Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν λίγο καιρό κάηκε η μητρική και το τροφοδοτικό μου. Έμεινα με τον e8400. Σκέφτομαι να κάνω αναβάθμιση αλλά πριν το κάνω θέλω να ρωτησω;

1. Αξίζει να τον κρατήσω για htpc; παιζει αντετα τα 1080p bluray 50gb;

2. Παιχνίδια μπορεί να παίξει καλά ή θα έχει πρόβλημα;

3. 4K ταινιες θα μπορέσει να παίξει η όχι;

Δημοσ.

εχουμε τον ιδιο επεξεργαστη φιλε μου . ειναι πολυ παλιο σοκετ και προσωπικα θεωρω οτι δεν αξιζει να βαλεις λεφτα για αναβαθμιση . ορισε αν θελεις μπατζετ που διαθετεις για αναβαθμιση καθως και τα υπολοιπα κομματια του υπολογιστη (καρτα γραφικων , σκληρο κλπ)

Δημοσ.

Αν είναι να τον κρατήσω σκέφτομαι:

1. Να πάρω μητρική socket 775 που υποστηριζει ddr3 μέχρι 8gb. Έχω βρει 2 στην αγορά.

2. Να αλλαξω τις μνήμες ddr2 a data 1066mhz 4x1 GB που έχω. Έχω ηδη βάλει αγγελία γιατί θελω να τις δώσω οπώς και να έχει.

3. Να πάρω καρτα οου να υποστηριζει 4k π.χ

.https://www.skroutz.gr/s/1828580/Club3D-Radeon-HD-7750-RoyalQueen-1GB.htmlhtml

Το θέμα είναι αν αξίζει να κρατήσω το cpu;

Δημοσ.

πλεον τον θεωρω ξεπερασμενο . αν παντως δεν εισαι απαιτητικος σε παιχνιδια μπορει ακομα να σου κρατησει . δεν λες ποσα διαθετεις . τι παιχνιδια παιζεις?

Δημοσ.

μια χαρα ειναι ο επεξεργαστης για την χρηση που θελεις.μην σου πω να μην αλλαξεις κιολας τις μνημες σου.

το θεμα ειναι ποσα χρηματα σκεφτεσαι να ξοδεψεις.

Δημοσ.

μια χαρα ειναι ο επεξεργαστης για την χρηση που θελεις.μην σου πω να μην αλλαξεις κιολας τις μνημες σου.

το θεμα ειναι ποσα χρηματα σκεφτεσαι να ξοδεψεις.

για βαρια παιχνιδια ειναι χρεπι . αναλογα βεβαια τι θελει ο καθενας

Δημοσ.

500-600€.

με αυτα τα χρηματα φτιαχνεις ολοκληρωμενο συστημα καινουριο φιλε μου με χαωδης επιδοσεις απο τον τωρινο σου επεξεργαστη , το θεμα βεβαια ειναι αν εισαι διατεθιμενος να τα δωσεις . τι οθονη εχεις?

Με overclocking σώζεται η κατασταση;

καπως . χρειαζεται και η καταλληλη μητρικη

Δημοσ.

Έχω μια 15". Θέλω να το συνδεσω με τηλεοραση ομως, να είναι htpc φαση. Να μην έχω οθόνη καθόλου.

Ο επεξεργαστής παιζει μεγαλο ρολο σε ενα παιχνιδι;

4κ θα μπορω να βλέπω με αυτον τον επεξεργαστή;

Αν βάλω και 8gb ddr3 και την κάρτα που ανέφερα;

Δημοσ.

για βαρια παιχνιδια ειναι χρεπι . αναλογα βεβαια τι θελει ο καθενας

ειπωθηκε τιποτα για βαρια παιχνιδια και δεν το καταλαβα?για blue ray διαβασα και παιχνιδια.για HTPC λεει ο τιτλος.τωρα,εαν το HTPC του καθενος ειναι για να παιζει battlefield 4 multi παω πασο.

Δημοσ.

ειπωθηκε τιποτα για βαρια παιχνιδια και δεν το καταλαβα?για blue ray διαβασα και παιχνιδια.για HTPC λεει ο τιτλος.τωρα,εαν το HTPC του καθενος ειναι για να παιζει battlefield 4 multi παω πασο.

Ναι,ωραία όλα αυτά που λες, αλλά να δώσει τόσα λεφτά για να φτιάξει s775;;;;

Μπορεί να φτιάξει κάτι πολύ καλύτερο με τα ίδια λεφτά και να πουλήσει τον e8400.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι,ωραία όλα αυτά που λες, αλλά να δώσει τόσα λεφτά για να φτιάξει s775;;;;

Μπορεί να φτιάξει κάτι πολύ καλύτερο με τα ίδια λεφτά και να πουλήσει τον e8400.

Και εσεις ωραια αυτα που λετε αλλα ειπα επισης να κρατησει και τις μνημες του.δεν ξερω τι καρτα γραφικων εχει αλλα μια μια socket 775 μητρικη εστω και μεταχειρισμενη με κανενα 30αρι και με τροφοδοτικο με 50-60 euros εχει pc ετοιμο.και αλλο να ξοδεψει 100 euros και αλλο 500-600.με 15αρα οθονη ηταν τοσο καιρο.......

ts σε τι τηλεοραση θελεις να τον βαλεις?με τι αναλυση?

Δημοσ.

Ο υπολογιστής ηταν συνδεδεμένος με τηλεοραση plasma 50 Panasonic vt50 1920x1080. Και στη μικρή οθόνη και στην πλάσμα ηταν ταυτόχρονα. Είχα μια κάρτα 6450. Δεν έπαιζα παιχνίδια γιατί είχα Xbox 360.

Δε μου απαντησατε,4k θα μπορεί να παίξει;

Στα παιχνίδια τι περιορισμούς θα έχω με τον e8400;

Αλλάζοντας τις ddr2 4gb σε ddr3 8gb θα βοηθηθεί η κατασταση;

Παιχνίδια θα είναι επιπέδου ps3; με την κάρτα και τον e8400 που ανεφερα;

Δημοσ.

οι μνημες,η μονη περιπτωση που θα σε βοηθησουν θα ειναι εαν χρειαζεσε παραπανω απο 4gb σαν χωρητικοτητα.γιατι σαν ταχυτητα,ιδιες επιδοσεις θα εχεις.

οι περιορισμοι που θα εχεις στα παιχνιδια θα ειναι γιατι εχεις διπυρηνο...αλλα με την 6450 δεν πας πουθενα.και Ι7 να βαλεις επανω στα 4.0ghz με την 6450 στο ξαναλεω δεν πας πουθενα.

με την 7750 παλι,δεν πας πουθενα.πας λιγο παραπερα αλλα δεν.....λαθος σκεπτικο απο την αρχη.

αλλαξανε τα δεδομενα για εμενα.

4Κ να μπορει να παιξει τι?παιχνιδια?ταινιες?δεν μας διευκολυνεις.....επιπεδου PS3 παιχνιδια δεν σημαινει τιποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...