Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά,

Έχω ένα PC όπου δεν έδειχνε τίποτα στην οθόνη! Επίσης ούτε στο πληκτρολόγιο άνοιγαν λαμπάκια αλλά ξεκινούσε ο υπολογιστής!

Αρχικά έλεγξα το 4pin στο τροφοδοτικό και ήταν ΟΚ. Μετά έβαλα speaker για beep ήχους αλλά δεν έβγαζε κανένα. Ο υπολογιστής δεν έχει κάρτα γραφικών και είναι on board VGA. 

Ακολούθως αφού δεν γινόταν τίποτα έβγαλα τις RAM και ξεκίνησα για να δω αν ακούγεται beep και ακούγεται! Μετά αφού τις δοκίμαζα 1-1 και σε διαφορετικά slots πάλι τίποτα.

Υπόθεσα λοιπόν ότι είναι faulty η μητρική και αγόρασα άλλη! Αλλά πάλι το ίδιο... 

Άρα το ερώτημα είναι...

Το πρόβλημα είναι στον επεξεργαστή; Και πως θα το συνηδειτοποιούσα πιο γρήγορα;

παιδιά έβαλα σε λάθος Θέμα το post μου. Απολογούμαι! κάποιος moderator να το βάλει στο Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM

Δημοσ.

Κακώς βιάστηκες να αγοράσεις όπως θα κατάλαβες και μόνος σου.Το τι φταίει για σιγουριά το δοκιμάζεις με εξαρτήματα φίλων κουμπώνοντας και ξεκουμπώνοντας γιατί δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο απόλυτο διαγνωστικό ή ένα βιβλίο που να σου λέει σου κάνει αυτό άρα χάλασε αυτό.Με τα μπίπ μπορείς να διαγνώσεις ίσως κάτι σύμφωνα με το εγχειρίδιο της μητρικής.Όλοι πάνε ψάχνοντας και δοκιμάζοντας. 

• Like 1
Δημοσ.

Πιθανόν αλλά δεν στο εγγυώμαι πρέπει να μας πείς και ακριβώς απο τι αποτελείται το σύστημα σου.

Το έχεις χρόνια;έχει ups;κάνεις υπερχρονισμούς;το έχεις στήσει μόνος σου,ψύκτρα έχεις την εργοστασιακή;

Δημοσ.

Ειναι 775 socket με celeron D. To παλιο mb ήταν ΕCS και το καινουριο asrock! Δεν εχει καρτα γραφικών ούτε άλλη κάρτα(ηχου κτλ). 1gb ram και δίσκος 250gb. Ειναι εφεδρικο αυτο για την δουλεια!

Ειναι 5-6 χρονων! Εργοστασιακή ψύκτρα! Overcloked οχι ουτε ups!

δεν τπ εστησα μονος μ! δεν γνωριζα εκεινο τον καιρο :Ρ

Δημοσ.

Την μητρική που αγόρασες αν χρειαστεί θα μπορείς να την επιστρέξεις;πόσος καιρός επέρασε;Μάλλον πρέπει να βρείς κάποιον με επεξεργαστή για 775 να δοκιμάσεις ή να πάρεις ίσως κάποιον απο τις αγγελίες ποιόν ακριβώς Celeron έχεις;

Δημοσ.

δεν είμαι ειδικός σε αλλά όλλα αυτα τα προβληματα μαζεμενα πιστέυω οφείλονται σε βλάβη τροφοδοτικου.

Οταν λές το έλενξες τί έκανες?Μπορεί να δουλεύει μιά χαρά αλλά σε συκγεκριμένες φάσεις να τρώει σκαλώματα.

Δημοσ.

Το έλεγξα με psu tester και έβαλα και άλλο psu που δουλεύει καλά!

Δεν έχω άλλο 775 cpu.. Μαλλον θα φέρω από ebay.. Κάπου διάβασα ότι δύσκολα ο επεξεργαστής καίγεται! Δεν υπάρχει άλλος τροπος να καταλαβεις αν ειναι οντως ο επεξεργαστης;

Την μητρική που αγόρασες αν χρειαστεί θα μπορείς να την επιστρέξεις;πόσος καιρός επέρασε;Μάλλον πρέπει να βρείς κάποιον με επεξεργαστή για 775 να δοκιμάσεις ή να πάρεις ίσως κάποιον απο τις αγγελίες ποιόν ακριβώς Celeron έχεις;

Δεν θυμαμαι ποιος celeron είναι αλλά αν είναι θα πιασω core 2 duo 3ghz e8400 και θα το εχω για εφεδρικο το αλλο mb.

για να τεσταρεις αλλο επεξεργαστή πρέπει να βάζεις κάθε φορά την ψύκτρα πάνω; :Ρ

Δημοσ.

για να τεσταρεις αλλο επεξεργαστή πρέπει να βάζεις κάθε φορά την ψύκτρα πάνω; :Ρ

Ναι δυστυχώς εκτός και θες επεξεργαστή στα κάρβουνα με άρωμα καπνιστού  :P

Δημοσ.

πρέπει και την πάστα αναγκαστικά ; η αν είναι για λίγα δευτερόλεπτα ειναι οκ ?

Όχι νομίζω με την πάστα μπορείς να την σκαπουλάρεις και να μην βάλεις αλλά ψήκτρα οπωσδήποτε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...