mentoras99 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 θα γούσταρα τρελά Ρωσίδα , εκτός οτι ειναι γκομενάρες με φτιάχνουν και τα Ρώσικα Εχουμε ολοι δει χαρτη της Ρωσιας? Δε λεω κι εμενα μου αρεσει το στερεοτυπο της ρωσιδας, αλλα να λεμε οτι οι ρωσιδες ειναι ομορφες απο dna ειναι λιγο κουλο. Αν οι ρωσιδες ειναι κατι απο dna, αυτο ειναι ανθεκτικες στο κρυο ξερωγω. Επισης μου κανει εντυπωση θελω να θιξω το γεγονος πως στα περισσοτερα ποστ η γυναικα αντιμετωπιζεται ως αλλο ειδος και νομιζω πως αυτο ευθυνεται για παρα πολλα απο τα αναφερθεντα προβληματα. Just saying. μα ειχα σχεση με κοπελα απο ρωσια απο σιβηρια που δουλευε εδω και δεν μου εφαγε καθολου λεφτα καμια επιβαρυνση, μονο που με ετρεχε με δουλειες φερε υδραυλικο, διαβασε αυτο ,της μαθαινα ελληνικα, εμεις μιλουσαμε αγγλικα δουλευε εδω σαν τουριστικος πρακτορας στη χαλκιδικη σε πρακτωρειο ρωσικο ειχε δικα της λεφτα και αρκετα μαλιστα μιας και δουλευε τη καλοκαιρινη σεζον και το χειμωνα καθοτανε αααα ελπιζω να μην φανταζεσαι ρωσιδες σε κωλομπαρα η τις μλκς που γραφουν στο μπουρδελα.κομ Αλλο επιπεδο!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1
totem_lost Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Επίσης αντίστοιχα ψαγμένος συνάδελφος: και καλή πορνομετανάστευση 1
Lucifer Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Κατάλαβα ότι έπρεπε να τεντώσω απ' τα τριψοσκέλια και τα γάλατα, αλλά εκεί που σκάει καθαρόαιμο στον τράκτορα, με έπιασε νευρικό.
Sarandis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Τελείως συμπτωματικά το thread ανοίχτηκε Παρασκευή. Το μπλα μπλα δεν απογοητεύει ποτέ.
Runner25 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 με εκπλησεται παντως εσεις που φαινεται να ξερετε καλα απο γυναικες πως και δεν εχετε παει με ξενες ? τις θεωρειτε τελευταιες, κοινωνικος ρατισιμος? τι?
nicoc89 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Εμένα μ αρέσουν οι Ρωσίδες , άνετα θα παντρευόμουν μια , η γλώσσα δεν ειναι πρόβλημαθα μιλάει η γλώσσα του σώματος
TriLoBiTe Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Τελείως συμπτωματικά το thread ανοίχτηκε Παρασκευή. Το μπλα μπλα δεν απογοητεύει ποτέ. To thread ανοίχτηκε όταν εγώ έδωσα εντολή να ανοιχτεί. Period.
parlapipas25 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Καλά τα πρότυπα που λές που τα δείχνει η τηλεόραση και τα άλλα μέσα είναι γενικότερο φαινόμενο στις δυτικές κοινωνίες.Χωρες της ευρωπης οικονομικα αναπτυγμενες οχι τοσο οσο νομιζεις.Δεν πουλαει η παρακμη παντου το ιδιο.
evabb Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 μα αφου δεν ηξερε τη γλωσσα πως θα συννεονηθει και τη βοηθουσα να την μαθει αλλα ειχε και πλακα ολο αυτο γιατι ο γκομενος στοιχιζει λιγοτερο απο τα φροντηστηρια. αν νομιζεις οτι οι γυναικες πληρωνονται μονο με χρημα πλανασαι πλανη οικτραν. και οι υπηρεσιες συνυπολογιζονται στο μυαλο μας.
TriLoBiTe Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δεν ξέρουν να φτιάχνουν μουσακά. Eνώ οι νεοελληνίδες ε. IBMentoras.
spyros007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Ναι αλλα εχουν μανάδες που ξερουν ,οποτε αν τα εχεις καλα με την πεθερα σου τρως καλα
nicoc89 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 εγώ για να παντρευτώ Ελληνίδα θα πρέπει να ειναι ορφανή 1
Backpacker Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Επίσης αντίστοιχα ψαγμένος συνάδελφος: και καλή πορνομετανάστευση Τι διαμαντάκι ειναι αυτός?χαχαχαχαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις