Προς το περιεχόμενο

Στα ~350 ευρώ LG G2-HTC one-Samsung S4-Nexus 5;;;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναμενοντας τις κυκλοφορίες των νέων ναυαρχιδων των εταιρειων τα προηγούμενά τους μοντέλα με έχουν βάλει στον πειρασμό. Και αναφέρομαι στα εξής 4:

LG G2 https://www.skroutz.gr/s/3690169/LG-G2-16GB.html?from=catspan

Samsung Galaxy S4 https://www.skroutz.gr/s/3034682/Samsung-Galaxy-S4-i9505-16GB.html

HTC one https://www.skroutz.gr/s/2958503/HTC-One-32GB.html

LG Google Nexus 5 https://www.skroutz.gr/s/4047788/LG-Google-Nexus-5-D821-16GB.html

Τα παραπάνω links είναι απο skroutz.gr.   To ΗΤC ειναι κατα 50 ακριβοτερο, αλλα πλησιαζει η 25η Μαρτιου.

Όλα τα παραπάνω μοντέλα είναι στα 16 gb, ( θέλω κατι οικονομικό σχετικά ),  εκτός από το HTC ONE( 32 ).

Μου αρέσουν πραγματικά και τα τέσσερα, αλλά και στο καθένα βρισκω και κάτι αρνητικό. Π.χ. LG G2: οθονάρα, λεπτό 'κάδρο', αλλά μου φαίνεται παχύ. HTC one: φωτογραφική ακούω έτσι κι έτσι, χάλια σερβις σαν εταιρεία. Galaxy S4: Πλαστικουρια. Nexus: Φαινεται βαρύ.

Εχω δει τα 3 απο κοντά , εκτός του Nexus 5.

Θα εκτιμούσα απεριοριστα μια γνώμη από τα παιδια εδώ μεσα, ειδικά απο  κατοχους των συγκεκριμένων μοντέλων. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Εγώ θα έπαιρνα το nexus 5 μιας και είμαι κάτοχος του tablet nexus 7 2013 και μου αρέσει που παίρνει τις ενημερώσεις του λειτουργικού.

Η σειρά nexus με έχει βολέψει πολύ αλλά καλύτερα πήγαινε στη wind να το δεις απο κοντά και μετά το παράγγελνεις αν σου αρέσει απο σκρουτζομαγαζο που ειναι πιο φτηνό νομίζω.

Δημοσ.

Πολυ μεγαλο το διλημα...Εγω σημερα θελω να παραγγειλω συσκευη.Ημουνα σε iphone 5.Τωρα τι να παρω;Κλεινω προς το LG G2 η στο SAMSUNG S4;Με ενδιαφερει η ποιοτητα κατασκευης και να τραβαει οσο καλυτερες φωτο.Βοηθειστε με παιδια!

Δημοσ.

Απο κοντα που ειδα, αυτο που με κερδισε ηταν το Lg g2 (οθοναρα), οπως και το ΟΝΕ σαν design, αλλα η οθονη του δεν με ξετρελανε. Το S4 ενω δεν το εδινα και πολυ σημασια, εντοπισα σε σκρουτζομαγαζο την black edition με faux δερμα (δερματινη), αυτο του note 3 δηλαδη και με κερδισε. Θα κανω υπομονη να δω απο κοντα και να πιασω στα χερια μου το Νεξους μηπως και με κερδισει αυτο. Στο μεταξυ αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι σε τεχνικα χαρακτηριστικα ολα συνηγορουν υπερ G2 (Snapdragon 800 χρονισμένο στα 2.2 GHz με 2GB μνήμης RAM,13 megapixels κλπ.).

Δημοσ.

Απο κοντα που ειδα, αυτο που με κερδισε ηταν το Lg g2 (οθοναρα), οπως και το ΟΝΕ σαν design, αλλα η οθονη του δεν με ξετρελανε. Το S4 ενω δεν το εδινα και πολυ σημασια, εντοπισα σε σκρουτζομαγαζο την black edition με faux δερμα (δερματινη), αυτο του note 3 δηλαδη και με κερδισε. Θα κανω υπομονη να δω απο κοντα και να πιασω στα χερια μου το Νεξους μηπως και με κερδισει αυτο. Στο μεταξυ αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι σε τεχνικα χαρακτηριστικα ολα συνηγορουν υπερ G2 (Snapdragon 800 χρονισμένο στα 2.2 GHz με 2GB μνήμης RAM,13 megapixels κλπ.).

Απο κατασκευη φιλε μου πως το ειδες το lg.Ειναι σφιχτο,τι εντυπωση σου εκανε;Δηλαδη ποιοτητα.

Δημοσ.

Απο κατασκευη φιλε μου πως το ειδες το lg.Ειναι σφιχτο,τι εντυπωση σου εκανε;Δηλαδη ποιοτητα.

Αρκετα καλη κατασκευη θα ελεγα, αλλα ειχα βαλει στη σειρα τα υπολοιπα, δηλ. htc one & s4, και καθαρα απο αποψη κατασκευης με κερδισε το htc, αλλα μετα ξεχνας τα υπολοιπα καθως βλεπεις οθονη και χρωματα του LG g2. Ασε , σου λεω μεγαλο μπερδεμα, για αυτο κι ανοιξα το θεμα. Βεβαια το ολο θεμα ειναι υποκειμενικο, το πως αντιλαμβανεται ο καθενας μας την ομορφια ή ακομα και την ποιοτητα κατασκευης κλπ.

Αυτο ομως που μου κακοφανηκε ηταν το παχος του G2. Αν το εβλεπα μονο του μπορει να μην το εδινα σημασια, αλλα με τα αλλα διπλα...

Δημοσ.

Αρκετα καλη κατασκευη θα ελεγα, αλλα ειχα βαλει στη σειρα τα υπολοιπα, δηλ. htc one & s4, και καθαρα απο αποψη κατασκευης με κερδισε το htc, αλλα μετα ξεχνας τα υπολοιπα καθως βλεπεις οθονη και χρωματα του LG g2. Ασε , σου λεω μεγαλο μπερδεμα, για αυτο κι ανοιξα το θεμα. Βεβαια το ολο θεμα ειναι υποκειμενικο, το πως αντιλαμβανεται ο καθενας μας την ομορφια ή ακομα και την ποιοτητα κατασκευης κλπ.

Αυτο ομως που μου κακοφανηκε ηταν το παχος του G2. Αν το εβλεπα μονο του μπορει να μην το εδινα σημασια, αλλα με τα αλλα διπλα...

Γκουμουτσα το  lg εεε!!Ουφ...

Δημοσ.

http://cdn.slashgear.com/wp-content/uploads/2013/08/lg_g2_vs_gs4_vs_moto_x_sg_3.jpg

Αν δεις το ασπρο δηλ. ς4 ειναι ευθυ στην πλατη του, ενω lg ειναι παχυ στην κορυφη της πλατης του. Δεν φαινεται στη φωτο αυτη. Μηπως ειμαι υπερβολικος, εχω καει;;; :X :fear: :-D

Τρελή οθόνη το g2. Πήγαινε κάπου και δες πως δείχνει το YouTube απο κοντά.

Καμια αμφιβολια, το ειδα  και συμφωνω. Μαλλον προς τα εκει παει το πραγμα.

Δημοσ.

Μετα το HTC ONE ολα τα αλλα ειναι δευτερα, τοσο απλο για μενα. Αν και η καμερα θα επρεπε να ειναι καλυτερη. Αλλα ειναι τοσο ομορφο που απλα ολα τα τα αλλα ειναι μιλια πισω για μενα. A και η οθονη του ειναι η καλυτερη σε κινητο. 

Μην κοιτας επεξεργαστη και πιπες, δεν εχει  διαφορα snapdragon 600 h 800. Οσον αφορα τις ενημερωσεις λογισμικο αμα το εχεις ροοταρει και περνας τις βετα που ειναι απολυτα λειτουργικες μια χαρα πρωτος τις παιρνεις.

Το HTC ONE για μενα ειναι το μονο κινητο που εχω παρει που δεν θελω ακομη και ενα χρονο μετα να το αλλαξω. Τα galaxy 2,3 6 μηνες μετα ηθελα.  To προβλημα τους οπως και με το g2, nexus 5 galaxy 4 ειναι οτι ειναι τελειως generic χωρις ιχνος διαφοροποιησης το ενα απο το αλλο. 

• Like 1
Δημοσ.

Το Nexus σιγουρα ειναι πρωτο σε ανάβαθμισες. Το LG θα το προτιμούσα αν ήταν λιγο πιο μικρό. Πάντως ειναι κινητρα. Όπως επισης και το Οne το όποιο προτιμώ.Πάντως και τα δύο θα πάρουν την 4.4

Δημοσ.

Αν θες λεπτα bezels,την καλυτερη οθονη(και πιο μεγαλη),την καλυτερη αυτονομια και τα τελευταια τεχνικα χαρακτηριστικα παρε G2.

Αν θες την καλυτερη καμερα,το καλυτερο σερβις,αποσπωμενη μπαταρια και καρτα sd παρε S4.

Αν παλι θες αλουμινιο,τα καλυτερα εξωτερικα ηχεια,να ειναι smooth και αλαγκαριστο και την μικροτερη οθονη παρε One.

Αν θες τις τελευταιες αναβαθμισεις,το πιο αλαγκαριστο και πιο smooth(απο τα 4),τα τελευταια τεχνικα χαρακτηριστικα(εκτος καμερας) παρε Ν5.

Οποιο και να επιλεξεις θα σου βγαλει τα γουστα καθως και τα 4 ειναι απο τα καλυτερα android κινητα αυτη την στιγμη.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

lg g2 φοβερη οθονη  ΜΠΑΤΑΡΙΑ και μεγεθος για την 5,2 οθονη 

NEXUS ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟΥ 

galaxy s4 μονο αν αλλαξεις rom χανεις εγγυηση

htc one ποιοτητα κατασκευης ηχος

εγω εχω lg g2 ειμαι πσρα πολυ ευχαριστημενος 

Επεξ/σία από sakis450

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...