MT60RS Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Μη σκατε ρε, ο καθενας μπλεκει με ανθρωπους σε παρομοια φαση με αυτον, ειτε σε γκομενικα, ειτε σε πιο ευρεις κυκλους. Τα ζωα καθαριζουνε τα αλλα ζωα, και συχναζουν σε αντιστοιχους σταβλους, οποτε ολα ειναι πιο ευκολα και καθαρα
Basilhs23___ Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Καμαρωστε ΄μαγκια' και 'υφακι' απο την πρωτη σελιδα 'ελληνιδας' στο φατσοβιβλιο... Ελληνιδες γκαραντί παιδιά, don't even think about it! Καλά δεν ξέρεις, μπορεί η συγκεκριμένη κοπέλα να έβαλε την φώτο για χαβαλέ/πλάκα και μόνο, πάντως αν παρακολουθείς το προφίλ της συχνά και τις φωτογραφίες που σηκώνει νομίζω καταλαβαίνεις κάποια στιγμή αν συμφωνεί και με αυτό που λέει το εξώφυλλο.
nicoc89 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Καλά δεν ξέρεις, μπορεί η συγκεκριμένη κοπέλα να έβαλε την φώτο για χαβαλέ/πλάκα και μόνο, πάντως αν παρακολουθείς το προφίλ της συχνά και τις φωτογραφίες που σηκώνει νομίζω καταλαβαίνεις κάποια στιγμή αν συμφωνεί και με αυτό που λέει το εξώφυλλο. βασικά αν το εννοεί η γκόμενα καλά λέει γιατι αυτές που ειναι σκυλάκια ειναι για κλάματα , αλλα οι σκύλες με την έννοια οτι δε σηκώνουν μαλακίες έχουν αυτοσεβασμό όπως αντίστοιχα κ οι άντρες
parlapipas25 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Kαλα ο καθενας λεει οτι θελει.Δεν θα μιλησω για τον εαυτο μου αλλα επειδη η δουλεια μου ειναι τετοια βλεπω καθε μερα τι γινεται. Τωρα οποιος θελει μπορει να λεει δικαιολογιες στον εαυτο του οτι ολα ειναι καλα αλλα μονο η ψυχουλα του το ξερει!
totem_lost Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Η δουλειά σου είναι τέτοια; Τι είσαι ψυχίατρος;
parlapipas25 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Οχι ακριβως αλλα μπορω να πω οτι μοιαζει με ψυχολογου πιο πολυ
MT60RS Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 εχω βαρεθει να βλεπω γκομεναρες με ασχημους και μαλακες...γιατι δηλαδη εμεις ασχημοι και μαλακες δεν ειμαστε? 1
vsl Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Μπαρίστας; Αν ναι, πες μας και τον μισθό να λυθούν απορίες. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις