smoke0man2 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 1.προσφατα πηρα αυτη την τηλεοραση LG 27MA43D Monitor TV 27" και θελω να την συνδεσω με ηχεια 2.1 και δεν μπορω με τπτ να βρω το βυσμα ...βρηκα ενα αλλα ειναι audio in ...2. εχω στο ιδιο δωματιο ,μια πιο παλια lg και οταν παω να ανοιξω την καινουργια και να αλλαξω καναλια ανοιγει και η παλια...please help αμμεσα....S.O.S
smoke0man2 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 ρε παιδια βοηθηστε με....ελα ρε Insomnia <3
arc Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Για το 1: Η πίσω πλευρά ειναι όπως παρακάτω; Για το 2: Δεν μπορείς να κάνεις κάτι γιατί ειναι στην ίδια συχνότητα. Εκτός αν αλλάξεις θέση ώστε να μην πιάνει το σήμα από το νεο τηλ/ριο EDIT: Δες το σχόλιο μου στο 5
smoke0man2 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 ναι φιλε μου ετσι ειναι απο πισω...γινεται εαν ανοιξω την παλια τβ να της βγαλω το ",ματι" ετσι και αλλιως αυτην την χειριζομαι μονο απο τα κοθμπια της
arc Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Για το 1: Θα χρειαστείς και τα δυο παρακάτω http://www.e-shop.gr/product?id=PER.750723 http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=17734 (θα τα βρεις και σε τοπικά μαγαζιά με ηλεκτρονικά) Για το 2: Αφου την παλιά θα την δουλεύεις με κουμπια, απλώς κάλυψε το «μάτι» με κάτι αδιαφανές (πχ μονωτική ταινία ή ένα κομματάκι χαρτί) EDIT: Τώρα πρόσεξα οτι όλα ειναι μέσα σε πλαίσιο AV IN, οπότε μάλλον άκυρο αυτό που σου πρότεινα. Μήπως η τηλεόραση δεν εχει καθόλου «εξόδους» σήματος; Αν ισχύει αυτό, δεν μπορείς να συνδεσεις τα ηχεία.
smoke0man2 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 εισαι και ο πρωτος να ρωτησω αυτα τα 2 που τα βαζω?και γιατι και τα 2"? και πως θα τα ζητησω?
arc Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 εισαι και ο πρωτος να ρωτησω αυτα τα 2 που τα βαζω?και γιατι και τα 2"? και πως θα τα ζητησω? δες το edit στο 5
smoke0man2 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 πως γινεται τετοια τηλ να μην εχει εξοδο /?¨@
arc Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Κι όμως δεν έχει. Αν δεις τα χαρακτηριστικά άλλου ανώτερου μοντέλου ( http://www.lg.com/gr/monitors/lg-29EA93 ) γράφει ξεκάθαρα «Headphone out ΝΑΙ», ενω στο δικό σου μοντελο δεν εχει τετοιο χαρακτηριστικό
smoke0man2 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 δηλαδη τωρα πρεπει να dvd για να βαλω ηχειΑ?
arc Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Αν το dvd player εχει έξοδο ακουστικών, μπορείς να συνδέσεις εκεί τα ηχεία ΑΛΛΑ θα ακους μόνο τον ήχο που παράγεται από το dvd player (π.χ. ταινία). Αν θες να ακους από τα ηχεία τα τηλεοπτικά κανάλια, δεν θα σε βοηθήσει το dvd player. Αν θες να ακους τον ήχο από τηλεοπτικά, πρέπει να συνδέσεις εξωτερικό αποκωδικοποιητή ο οποίος εχει έξοδο ακουστικών. Μπέρδεμα ...
smoke0man2 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 μπορεις να μ πεις κανενα dvd Player (εμεις τις ταινιες την βαζουμε σε στικακι και τις βλεπθμε ) δωσε μ προτασεις σε παρακαλω..μην τ κανω παλι λαθςο
smoke0man2 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 να βλεπω μεσω αυτου ταινιες και να ακουω μουσικη απο ηχεια...(δεν βλεπω τηλεοραση πολυ)μονο ταινιες
arc Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Αφου χρησιμοποιείς στικάκι, δε νομίζω να σου χρειάζεται dvd player (εκτός αν εχεις εκτενή συλλογή από dvd και cd). Μπορείς να αγοράσεις κάποιο media player ή ένα ακοκωδικοποιητή με δυνατότητες media player. Πρόσεχε μόνο να έχει έξοδο ακουστικών. Μοντέλα δεν εχω να σου προτείνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα