DJTAKIS_7 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Ποιά απο τις παρακάτω 4 mobo θα παίρνατε και γιατί! Για ποιό λόγο νομίζετε οτί ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες και εάν υπάρχει κάτι που έπρεπε να ζηλέψει από τις υπόλοιπες!Σας παρακαλώ πολύ θα ήθελα σοβαρές απαντήσεις! MSI Z87-G45 GAMINGhttp://www.msi.com/product/mb/Z87G45_GAMING.html#overview ASUS GRYPHON Z87http://www.asus.com/Motherboards/GRYPHON_Z87/ GIGABYTE G1.Sniper Z87 (Rev. 1.1)http://www.gigabyte.com.gr/products/page/mb/g1sniper_z87rev_11 ASRock Fatal1ty Z87 Killerhttp://www.asrock.com/mb/Intel/Fatal1ty%20Z87%20Killer/
Captain Nemo Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 141,40 € msi 3έτη atx ------------------------------------------------ uATX 142,33€ Asus 3έτη 5 Years Warranty The ultimate reliability of TUF Series is not only based on advanced thermal design, military-standard components and strict reliability tests, but also on the 5 Years Warranty* which is proudly provided. * This service will follow the local standard and service policy. ** This service only covers failures or malfunctions that occur during the warranty period and under normal use conditions, as well as any material or workmanship defects. ---------------------------------------------- 143,28€ 3έτη Gigabyte ----------------------------------------------- Ashrock 128.37€ 2έτη Την asus την αποκλείω γιατί είναι uatx εκτός και αν ισχύει αυτό για τα 5 χρόνια εγγύηση ή έχεις περιορισμό χώρου. Κάποια βασικά είναι αυτά αν χπ θέλεις diplay port διαλέγεις την Gigabyte msi ram 3000*(*OC) Slots • 3 x PCIe 3.0 x16 slots 6 x USB 3.0 LAN • 1x Killer E2205 Gigabit LAN controller* - 6 x SATA 6Gb/s connectors Gigabyte DDR3 3000(O.C.) DisplayPort LAN 1 x Qualcomm® Atheros Killer E2201 chip (10/100/1000 Mbit) 6 x SATA 6Gb/s 6 x USB 3.0 • 2 x PCIe 3.0 x16 slots Ashrock 3 PCIe 3.0 x16 DDR3 3050+(OC) 6 SATA3, 6 USB 3.0 Qualcomm Atheros Killer™ E2200 Series Gigabit LAN
Captain Nemo Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Εσύ κατά την γνώμη σου τι θα έπαιρνες? Δώσε μου λίγο ακόμα χρόνο και θα σου απαντήσω και ίσως και κάποιος άλλος πιθανόν να επέλεγα αυτή με το display port αλλά ακόμα τα κοιτάζω και συγκρίνω τα θετικά και τα αρνητικά και είναι και τι χρειάζεται και ο καθένας κάποιος ας πούμε που έπαιζε πολλά παιχνίδια στο ίντερνετ ίσως επέλεγε με βάση ποιά έχει τον καλύτερο αντάπτορα πχ E2200 vs E2201 vs E2205 κάποιος που θα ήθελε να συνδέσει κάποια 4K οθόνη θα επέλεγε την gigabyte κάποιος που ήθελε να υπερχρονίσει θα επέλεγε αυτήν με τις περισσότερες ρυθμίσεις στα ρεύματα κλπ εσύ τι χρήση θα κάνεις; σκοπεύεις να υπερχρονίσεις;
DJTAKIS_7 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δώσε μου λίγο ακόμα χρόνο και θα σου απαντήσω και ίσως και κάποιος άλλος πιθανόν να επέλεγα αυτή με το display port αλλά ακόμα τα κοιτάζω και συγκρίνω τα θετικά και τα αρνητικά και είναι και τι χρειάζεται και ο καθένας κάποιος ας πούμε που έπαιζε πολλά παιχνίδια στο ίντερνετ ίσως επέλεγε με βάση ποιά έχει τον καλύτερο αντάπτορα πχ E2200 vs E2201 vs E2205 κάποιος που θα ήθελε να συνδέσει κάποια 4K οθόνη θα επέλεγε την gigabyte κάποιος που ήθελε να υπερχρονίσει θα επέλεγε αυτήν με τις περισσότερες ρυθμίσεις στα ρεύματα κλπ εσύ τι χρήση θα κάνεις; σκοπεύεις να υπερχρονίσεις; Χαίρομαι για την απάντηση σου. Λοιπόν όσο για το overclock πολύ απλά πράγματα κοντά στο autoboost μονο και μόνο σαν ιδέα για να πάρω μια γνώση (Ως τώρα δεν έχω ασχοληθεί ποτέ). Τώρα για το lan chipset μπορώ να σου πώ πως παίζω αρκέτα online παιχνίδια κυρίως league of legends! Οσο τώρα για την οθόνη αυτή την στιγμή έχω Samsung 27" LED Monitor T27A950 αλλά κάποια στιγμή θα πάρω άλλο ένα monitor ίσως και μια αρκετά μεγάλη τηλεόραση! Δεν ξέρω όμως εάν μπορώ να σε διευκολύνω αλλά στο pc που ετοιμάζω κατά 90% θα βάλω GPU AMD R9 270X. Φαντάσου ασχολήθηκα αρκετές μέρες για να βρώ κάποιες μητρικές που μου αρέσουν και τώρα ανάμεσα σε αυτές δεν μπορώ να πάρω την τελική μου απόφαση. Είναι πολύ κοντά στις τιμές και στα specs τους νομίζω! Εάν μπορείς θα μπορούσες να διαβάσεις το αρχικό μου post γιατί έχω κάνει και άλλες ερωτήσεις που δεν έχουν απαντηθεί!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα