Aztec Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 σε γυμναστήρια και rave party ε τοτε αλλάζε η κατάσταση βάλε μπουζάκι που γράφει +100000 energy since i show you και πήγαινε μπροστά της οταν κάνει κάποιο μηχάνημα και δειξτο με χαμόγελο κοίτα να είναι κανα καλό
nicoc89 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 ε τοτε αλλάζε η κατάσταση βάλε μπουζάκι που γράφει +100000 energy since i show you και πήγαινε μπροστά της οταν κάνει κάποιο μηχάνημα και δειξτο με χαμόγελο κοίτα να είναι κανα καλό όχι στο γυμναστήριο δεν έχω πρόβλημα , έρχονται αυτές γύρω μου σα τις μέλισσες, αλλα εκεί που πάω δεν έχει πολλές θηλυκές
Aztec Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 όχι στο γυμναστήριο δεν έχω πρόβλημα , έρχονται αυτές γύρω μου σα τις μέλισσες, αλλα εκεί που πάω δεν έχει πολλές θηλυκές τετοια φαση ? καλά κάνεις σε τέτοια γίνεται δουλειά. Εγω εκει που πάω δεν έχει καθόλου γυναίκες ... οπότε αναγκαστικά καφεδάκι 1
Runner25 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Τις παλιες εποχες δεν τις προλαβα να πω την αληθεια. Αλλα οι νεες εποχες ειναι ολιγον οτι νανε.Ειδικα σε μικροτερες ηλικιες τα πραγματα ειναι λιγο παραξενα. Πεταχτουλες που στην πεφτουν ισα ισα για να νιωσουν οτι τις γουσταρεις και οταν παει να γινει κατι κλανουν ,γιατι μονο πεταχτουλες δεν ειναι,Κολλημενες με πρωην,αλλες που δεν ξερουν τι θελουν. Ειδικα σε μικροτερες ηλικιες[κατω των 24],θελουν φτυσιμο,ναι θα κανεις την κινηση θα της πεις να βγειτε κτλ,αμα εχει δεν ξερω δεν μπορω κτλ,γεια σας.Ουτε παρακαλια ,ουτε πρεπει να επιμηνεις ουτε τιποτα.Το θεμα ειναι τον ερωτα να τον ευχαριστηθεις και οχι να σου βγαινει το λαδι με ενα καρο παιχνιδακια καθε φορα[ετσι δεν ειναι]?.Οταν κανω την κινηση ,περιμενω και απο την αλλη πλευρα κατι.Ακομα και η ποιο μετρια γκομενα,απο τα like στο fb νιωθει λες και ειναι 10αρι. Γενικα,χωθειτε σε οτι θεωρειτε οτι κοιταζει,σας μιλαει σας την πεφτει,και αν αρχισει τα δυσκολα, επομενη. Πχ στο προσφατο παρελθον [2 εβδομαδες πριν],μιλαγαμε με μια κοπελα,η οποια μου εδειχνε οτι γουσταρει[με τα ματια της,με πιασιματα,φλερτ κτλ].ΕΕ ειπα να της πω να βγουμε την ταδε μερα ,μου λεει θα με ενημερωσει,ακομα δεν εχει στειλει μυνημα.Σορρυ αλλα δεν θα συνεχισω να \παρακαλαω σε καποια που δεν μπορει τουλαχιστον να σου πει οτι δεν μπορω με μυνημα και δεν σου στελνει τιποτα.Καλος εγωισμος δεν βλαπτει πιστευω. Πλεον τα καλα παιδια δεν εχουν μελλον,αφηστε τι λενε αυτες.Δεν λεω να μην την σεβεσαι,αλλα οχι παρακαλαω και πεφτω στα γονατα για μια γκομενα. Ααα ναι,YOLO εγω για αυτο κατεληξα με ξενες βεβαια τωρα πλεον εινια επιλογη και οχι αναγκη. παντως απο αντρακλες γ@μι@δες του πληκτρολογιου βλεπω πολλους στο ινσομνια
SOCRATIS1000 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 όχι στο γυμναστήριο δεν έχω πρόβλημα , έρχονται αυτές γύρω μου σα τις μέλισσες, αλλα εκεί που πάω δεν έχει πολλές θηλυκές Γιατι το λες αυτο,αφου οι γυναικες θελου αντρες με κοιλιτσα και χωρις κοιλιακους.Hah 1
Basilhs23___ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Γιατι το λες αυτο,αφου οι γυναικες θελου αντρες με κοιλιτσα και χωρις κοιλιακους.Hah
nicoc89 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Γιατι το λες αυτο,αφου οι γυναικες θελου αντρες με κοιλιτσα και χωρις κοιλιακους.Hah εξαρτάτε για τι γυναίκες μιλάμε , αυτές που με ενδιαφέρουν όχι μόνο δεν θέλουν άντρες με κοιλίτσες αλλα ούτε που τους δίνουν σημασία
mentoras99 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Καμαρωστε ΄μαγκια' και 'υφακι' απο την πρωτη σελιδα 'ελληνιδας' στο φατσοβιβλιο... Ελληνιδες γκαραντί παιδιά, don't even think about it! 2
Gtr34 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Καμαρωστε ΄μαγκια' και 'υφακι' απο την πρωτη σελιδα 'ελληνιδας' στο φατσοβιβλιο... Ελληνιδες γκαραντί παιδιά, don't even think about it! Αυτό δεν σημαίνει ότι όλες έχουν τον ίδιο τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς. 3
nicoc89 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Καμαρωστε ΄μαγκια' και 'υφακι' απο την πρωτη σελιδα 'ελληνιδας' στο φατσοβιβλιο... Ελληνιδες γκαραντί παιδιά, don't even think about it! είναι η ιδέα μου ή
frenzy Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Καμαρωστε ΄μαγκια' και 'υφακι' απο την πρωτη σελιδα 'ελληνιδας' στο φατσοβιβλιο... Ελληνιδες γκαραντί παιδιά, don't even think about it! Η ειρωνία είναι πως η σκύλα είναι φυσιολογική εξέλιξη από σκυλάκι σε κάθε περίπτωση.
*nenya* Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Λοιπόν βρήκα το απόλυτο καμάκι Πάτε στην κοπέλα που σας αρέσει σε καφέ , μπαρ etc και της λέτε Γεια σου ... και σκάτε χαμόγελο Αν δειτε οτι δεν τραβαει της λέτε οτι έχετε προβληματιστεί με την θεωρία των χορδών και οτι αν ψήνεται να πάτε σε internet καφέ για dota Νομίζω βρήκες όντως το απόλυτο καμάκι ΧD και επιδέχεται και ωραίες παραλλαγές του τύπου: 'Θες να σου δείξω την Amiga μου;' 'Τί θά'λεγες να φύγουμε από δω και να πάμε για μαραθώνιο zombie movies;' κλπ κλπ κλπ. Ααααχ. Αλλά όλα αυτά συμβαίνουν μάλλον σε κάποιο παράλληλο σύμπαν. Πλέον η ατάκα είναι 'Γεια. Θα μου πεις το fb σου;' Χμμμμ κάτι πάει πολύ στραβά στα πεσίματα της εποχής μας... 1
evabb Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Καμαρωστε ΄μαγκια' και 'υφακι' απο την πρωτη σελιδα 'ελληνιδας' στο φατσοβιβλιο... Ελληνιδες γκαραντί παιδιά, don't even think about it! το συνειδητοποιεις οτι προσβαλες τον μισο πληθυσμο της ελλαδας ετσι; κι οχι μονο. δλδ επειδη εσενα σου ετυχαν 2-3 στραβες ειμαστε ολες μαλακισμενες, πουτανες, ηλιθιες, κομπλεξικες; ε στην τελικη αντε και γαμησου. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις