Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω βαρεθει να βλεπω γκομεναρες με ασχημους και μαλακες...

γιατι δηλαδη εμεις ασχημοι και μαλακες δεν ειμαστε?

Και το αντιστροφο.

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι βγαίνουν οι ωραίες με άσχημους ούτε το αντίστροφο.

Κατά 95% με ωραίους βγαίνουν, απλά πάντα σου κολλάει στο μάτι το 5% των εξαιρέσεων όπου βλέπεις ένα αταίριαστο οπτικά ζευγάρι  :-D

Δημοσ.

Καλά δεν ξέρεις, μπορεί η συγκεκριμένη κοπέλα να έβαλε την φώτο για χαβαλέ/πλάκα και μόνο, πάντως αν παρακολουθείς το προφίλ της συχνά και τις φωτογραφίες που σηκώνει νομίζω καταλαβαίνεις κάποια στιγμή αν συμφωνεί και με αυτό που λέει το εξώφυλλο.

Επαγγελματιας stalker δηλαδη.. :P

Δημοσ.

εχω βαρεθει να βλεπω γκομεναρες με ασχημους και μαλακες...

γιατι δηλαδη εμεις ασχημοι και μαλακες δεν ειμαστε?

Μωρέ και εσύ είσαι αλλά εκτός των άλλων και μπατίρης...

• Like 1
Δημοσ.

το συνειδητοποιεις οτι προσβαλες τον μισο πληθυσμο της ελλαδας ετσι; κι οχι μονο. δλδ επειδη εσενα σου ετυχαν 2-3 στραβες ειμαστε ολες  μαλακισμενες, πουτανες, ηλιθιες, κομπλεξικες; ε στην τελικη αντε και γαμησου. 

Αυτό το στυλάκι περνάει μόνο σε κακομοίρηδες, ανάξιους του αντρικού γένους υποστηρικτές, και μουνόδουλους που δέν αξίζουν ούτε να υπάρχουνε.

Όσο για εσάς που κάνατε και Like...δέ θα πώ τίποτα, γιατί το ban θα το φάω σίγουρα.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό το στυλάκι περνάει μόνο σε κακομοίρηδες, ανάξιους του αντρικού γένους υποστηρικτές, και μουνόδουλους που δέν αξίζουν ούτε να υπάρχουνε.

Όσο για εσάς που κάνατε και Like...δέ θα πώ τίποτα, γιατί το ban θα το φάω σίγουρα.

αυτο ειναι το στυλακι κι αν δεν σ'αρεσει δεν με νοιαζει. 

Δημοσ.

αυτο ειναι το στυλακι κι αν δεν σ'αρεσει δεν με νοιαζει. 

με την φρασεολογία απλά δείχνεις το επίπεδό σου και ότι είσαι μια από αυτές που προανέφερες. Χωρίς επιχειρήματα, σε μια συζήτηση που στηρίζεται σε αυτά για να εξαχθεί ένα συμπέρασμα. Εύγε.

Δημοσ.

Όταν η φρασεολογία, ταυτίζεται με τις απόψεις που έχουν μερικοί, για τις γυναίκες γενικότερα, τότε δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό  σε αυτήν.

Δημοσ.

Εvabb γιατι εισαι τοσο σκληρη και αμειλικτη;

γιατι εχω βαρεθει να ακουω εδω και μια δεκαετια για ελλεινηδες. ειναι τελειως ρατσιστικο. λες και δεν υπαρχουν στραβες κι αναποδες σε αλλες εθνικοτητες.

με την φρασεολογία απλά δείχνεις το επίπεδό σου και ότι είσαι μια από αυτές που προανέφερες. Χωρίς επιχειρήματα, σε μια συζήτηση που στηρίζεται σε αυτά για να εξαχθεί ένα συμπέρασμα. Εύγε.

ουτε με ξερεις, ουτε ξερεις το επιπεδο μου. η φρασεολογια μου δειχνει καθαρο θυμο και τπτ αλλο. οσα επιχειρηματα φερνουν αυτοι που βριζουν τις ελληνιδες αλλα τοσα φερνω κι εγω δλδ μηδεν. δεν ηξερα οτι υπαρχει ρατσισμος με επιχειρηματα.

Δημοσ.

Καθαρός θυμός απο ενα troll topic στο insomnia σε generic comment κάποιου τυχαίου lol, δηλαδή στην πραγματική ζωή τι κανείς παθαινεις νευρικό κλονισμο με το παραμικρό?? :P

Γυναίκες και Ελληνίδες τι να πεις... :P (ξέρω άντε γαμησου και εσύ τώρα...)

• Like 1
Δημοσ.

Λεμε για τις αλλες χωρες ειμαστε ρατσιστες.Λεμε για εμας,ειμαστε παλι ρατσιστες.Να μην λεμε τιποτα για κανεναν;;

Οχι κυρια μου,δεν θα σου περασει η προπαγανδα και τα κρυφα μηνυματα που προσπαθεις να περασεις στον ανυποψιαστο μεσο χρηστη του insomnia.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...