Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 ΟΙ drivers που εχω για την gtx260 ειναι version 334.89 (9.18.13.3489)nvmf6264.sys-->Driver Description: nVidia nForce network driver Για τον ηχο (realtek ac97 audio) δεν βρηκα ακτι πιο καινουργιο στη σελιδα της msi.Δοκιμασε χωρις να βαλεις καποιον απο το site της msi, ασε τα windows να βαλουν τον δικο τους ή κατεβασε καποιους απο το link που εδωσε ο SPANK.
spaka279 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Κατεβασα απο δω τον nforce driver http://www.nvidia.com/object/nforce-vista-win7-64bit-15.56-driver.html και απο το λινκ του spank κατεβασα της καρτας ηχου Τωρα εβαλα τη κορη μου βιντεακια και περιμενω να δω αν θα ξανασκασει...
spaka279 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Το ξανακανε :mad: !!! Θα πατουσα format να βαλω τα 7αρια αλλα μου ειπατε οτι ειναι θεμα hardware μαλλον. Σκεφτομαι οτι το φαινομενο εμφανιστηκε τωρα που χρησιμοποιω firefox, και ειχα φυγει απο chrome γιατι ειχα θεματα με το youtube. Κανας αλλος browser να δοκιμασω μηπως φταιει ο firefox?
SPANK Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δοκίμασε και opera και internet explorer αλλα να ειμαι απο τον browser δύσκολο μου φαίνεται
spaka279 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 7 μηνες μετα και το προβλημα επιμενει :mellow: Τα εναλαξ bsod's & restarts. συνεχιζουν. Εκανα δοκιμη και 3ο τροφοδοτικο και παλι τα ιδια. Επισης εχω κανει και φορματ(αφησα να περασουν μονα τους τα drivers τα win7) Κατα την διαρκεια του φορματ επειδη εκανε κατι επανεκινησεις τα ξηλωσα ολα απο πανω και παρατηρησα το εξης... οταν ξανακαρφωνα πανω στη mobo το usb wifi stick εκανε restart to pc. Θεωρησα οτι κατι παιζει με την ταση οποτε προχωρησα και σε δοκιμη και 3ου τροφοδοτικου αλλα τζιφος. επισης δοκιμασα ακι αλλο στικακι. Παρατηρησα τις προαλες που τον ανοιξα για να αλλαξω το psu οτι ειχε 4 φουσκομενους πυκνωτες εκ των οποιων 2 ειχαν τρεξει κατι ζουμια. Σημερα τους ξηλωσα και εβαλα καινουργιους. Μολις το ξαναεκανε... Το ξερω οτι παω για καινουργιο συστημα απλα με εχει πεισμωσει τι διαολο θελει αυτο. Εχει νοημα να σας ξανανεβασω τα καινουργια minidump?
spaka279 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Νομιζω βρηκα τι φταιει και δε το πιστευω... Εχω 3 dimm μνημες απο 1 γιγα το καθενα (τα 2 ιδια μαρκα). Οταν πρωτοσκεφτηκα αν φταιει κατι απο μνημες αυτο που ειχα καινει ηταν τις ειχα αλλαξει θεση και ετρεξα για αρκετη ωρα (εως 4μιση ωρες) memtest και δεν βγαλαν προβλημα οποτε εστρεψα την προσοχη μου αλλου. Το Σαββατο ειπα να ασχοληθω για τελευταια φορα με το θεμα πριν προχωρησω σε αναβαθμιση. Αυτο που εκανα ηταν οτι ξηλωσα αυτην που ηταν διαφορετικης μαρκας και εβαλα τις αλλες σε διπλανα slot. Αυτο ηταν... απο τοτε δεν μου εχει κανει το παραμικρο restart. Να μην το ματιασω... (σκεφτομαι οτι αν εφταιγε απλως η σειρα που ηταν βαλμενες να ξανακουμπωνα αλλου και την 3η ξανα αλλα δε γουσταρω το ξενερωμα ,προς το παρον μου φτανουν τα 2 γιγα)
benign Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Συνεβαινε αυτο συχνα σε παλια συστηματα,δηλαδη ασυμβατοτητα διαφορετικης μαρκας μνημων.Απο περιεργεια τι μαρκα ειναι η ''ατακτη'' μνημη?
spaka279 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Kingston ειναι αλλα μπορει η ιδια να δουλευει απο μονη της αλλα να παιζει θεμα στο πως την διαχειριζεται η mobo σε σχεση με τις αλλες. Μια μερα που θα μπορεσω θα την ξαναβαλω πανω σε ενα αλλο σλοτ και θα σας πω τι εγινε. Ημερα 4η χωρις restart...
orion1986 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 οι φουσκωμενοι πυκνωτες του τροφοδοτικου με προβληματιζουν......και παρολα αυτα ειναι ΟΚ τωρα . για τσεκαρε το
spaka279 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 οι φουσκωμενοι πυκνωτες του τροφοδοτικου με προβληματιζουν......και παρολα αυτα ειναι ΟΚ τωρα . για τσεκαρε το Στη μητρικη ειχα φουσκωμενους πυκνωτες αλλα τους αντικατεστησα. Το τροφοδοτικο δεν το εχω κοιταξει καθολου αλλα φαινεται οτι το προβλημα μου λυθηκε οποτε δε πειραζω τιποτα αλλο... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα