Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Ahoy.Βραδινές ανησυχίες πάνω στο deck και μου έσκασε τρελή ιδέα για άπειρα σαμπλάκια.Αυτό που αναζητώ καταρχάς θα ήταν ένα αξιόπιστο πρόγραμμα για την καλύτερη δυνατή ποιότητα / συμπίεση (μην είναι ποιοτικά με 40mb / 3 sec), όλο και κάτι θα πρέπει να έχει παραπάνω από το OS Recorder τουλάχιστον πάνω στο Noise cancelling (φτάστε και στο τσάπτερ 2 παρακάτω). Δεν με καίνε λεπτομέρειες, να γράφει καλά. Και.. Ένα πρόγραμμα επεξεργασίας φωνής. Συγκεκριμένα όντως μιλάμε για μικρές φράσεις δευτερολέπτων, ή λέξεις.. τις οποίες θα χρειαστώ να κόψω/ράψω παίξω με pitch (μετ)αλλάξω tone (και φύλο με αυτό το τρόπο) βάλω effects π.χ noise, phaser, repeat, reverb, delay, gater κ.α. noise cancelling (αν δεν το έχουμε από το παραπάνω πρόγραμμα) επιλέξω και external κάρτα ήχου για να τα κάνω όλα τα προαναφερθέντα Τι λέτε;
Mau-Maus Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Ahoy. Βραδινές ανησυχίες πάνω στο deck και μου έσκασε τρελή ιδέα για άπειρα σαμπλάκια. σκαμπιλακια αυτο διαβασα εγω - δειγμα οτι πρεπει να παω για υπνο - καληνυχτα και καλη συνεχεια στις βραδινες σας ανησυχιες .. 1
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 XAXAAXXXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX
parsifal Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Έχεις τσεκάρει το γνωστό και δωρεάν Audacity; Για δες το λίγο! 40MB/sec που το είδες βρε; Αν γράφεις σε PCM/WAV με 44100Hz/16bit/stereo (που με ένα μικρόφωνο θα έπρεπε mono κανονικά αλλά τέλος πάντων), βγαίνει περίπου 1500Kbps, δηλαδή 188KB/sec. 2
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Το έχω το Audacity για να κόβω/ράβω γενικά (sample από τραγούδια, έκοβα για να κάνω Ringtone, από .WAV κουβέντας που ηχογραφούσα), αλλά δε το είχα σκεφτεί καν. Από συνήθεια έλεγα μόνο αυτά κάνει..Υ.Γ: Κοίτα να δεις Πάρσι που μάλλον κάνει. Κλείνεις τόπικ με μια σου λέξη. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2014 από Koritsi_Gia_PC
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα