battlefield2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 παιδια καλησπερα θα ηθελα να μαθω τι δυνατοτητες μου προσφερει το overclock στον επεξεργαστη και πως μπορω να το κανω .Το συστημα μου ειναι Cpu-Amd fx 8320 gpu-GIgabyte hd7850 2GB motherboard- Gigabyte 970A-D3 ram-corsair 2x 4GB 1600mhz HDD-500GB WD caviar black SDD-SAndisk 128GB psu-Corsair Builder Series CX600 600W PSU 80+ Bronze Υδροχυξη-corsair H55i monitor- LG M2352D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Κανονικά πριν πάρεις τα εξαρτήματα έπρεπε να ρωτήσεις να σου πούμε τί μητρική-τροφοδοτικό-και μνήμες έπρεπε να πάρεις για να έχεις μεγαλύτερη επιτυχία αλλά έστω και τώρα θα σου πουν τι ψάρια μπορείς να πιάσεις και αφού έχεις και Υδροχυξη είσαι σε καλό δρόμο. και καλώς μας ήρθες bytheway και anyway Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μια χαρά είναι τα κομμάτια.Μητρική και επεξεργαστής είναι το ζητούμενο,για να μήν πώ μόνο επεξεργαστής (ανάλογα το batch) Εχω κάποιες επιφυλάξεις για την H55i.Σε γενικές γραμμές και με λίγη καλή τύχη,τα 4,2 ή και 4,4 είναι εφικτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
battlefield2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 ναι καταρχην ευχαριστω παιδια αλλα να σας ενημερωσω οτι τον Η/Υ τον εχω κοντα στον 1 χρονο και χθες μου ηρθε η ιδεα για το overclock γι αυτο ρωτησα τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μια χαρά είναι τα κομμάτια.Μητρική και επεξεργαστής είναι το ζητούμενο,για να μήν πώ μόνο επεξεργαστής (ανάλογα το batch) Εχω κάποιες επιφυλάξεις για την H55i.Σε γενικές γραμμές και με λίγη καλή τύχη,τα 4,2 ή και 4,4 είναι εφικτά. Καλα λεει ο ΝΕΜΟ για την μητρικη γιατι η συγκεκριμενη θα τον κοψει τον 8πυρηνο στο Overclock λογω vrm.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Καλα λεει ο ΝΕΜΟ για την μητρικη γιατι η συγκεκριμενη θα τον κοψει τον 8πυρηνο στο Overclock λογω vrm.... Εχεις δίκιο.Η GA-970A-D3 εχει μόνο 4+1 power phases σε σχέση με αυτή που είχα στο μυαλό μου (GA-970A-UD3). Απο την άλλη δέν χάνει και κάτι να δοκιμάσει.Με την "κουτσουρεμένη" Asus m5a99x evo R2.0 (6+2 power phases) είμαι +900mhz... Μπορεί να είναι και τυχερός με το κομμάτι που έχει στα χέρια του και να μήν ζητάει τρελά ρεύματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
battlefield2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 παιδια τι ακριβως θα κερδισω με το overclock δεν μου ειπατε ομως και αν αξιζει να το κανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 ε τι θα κερδισεις.....ταχυτητα.εχεις τον 8320?εαν τον πας στα ρολογια του 8350 θα ειναι σαν να εχεις τον 8350. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μπορεί να είναι και τυχερός με το κομμάτι που έχει στα χέρια του και να μήν ζητάει τρελά ρεύματα. Αυτό. Μπορεί να δοκιμάσει με μια σχετική προσοχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
battlefield2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Ρισκάρω τίποτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Ρισκάρω τίποτα; Αν είσαι προσεκτικός και πάς λάου λάου σύμφωνα με τις οδηγίες όχι.Αν του πετάξεις στα ξαφνικά κάνα υποσταθμό της Δεή εκεί μπορεί να σου μείνει στο χέρι. Απλώς να ξέρεις οτι συνήθως ο υπερχρονισμός μειώνει την ζωή του επεξεργαστή κατά ένα μέρος.Αν ήταν δηλαδή να σου κρατήσει 10 χρόνια θα κρατήσει πχ 7 αλλά σχεδόν όλοι αλλάζουν τον επεξεργαστή σε πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα.Μία άλλη επίπτωση αν του δώσεις πολύ ρεύμα είναι να ξεχειλώσει και μετά να έχεις την τρύπια βάρκα και το φαινόμενο degradation οπότε όπως όλα τα πράγματα στην ζωή θέλει με μέτρο. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2014 από Captain Nemo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billiasleme Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Παιδιά είμαστε 2 φίλοι και θέλουμε να πάρουμε τους 8350 και 8320 εγώ σκέφτομαι να πάρω τον 8320...αξίζει να τον πάρω και με υδρόψυξη να φτάσει σε καλά επίπεδα ή να πάρω τον 8350 και να φτάσει κάπως την 9 σειρά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 οταν λες υδροψυξη,ποια εχεις στο μυαλο σου?επισης να ξερεις οτι τα 5.0ghz με την μητρικη σου απλα δεν...υπολογιζε γυρω στα 4.7 - 4.8 εαν πεσεις σε καλο κομματι με καλα ρευματα.παιζει να ειπα και πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billiasleme Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 πωωω δεν πάει παραπάνω εε??? θάνο βρήκα μια καλή(πιστεύω) στο digital-master να σαν αυτή---> http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementName=AlphaCool%20NexXxoS%20Cool%20Answer%20360%20LT-ST%20(%2040188%20) πώς σου φαίνεται??? να την χτυπήσω??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 δεν δειχνει το link τι εννοεις.του digital master τα links εαν θυμαμαι καλα,δεν δουλευουν για να βλεπουμε συγκεκριμενα προϊοντα. πες μας τι εννοεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα