Mikeasdf Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 εχω βαρεθει να βλεπω γκομεναρες με ασχημους και μαλακες... γιατι δηλαδη εμεις ασχημοι και μαλακες δεν ειμαστε? Και το αντιστροφο.
The_Judas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δεν νομίζω ότι βγαίνουν οι ωραίες με άσχημους ούτε το αντίστροφο. Κατά 95% με ωραίους βγαίνουν, απλά πάντα σου κολλάει στο μάτι το 5% των εξαιρέσεων όπου βλέπεις ένα αταίριαστο οπτικά ζευγάρι
ADHD Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Καλά δεν ξέρεις, μπορεί η συγκεκριμένη κοπέλα να έβαλε την φώτο για χαβαλέ/πλάκα και μόνο, πάντως αν παρακολουθείς το προφίλ της συχνά και τις φωτογραφίες που σηκώνει νομίζω καταλαβαίνεις κάποια στιγμή αν συμφωνεί και με αυτό που λέει το εξώφυλλο. Επαγγελματιας stalker δηλαδη..
Basilhs23___ Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Επαγγελματιας stalker δηλαδη.. Βασικά αναφερόμουν στην περίπτωση που την έχεις add, οπότε τις βλέπεις έτσι κι αλλιώς νομίζω.
Santigh Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 εχω βαρεθει να βλεπω γκομεναρες με ασχημους και μαλακες... γιατι δηλαδη εμεις ασχημοι και μαλακες δεν ειμαστε? Μωρέ και εσύ είσαι αλλά εκτός των άλλων και μπατίρης... 1
ATiTool Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 το συνειδητοποιεις οτι προσβαλες τον μισο πληθυσμο της ελλαδας ετσι; κι οχι μονο. δλδ επειδη εσενα σου ετυχαν 2-3 στραβες ειμαστε ολες μαλακισμενες, πουτανες, ηλιθιες, κομπλεξικες; ε στην τελικη αντε και γαμησου. Αυτό το στυλάκι περνάει μόνο σε κακομοίρηδες, ανάξιους του αντρικού γένους υποστηρικτές, και μουνόδουλους που δέν αξίζουν ούτε να υπάρχουνε. Όσο για εσάς που κάνατε και Like...δέ θα πώ τίποτα, γιατί το ban θα το φάω σίγουρα. 1
evabb Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Αυτό το στυλάκι περνάει μόνο σε κακομοίρηδες, ανάξιους του αντρικού γένους υποστηρικτές, και μουνόδουλους που δέν αξίζουν ούτε να υπάρχουνε. Όσο για εσάς που κάνατε και Like...δέ θα πώ τίποτα, γιατί το ban θα το φάω σίγουρα. αυτο ειναι το στυλακι κι αν δεν σ'αρεσει δεν με νοιαζει.
parlapipas25 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Εvabb γιατι εισαι τοσο σκληρη και αμειλικτη;
win10 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 αυτο ειναι το στυλακι κι αν δεν σ'αρεσει δεν με νοιαζει. με την φρασεολογία απλά δείχνεις το επίπεδό σου και ότι είσαι μια από αυτές που προανέφερες. Χωρίς επιχειρήματα, σε μια συζήτηση που στηρίζεται σε αυτά για να εξαχθεί ένα συμπέρασμα. Εύγε.
Gtr34 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Όταν η φρασεολογία, ταυτίζεται με τις απόψεις που έχουν μερικοί, για τις γυναίκες γενικότερα, τότε δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό σε αυτήν.
evabb Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Εvabb γιατι εισαι τοσο σκληρη και αμειλικτη; γιατι εχω βαρεθει να ακουω εδω και μια δεκαετια για ελλεινηδες. ειναι τελειως ρατσιστικο. λες και δεν υπαρχουν στραβες κι αναποδες σε αλλες εθνικοτητες. με την φρασεολογία απλά δείχνεις το επίπεδό σου και ότι είσαι μια από αυτές που προανέφερες. Χωρίς επιχειρήματα, σε μια συζήτηση που στηρίζεται σε αυτά για να εξαχθεί ένα συμπέρασμα. Εύγε. ουτε με ξερεις, ουτε ξερεις το επιπεδο μου. η φρασεολογια μου δειχνει καθαρο θυμο και τπτ αλλο. οσα επιχειρηματα φερνουν αυτοι που βριζουν τις ελληνιδες αλλα τοσα φερνω κι εγω δλδ μηδεν. δεν ηξερα οτι υπαρχει ρατσισμος με επιχειρηματα.
ADHD Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Καθαρός θυμός απο ενα troll topic στο insomnia σε generic comment κάποιου τυχαίου lol, δηλαδή στην πραγματική ζωή τι κανείς παθαινεις νευρικό κλονισμο με το παραμικρό?? Γυναίκες και Ελληνίδες τι να πεις... (ξέρω άντε γαμησου και εσύ τώρα...) 1
parlapipas25 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Λεμε για τις αλλες χωρες ειμαστε ρατσιστες.Λεμε για εμας,ειμαστε παλι ρατσιστες.Να μην λεμε τιποτα για κανεναν;; Οχι κυρια μου,δεν θα σου περασει η προπαγανδα και τα κρυφα μηνυματα που προσπαθεις να περασεις στον ανυποψιαστο μεσο χρηστη του insomnia.
Προτεινόμενες αναρτήσεις