diplo Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δωρεάν για κατόχους i-συσκευών http://m.uk.ign.com/articles/2014/03/08/march-free-game-of-the-month-prince-of-persia-the-shadow-and-the-flame 4
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Υποσημειωση The codes are available on a first-come, first-served basis to any gamer in the following 44 countries: United States, Algeria, Armenia, Australia, Austria, Bahrain, Belarus, Belgium, Canada, Chad, Denmark, Egypt, Finland, France, Germany, Hong Kong, Indonesia, Ireland, Italy, Jordan, Kazakhstan, Kuwait, Lebanon, Luxembourg, Malaysia, Netherlands, New Zealand, Norway, Oman, Philippines, Portugal, Qatar, Russia, Saudi Arabia, Singapore, Spain, Sweden, Switzerland, Taiwan, Thailand, Tunisia, Ukraine, United Kingdom, VietnamProxies,VPNs to the rescue. 1
diplo Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Σόρι παίδες αλλά δεν έχω iPhone, απλά είδα την προσφορά και την πόσταρα. Λογικά με κάποιον "άλλο"τρόπο θα μπορεί να την πάρουν και Έλληνες κάτοχοι
flyer Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Υποσημειωση Proxies,VPNs to the rescue. Εκτός από το παραπάνω θα χρειαστείτε και itunes account σε κάποια από τις προαναφερθεσείσες χώρες 2
hasiotis_john Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Εγώ έχω US account , αλλά στην σελίδα που πατάω για τον κωδικό, βλέπει από την ip ότι είμαι Ελλάδα και μου ρίχνει άκυρο! Αν είναι κάποιος σε μια από τις παραπάνω χώρες της προσφοράς και δεν τον ενδιαφέρει το game, ας κάνει click εδώ --> http://uk.ign.com/prime/promo/prince-of-persia-free και να μου στείλει με pm τον κωδικό!! Edit .... Ευχαριστώ το μέλος parasaser για την εξυπηρέτηση!!
pcbill Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Αφού δεν το δίνει δωρεάν στην Ελλάδα ας κλείσει το θέμα ή ας αλλάξει ο τίτλος... 1
gamer73 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Εχω το κωδικό ξέρει κανεις πως το κατεβάζω; Στο redeem δεν με αφήνει Sent from my iPad using Insomnia
DigitalElf Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Εγώ έχω US account , αλλά στην σελίδα που πατάω για τον κωδικό, βλέπει από την ip ότι είμαι Ελλάδα και μου ρίχνει άκυρο! Αν είναι κάποιος σε μια από τις παραπάνω χώρες της προσφοράς και δεν τον ενδιαφέρει το game, ας κάνει click εδώ --> http://uk.ign.com/prime/promo/prince-of-persia-free και να μου στείλει με pm τον κωδικό!! Edit .... Ευχαριστώ το μέλος parasaser για την εξυπηρέτηση!! Εμένα που έχω UK account μου το έδωσε κανονικά, απλά μπήκα με Tor Browser Ευχαριστώ τον TS.
gamer73 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Πως κανουμε us account???? Sent from my iPad using Insomnia
deschri Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Εμένα που έχω UK account μου το έδωσε κανονικά, απλά μπήκα με Tor Browser Ευχαριστώ τον TS. Ευχαριστω για το tip. Με tor browser πηρα το redeem code και με uk account to κατεβασα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα