώσουν τις θέσεις τους γιατί δεν το είχε κάνει κανείς, απ' ότι έμαθα (με τα ανάλογα πρόστιμα). 9
aplos32 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 καλημέρα britgreek!!!! ρίξε μια ματιά στη παρακάτω διεύθυνση. νομίζω οτι θα βρεις λύση. https://www.taxheaven.gr/news/43784/oi-oeseis-staomeyshs-sthn-pylwth-sto-ypogeio-ston-akalypto-xwro-ti-isxyei-sto-e9 1
MauroPaltoudias Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 14 ώρες πριν, cacofonix-3 είπε Υπάρχει νομολογία που βγάζει τις πυλωτες κοινόχρηστους χώρους, άρα δεν είναι parking κανενός και ότι επιπλέον συνεπάγεται. Σωστά. Για αυτό σπεύδουν να τις κλείσουν. Και ότι επιπλέον συνεπάγεται τι ; Εδώ δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις. Δεν κλείνει η πρόταση.
xp-user Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, Dantε είπε Φυσικα παρανομο. Φυσικα και δεν ασχολειται κανεις ακομα και καταγγελια στη πολεοδομια να κανεις. Ολες οι πολυκατοικιες των τελευταιων 20 ετων χτιζονται με παρανομα παρκινγκ που η εισοδος γινεται απο το δρομο ετσι. Η πολεοδομια ειναι η δημοσια υπηρεσια με τη μεγαλυτερη διαφθορα γενικα και δε βγαζεις ακρη με τιποτα.Φαντασου ειχαν κανει οι γονεις μου καταγγελια πριν καμια 10αρια χρονια για ατομο που εχτισε σε κοινοχρηστο χωρο προφανως χωρις να ρωτησει κανεναν.Ακομα τους περιμενουν... Κανονικα αν ειναι να εχεις θεσεις παρκιν στη πυλωτη,εχει μια εισοδο-εξοδο και απο εκει γινεται η δουλεια.Κανενα αλλο ανοιγμα.Επισης επιτρεπεται επιπλεον ανοιγμα αν εχεις υπογειο. Εχω και εγω γωνιακη πολυκατοικια στη γειτονια τεραστια που εχει 15 μετρα στον ενα δρομο και αλλα 25 στον αλλο και ολα τα εχει κανει ο κατασκευαστης ανοιχτα παρκινγκ.Δηλαδη ειναι μια αποσταση σχεδον 40 μετρα που δε μπορεις να παρκαρεις αν εισαι κατοικος της περιοχης. Και να μην αναφερω φυσικα πως το χουν παρει πρεφα ολοι οτι δεν ασχολειται το κρατος με τις θεσεις και χωνουν αβερτα πινακιδες no parking,βαφουν οδοστρωμα η βαζουν και κολωνακια σε ακυρα σημεια.Και αντε να παρκαρεις μετα. Eκανα καταγγελεια σχετικη στη πολεοδομια μου εστειλαν επιστολη σε μια βδομαδα και μου οριζαν ημερομηνια και ωρα για να ειμαι ακι εγω στη αυτοψια 2
SB_1957 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, BritGreek είπε Είχε λυθεί, ξαναδημιουργήθηκε πέρυσι κάποια στιγμή, και τελικά λύθηκε οριστικά λόγω του ότι η θέση στάθμευσης είναι δηλωμένη (υποχρεωτικά) στην εφορία, και μάλιστα επειδή είναι σε πυλωτή, το ελάχιστο που καταχωρείται είναι (νομίζω) 25τμ. Έγινε γενική συνέλευση, υπερίσχυσε το καταστατικό της πολυκατοικίας, και τα συμβόλαια που αναγράφουν ξεκάθαρα ποιος παρκάρει πού, προφανώς. Το ευρύτερο πρόβλημα είναι ότι τα σπίτια αυτά αλλάζουν ενοίκους κάθε λίγο και λιγάκι, γιατί τα νοικιάζουν σεζόν και οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες προτρέπουν τους ενοικιαστές να παρκάρουν αν έχει άδεια θέση. Δεν ήρθα σε διένεξη με κανέναν, προειδοποίησα πολύ συγκεκριμένα και σοβαρά ότι θα πήγαινα δικαστικά για να λήξει επιτέλους το θέμα. Απλώς τώρα με θεωρούν τον κακό της πολυκατοικίας, αλλά δεν με ενδιαφέρει καθόλου, ειλικρινά. Τώρα τρέχουν όλοι να δηλώσουν τις θέσεις τους γιατί δεν το είχε κάνει κανείς, απ' ότι έμαθα (με τα ανάλογα πρόστιμα). Μπράβο που το κυνήγησες και δεν άφησες τον κάθε τζάμπα μάγκα να παριστάνει τον νταβατζή! Το ισόγειο που μένει τελικά είναι αυθαίρετο?
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 14 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Σωστά. Για αυτό σπεύδουν να τις κλείσουν. Και ότι επιπλέον συνεπάγεται τι ; Εδώ δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις. Δεν κλείνει η πρόταση. Δεν μπορω να σου πω τι συνεπάγεται, όλα θεωρητικά είναι.
MauroPaltoudias Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, cacofonix-3 είπε Δεν μπορω να σου πω τι συνεπάγεται, όλα θεωρητικά είναι. Μάλλον "ό,τι" ήθελες να γράψεις (αναφορική αντωνυμία), αλλιώς δεν βγάζει νόημα αυτό που γράφεις !
Dantε Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 49 λεπτά πριν, xp-user είπε Eκανα καταγγελεια σχετικη στη πολεοδομια μου εστειλαν επιστολη σε μια βδομαδα και μου οριζαν ημερομηνια και ωρα για να ειμαι ακι εγω στη αυτοψια Προσφατα? Τι διαδικασια ακολουθησες?Επρεπε να πας εκει? Αμα ειναι να κατεβω να ριξω 3-4 καθως μονο στο δρομο μου μεσα σε 40 μετρα,εχω 4 παρανομα παρκινγκ.Να τους κανει μια επισκεψη η πολεοδομια να δω... 1
AristidisZ Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Dantε είπε Προσφατα? Τι διαδικασια ακολουθησες?Επρεπε να πας εκει? Αμα ειναι να κατεβω να ριξω 3-4 καθως μονο στο δρομο μου μεσα σε 40 μετρα,εχω 4 παρανομα παρκινγκ.Να τους κανει μια επισκεψη η πολεοδομια να δω... Πάντως πριν πάρεις φόρα με καταγγελίες, ψάξου λίγο τι γίνεται και με το δικό σου σπίτι, γιατί μπορεί να βρεθείς προ (δυσάρεστων) εκπλήξεων
Dantε Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Πάντως πριν πάρεις φόρα με καταγγελίες, ψάξου λίγο τι γίνεται και με το δικό σου σπίτι, γιατί μπορεί να βρεθείς προ (δυσάρεστων) εκπλήξεων Το δικο μου σπιτι ειναι μια ιδιαιτερη περιπτωση.Εχει χαθει ο φακελος στη πολεοδομια (εχω και βεβαιωση τους) οποτε οτι και να ειναι παρατυπο,δε μπορουν να το αποδειξουν 😁 Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2021 από Dantε
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Dantε είπε Το δικο μου σπιτι ειναι μια ιδιαιτερη περιπτωση.Εχει χαθος ο φακελος στη πολεοδομια (εχω και βεβαιωση τους) οποτε οτι και να ειναι παρατυπο,δε μπορουν να το αποδειξουν 😁 Και αν σου πουν οτι βρέθηκε;
Dantε Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, cacofonix-3 είπε Και αν σου πουν οτι βρέθηκε; Αν τον βρουν να μου τον δωσουν και μενα που τον εψαχνα κατι μηνες
MauroPaltoudias Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Dantε είπε Αν τον βρουν να μου τον δωσουν και μενα που τον εψαχνα κατι μηνες Να ρωτήσω και εγώ κάτι ; Έχετε αναζητήσει τα σχέδια που συνήθως συνοδεύουν τη σύσταση οριζοντίου ιδιοκτησίας, από τον συμβολαιογράφο που την έκανε ; Σαφώς και δεν υπερισχύουν αυτών της οικοδομικής άδειας, αλλά τουλάχιστον θα έχετε μια εικόνα.
Dantε Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Να ρωτήσω και εγώ κάτι ; Έχετε αναζητήσει τα σχέδια που συνήθως συνοδεύουν τη σύσταση οριζοντίου ιδιοκτησίας, από τον συμβολαιογράφο που την έκανε ; Σαφώς και δεν υπερισχύουν αυτών της οικοδομικής άδειας, αλλά τουλάχιστον θα έχετε μια εικόνα. Αμε,τα αναζητησα. Εχει πεθανει ο συμβολαιογραφος εδω και καμποσα χρονια και τις δουλειες τις ανελαβε αλλο γραφειο αλλα δεν εχει τα δικα μου. Γενικα το σπιτι,αν θελω παω αυριο πολεοδομια και δινω οτι σχεδια θελω.Δε μπορουν να αποδειξουν τιποτα! 😆
xp-user Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Dantε είπε Προσφατα? Τι διαδικασια ακολουθησες?Επρεπε να πας εκει? Αμα ειναι να κατεβω να ριξω 3-4 καθως μονο στο δρομο μου μεσα σε 40 μετρα,εχω 4 παρανομα παρκινγκ.Να τους κανει μια επισκεψη η πολεοδομια να δω... Πριν 3 χρονια περιπου .Πας στη πολεοδομια που ανηκει το ακινητο κανεις γραπτως τη καταγγελεια παιρνεις αριθμο πρωτοκολου και αν θελουν ας τη θαψουν ....τους πας μαμιώντας 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις