Προς το περιεχόμενο

[iPhone, iPad] Δωρεάν το PRINCE OF PERSIA THE SHADOW AND THE FLAME

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Υποσημειωση

The codes are available on a first-come, first-served basis to any gamer in the following 44 countries: United States, Algeria, Armenia, Australia, Austria, Bahrain, Belarus, Belgium, Canada, Chad, Denmark, Egypt, Finland, France, Germany, Hong Kong, Indonesia, Ireland, Italy, Jordan, Kazakhstan, Kuwait, Lebanon, Luxembourg, Malaysia, Netherlands, New Zealand, Norway, Oman, Philippines, Portugal, Qatar, Russia, Saudi Arabia, Singapore, Spain, Sweden, Switzerland, Taiwan, Thailand, Tunisia, Ukraine, United Kingdom, Vietnam

Proxies,VPNs to the rescue.
  • Like 1
Δημοσ.

Σόρι παίδες αλλά δεν έχω iPhone, απλά είδα την προσφορά και την πόσταρα.

Λογικά με κάποιον "άλλο"τρόπο θα μπορεί να την πάρουν και Έλληνες κάτοχοι ;)

Δημοσ.

Υποσημειωση

Proxies,VPNs to the rescue.

Εκτός από το παραπάνω θα χρειαστείτε και itunes account σε κάποια από τις προαναφερθεσείσες χώρες

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ έχω US account , αλλά στην σελίδα που πατάω για τον κωδικό, βλέπει από την ip ότι είμαι Ελλάδα και μου ρίχνει άκυρο!

Αν είναι κάποιος σε μια από τις παραπάνω χώρες της προσφοράς και δεν τον ενδιαφέρει το game, ας κάνει click εδώ --> http://uk.ign.com/prime/promo/prince-of-persia-free  και να μου στείλει με pm τον κωδικό!!  :-)

Edit ....

Ευχαριστώ το μέλος  parasaser για την εξυπηρέτηση!! :-)

Δημοσ.

Εχω το κωδικό ξέρει κανεις πως το κατεβάζω; Στο redeem δεν με αφήνει

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Εγώ έχω US account , αλλά στην σελίδα που πατάω για τον κωδικό, βλέπει από την ip ότι είμαι Ελλάδα και μου ρίχνει άκυρο!

Αν είναι κάποιος σε μια από τις παραπάνω χώρες της προσφοράς και δεν τον ενδιαφέρει το game, ας κάνει click εδώ --> http://uk.ign.com/prime/promo/prince-of-persia-free  και να μου στείλει με pm τον κωδικό!!  :-)

Edit ....

Ευχαριστώ το μέλος  parasaser για την εξυπηρέτηση!! :-)

Εμένα που έχω UK account μου το έδωσε κανονικά, απλά μπήκα με Tor Browser ;)

Ευχαριστώ τον TS.

Δημοσ.

Εμένα που έχω UK account μου το έδωσε κανονικά, απλά μπήκα με Tor Browser ;)

Ευχαριστώ τον TS.

Ευχαριστω για το tip. Με tor browser πηρα το redeem code και με uk account to κατεβασα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...