trujillo2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 καλησπερα παιδια . εχω τον επεξεργαστη http://ark.intel.com/products/33910/intel-core2-duo-processor-e8400-6m-cache-3_00-ghz-1333-mhz-fsb συμφωνα με το hwmonitor και το speccy , σε κατασταση πληρους αδρανειας , χωρις να κανω τιποτα , απλα ειμαι στην επιφανεια εργασιας ο επεξεργαστης εχει 40 βαθμους θερμοκρασια . με την παραμικρη χρηση (εστω και με ανοιγμα browser ) παει κατευθειαν 47-50 . με μια αλλαγη παστας νομιζετε θα λυθει το θεμα? το μηχανημα το εχω 6 χρονια περιπου και δεν την εχω αλλαξει (μακακια το ξερω) σας ευχαριστω ξεχασα να γραψω πως σε βαρια παιχνιδια η θερμοκρασια φτανει ακομα και 70 βαθμους.....η ψυκτρα ειναι η μαμισια της intel
Paulostge Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δες σε παρακαλω την θερμοκρασια απο το bios, γνωρίζεις πως;
trujillo2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 θα το δοκιμασω και αυτο . φανταζομαι θα υπαρχει σαν επιλογη ( δεν ξερω αν παιζει ρολο οτι το σοκετ ειναι παλιο , οσο αφορα στο αν υπαρχει η δυνατοτητα εμφανισης της θερμοκρασιας)
Paulostge Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 ναι αν γνωριζεις να μπεις στο bios θα το βρεις...Θα το κανουμε αυτο για να δουμε αν ειναι καθαρα θεμα ψυξης και δεν επηρεαζει καμια εφαρμογη κτλ...Δες το και τα ξαναλεμε...
trujillo2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 εφαρμογη δε νομιζω γιατι τα εχω κοψει σχεδον ολα απο το msconfig (αν εννοεις αυτο)
Paulostge Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Οκ δεν πειραζει τσεκαρε το εσυ και αν υψηλη θερμοκρασια και στην συνεχεια αν συνεχιζει να εχει μεγαλη θερμοκρασια θα πρεπει να τσεκαρεις το ανεμιστηρακι στην ψυκτρα και εφοσον ειναι ολα οκ να κανεις μια αλλαγη παστας αλλα ισως χρειαστεις και μια καλυτερη ψυκτρα...Βεβαια σε 6 χρονων σύστημα δεν προτινω και πολλες αλλαγες αλλα αυτη τρωγεται...εαν ολα τα αλλα ειναι οκ...
trujillo2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 47 βαθμοι τον δειχνει στο bios ! παντως δεν εχει σκονες το κουτι , το καθαριζω αρκετα συχνα.....παμε καρφι για αλλαγη παστας λοιπον?
trujillo2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 κοιτα βασικα φοβαμαι απο την αποψη οτι πρεπει να βγαλω-βαλω σωστα την ψυκτρα ωστε μην κανω ζημια στη μητρικη . δεν το εχω ξανακανει . δεν με τιμα και ξερω οτι για τους περισσοτερους ειναι εργασια της πλακας....
Paulostge Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δειξε μου εσωτερικα με καθαρη εικονα αν μπορεις το σημειο της ψυκτρας
trujillo2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 η μαμισια της intel ειναι . τι ακριβως θες να διαπυστωσεις?
Paulostge Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 ωραια ειναι παρα πολυ ευκολο να μπει και να βγει... προσπαθησε και πιο απαλες κινησεις απο οτι κανει αυτος.... Και για παστα τσεκαρε εδω https://www.e-shop.gr/search_main.phtml?table=PER&category=%D3%D5%D3%D4%C7%CC%C1+%D8%D5%CE%C7%D3&category2=THERMAL+CONDUCTORS και προτεινω... http://www.e-shop.gr/product?id=PER.650417 1
trujillo2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 θα δοκιμασω . σε ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια . παστα εχω μαρκας akasa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα