Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτο ειναι το στυλακι κι αν δεν σ'αρεσει δεν με νοιαζει. 

Αυτό που δέν θα σου αρέσει είναι οτι δέν θα αρέσει σε αυτόν που θα σε νοίαξει.

Γιατί όπως είπα και πρίν...

Αυτό το στυλάκι περνάει μόνο σε κακομοίρηδες, ανάξιους του αντρικού γένους υποστηρικτές, και μουνόδουλους που δέν αξίζουν ούτε να υπάρχουνε.

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καθαρός θυμός απο ενα troll topic στο insomnia σε generic comment κάποιου τυχαίου lol, δηλαδή στην πραγματική ζωή τι κανείς παθαινεις νευρικό κλονισμο με το παραμικρό?? :P

Γυναίκες και Ελληνίδες τι να πεις... :P (ξέρω άντε γαμησου και εσύ τώρα...)

ειναι σαν το ανεκδοτο που λεει «στο διαλο κι εσυ κι ο γρυλος σου». τα εχω ακουσει αυτα και συζητησεις στην πραγματικοτητα οχι μονο στο ιντερνετ. εχουν μαζευτει εδω και χρονια.

και οχι δεν παθαινω νευρικο κλονισμο με το παραμικρο αλλα προχθες ηθελε να σπασω τα μουτρα ενος...

Αυτό που δέν θα σου αρέσει είναι οτι δέν θα αρέσει σε αυτόν που θα σε νοίαξει.

Γιατί όπως είπα και πρίν...

αυτοι που με νοιαζουν δεν λενε συνηθως βλακειες.

Δημοσ.

Παντως evabb για να το λενε τοσοι που λες,κατι σημαινει.Δεν τα βγαλανε απο το μυαλο τους ολοι αυτοι.

μπορουμε να το αναλυσουμε με τις ωρες αυτο. το ανθρωπινο μυαλο ειχει την ταση να συγκρατει μονο οτι το ποναει ή οτι το συμφερει. θα μπορουσα να γραφω κι εγω για ωρες για βλαχους, ελληνες, πορνοβιους που στα 17-25 ψαχνουν μονο να γαμησουν και χρησιμοποιουν οποιαδηποτε μπορει να δειξει λιγο ενδιαφερον χωρις να τους νοιαξει αν θα πληγωθει ή οτιδηποτε.

θα μπορουσα να πω κι εγω ποσο γουρουνια ειναι οι ελληνες σε σχεση με τους δυτικοευρωπαιους που δεν σφυριζουν στον δρομο ουτε κανουν χυδαια σχολια. αλλα δεν καθομαι να τσουβαλιασω ολο τον ελληνικο αντρικο πληθυσμο κι ας μου φαινονται σαν πλειοψηφια ολοι αυτοι οι χυδαιοι.

Εγώ πάντος, σε γράφω στα widely known αρχεία μου και πάω να κοιτάξω κανένα θέμα πιό σοβαρό.

χτυπα με και τατουαζ αν θες.

• Like 2
Δημοσ.

μπορουμε να το αναλυσουμε με τις ωρες αυτο. το ανθρωπινο μυαλο ειχει την ταση να συγκρατει μονο οτι το ποναει ή οτι το συμφερει. θα μπορουσα να γραφω κι εγω για ωρες για βλαχους, ελληνες, πορνοβιους που στα 17-25 ψαχνουν μονο να γαμησουν και χρησιμοποιουν οποιαδηποτε μπορει να δειξει λιγο ενδιαφερον χωρις να τους νοιαξει αν θα πληγωθει ή οτιδηποτε.

θα μπορουσα να πω κι εγω ποσο γουρουνια ειναι οι ελληνες σε σχεση με τους δυτικοευρωπαιους που δεν σφυριζουν στον δρομο ουτε κανουν χυδαια σχολια. αλλα δεν καθομαι να τσουβαλιασω ολο τον ελληνικο αντρικο πληθυσμο κι ας μου φαινονται σαν πλειοψηφια ολοι αυτοι οι χυδαιοι.

χτυπα με και τατουαζ αν θες.

Oταν η πλειοψηφια νικαει μπαινει και το τσουβαλιασμα.Ετσι ειναι.Και για τους Ελληνες συμφωνω σε αυτα που λες,το χω γραψει και πιο πριν.

Δημοσ.

ειναι σαν το ανεκδοτο που λεει «στο διαλο κι εσυ κι ο γρυλος σου». τα εχω ακουσει αυτα και συζητησεις στην πραγματικοτητα οχι μονο στο ιντερνετ. εχουν μαζευτει εδω και χρονια.

και οχι δεν παθαινω νευρικο κλονισμο με το παραμικρο αλλα προχθες ηθελε να σπασω τα μουτρα ενος...

αυτοι που με νοιαζουν δεν λενε συνηθως βλακειες.

Κοιτα η εντσταση μου ειναι οτι αυτες οι "καφενειακες" συζητησεις γινονται παντου προφανως και θα τις ακους συνεχεια, αν ειναι να βγαινεις απο τα ρουχα σου καθε φορα ομως θα εχεις μεγαλο προβλημα.. :P Ειδικα και οταν μιλαμε για ενα τρολλοτοπικ στο insomnia ετσι.. Για τους αντρες επισης μπορεις να γραψεις οτι ειναι πεφτουλες με τον χειροτερο τροπο/καγκουρες/τραγικοι κτλπ και θα εχεις δικιο στην πλειοψηφια, αυτο και η συμπεριφορα των γυναικων ειναι προέκταση της κοινωνίας αλλα δεν σημαινει οτι ολοι ειμαστε ετσι. It works both ways για να στο πω απλα.

• Like 1
Δημοσ.

Κοιτα η εντσταση μου ειναι οτι αυτες οι "καφενειακες" συζητησεις γινονται παντου προφανως και θα τις ακους συνεχεια, αν ειναι να βγαινεις απο τα ρουχα σου καθε φορα ομως θα εχεις μεγαλο προβλημα.. :P Ειδικα και οταν μιλαμε για ενα τρολλοτοπικ στο insomnia ετσι.. Για τους αντρες επισης μπορεις να γραψεις οτι ειναι πεφτουλες με τον χειροτερο τροπο/καγκουρες/τραγικοι κτλπ και θα εχεις δικιο στην πλειοψηφια, αυτο και η συμπεριφορα των γυναικων ειναι προέκταση της κοινωνίας αλλα δεν σημαινει οτι ολοι ειμαστε ετσι. It works both ways για να στο πω απλα.

συμφωνω. γι αυτο και δεν τσουβαλιαζω ολο τον κοσμο.

Δημοσ.

Αυτό το στυλάκι περνάει μόνο σε κακομοίρηδες, ανάξιους του αντρικού γένους υποστηρικτές, και μουνόδουλους που δέν αξίζουν ούτε να υπάρχουνε.

Όσο για εσάς που κάνατε και Like...δέ θα πώ τίποτα, γιατί το ban θα το φάω σίγουρα.

μην πεις γιατι δεν με φτάνεις ούτε στην τρίχα μου (μη σου πω απο ποιο μέρος του σώματος γιατι θα φάω ban) οπότε κράτα το μισογυνισμό σου για την πάρτη σου ή δέξου την απάντηση που σου αρμόζει , αντρίκια :)

i gymnastiki voithaei

τι παλικάρι ειν αυτό^ ? χαχαχα

#golden 

• Like 1
Δημοσ.

Ακριβώς, 17-25 νομίζω είναι πολύ ήπια ηλικία πάνω στο θέμα. 

με τον καιρο γινονται τροπος σκεψης, και σε μεγαλυτερες ηλικιες συνεχιζουν, πιο ανεπισημα και πιο υπουλα

Δημοσ.

Πώς αυτό το θέμα δεν έχει κλειδωθεί ακόμα; :P

H συντονισμένη προσπάθεια που γίνεται σε βάρος του θρεντ ΜΟΥ δεν θα περάσει  :shifty:

Σταμάτα, ακόμα δεν έχω μάθει πως θα τις προσεγγίσω.

Πωτς γκένεν? Δεν υπάρχει κανείς που να διάβασε αυτό το θρεντ και να μην έζμπρωξε.

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...