Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γιατί ρε έξυπνε, για ποιό λόγο νομίζεις οτι θα σε θέλει η Ρωσίδα και η Ουκρανή, αν όχι για τα λεφτά σου;

Άσε που άμα τσιγκουνεύεσαι ένα καφέ, ούτε για τέτοιες δεν σε βλέπω.

η ρωσιδα συνηθως στη πατριδα της ηταν παντρεμενη με ενα μπεκρη ανεργο αν εσυ δεν πινεις και δουλευεις σαν κανονικος ανθρωπος η ρωσιδα αμεσως θα σε σεβαστει

πρωτη κουβεντα ελληνιδας εχεις αμαξι? και δεν λεω ψεματα

εχουν πολλες παραπανω απαιτησεις και κανουν πιο πολυεξοδη ζωη επισης οι ελληνιδες δεν ειναι ομορφες συγκριτικα με τις ρωσιδες ειναι πολυ περιποιημενες οι ρωσιδες ειναι ομορφες απο dna 

Δημοσ.

Ναι αλλά και οι Ρωσίδες έχουν πολλά Ελληνικά χαϊβάνια έτοιμα να τις πληρώσουν. Ειδικά κάτι γερομπαμπαλήδες κάνουν ουρές. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός λοιπόν, για αυτό ετοιμάσου να τα ακουμπήσεις αν την γουστάρεις ξανθιά και πρόθυμη.

• Like 1
Δημοσ.

Για την σημερινη καταντια της ελληνιδας,φταινε και οι αντρες σε μεγαλο βαθμο.Η λιγουριαση και ο μουνοδουλισμος παιξαν πολυ μεγαλο ρολο.Επισης και τα προτυπα που προβαλονται κανανε μεγαλη ζημια.Ελληνιδες-Ελληνες τους βαζω στο ιδιο τσουβαλι.

Δημοσ.

Ναι αλλά και οι Ρωσίδες έχουν πολλά Ελληνικά χαϊβάνια έτοιμα να τις πληρώσουν. Ειδικά κάτι γερομπαμπαλήδες κάνουν ουρές. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός λοιπόν, για αυτό ετοιμάσου να τα ακουμπήσεις αν την γουστάρεις ξανθιά και πρόθυμη.

μα ειχα σχεση με κοπελα απο ρωσια απο σιβηρια που δουλευε εδω και δεν μου εφαγε καθολου λεφτα καμια επιβαρυνση, μονο που με ετρεχε με δουλειες φερε υδραυλικο, διαβασε αυτο ,της μαθαινα ελληνικα, εμεις μιλουσαμε αγγλικα δουλευε εδω σαν τουριστικος πρακτορας στη χαλκιδικη σε πρακτωρειο ρωσικο ειχε δικα της λεφτα  και αρκετα μαλιστα μιας και δουλευε τη καλοκαιρινη σεζον και το χειμωνα καθοτανε

αααα ελπιζω να μην φανταζεσαι ρωσιδες σε κωλομπαρα η τις μλκς που γραφουν στο μπουρδελα.κομ  :-)

Δημοσ.

Γιατί ρε έξυπνε, για ποιό λόγο νομίζεις οτι θα σε θέλει η Ρωσίδα και η Ουκρανή, αν όχι για τα λεφτά σου;

...εννοείς ότι δεν κεραυνοβολήθηκε απ' την τρελή καψούρα με την πάρτη μου, εκείνο το απίστευτο καθαρόαιμο στο στριπτιζάδικο πριν από καμιά δεκαπενταριά χρόνια;;; Αφού, μόλις μού τελείωσαν τα λεφτά και έφυγα, μού είπε «να ξανάρθεις»...

...πες μου ότι δεν το εννοείς!!! 

• Like 3
Δημοσ.

μα ειχα σχεση με κοπελα απο ρωσια απο σιβηρια που δουλευε εδω και δεν μου εφαγε καθολου λεφτα καμια επιβαρυνση, μονο που με ετρεχε με δουλειες φερε υδραυλικο, διαβασε αυτο ,της μαθαινα ελληνικα, εμεις μιλουσαμε αγγλικα δουλευε εδω σαν τουριστικος πρακτορας στη χαλκιδικη σε πρακτωρειο ρωσικο ειχε δικα της λεφτα  και αρκετα μαλιστα μιας και δουλευε τη καλοκαιρινη σεζον και το χειμωνα καθοτανε

Ε άμα την έχασες αυτή τη γυναίκα, σε 10 χρόνια πάλι!

Δημοσ.

αααα ελπιζω να μην φανταζεσαι ρωσιδες σε κωλομπαρα η τις μλκς που γραφουν στο μπουρδελα.κομ  :-)

κατα τ αλλα καμια επιβαρυνση

• Moderators
Δημοσ.

οι ελληνιδες δεν ειναι ομορφες συγκριτικα με τις ρωσιδες ειναι πολυ περιποιημενες οι ρωσιδες ειναι ομορφες απο dna 

Εχουμε ολοι δει χαρτη της Ρωσιας? 

Δε λεω κι εμενα μου αρεσει το στερεοτυπο της ρωσιδας, αλλα να λεμε οτι οι ρωσιδες ειναι ομορφες απο dna ειναι λιγο κουλο. Αν οι ρωσιδες ειναι κατι απο dna, αυτο ειναι ανθεκτικες στο κρυο ξερωγω.

Επισης μου κανει εντυπωση θελω να θιξω το γεγονος πως στα περισσοτερα ποστ η γυναικα αντιμετωπιζεται ως αλλο ειδος και νομιζω πως αυτο ευθυνεται για παρα πολλα απο τα αναφερθεντα προβληματα. Just saying.

• Like 1
Δημοσ.

Αν περίμενα από το ιντερνέτ να δω γκομενάρα της προκοπής θα ήμουν ακόμα με το λιλι στο χέρι.

Το θέμα είναι η προσωπική επαφή κι όχι από απόστασή η από ηλεκτρονικές υπηρεσίες.

Έχεις έτοιμο το ψυχολογικό προφίλ (και δεκάδες άλλων πληροφοριών) της άλλης, σε χαλάει; 

Δημοσ.

κατα τ αλλα καμια επιβαρυνση

μα αφου δεν ηξερε τη γλωσσα πως θα συννεονηθει και τη βοηθουσα να την μαθει αλλα ειχε και πλακα ολο αυτο 

Δημοσ.

Για την σημερινη καταντια της ελληνιδας,φταινε και οι αντρες σε μεγαλο βαθμο.Η λιγουριαση και ο μουνοδουλισμος παιξαν πολυ μεγαλο ρολο.Επισης και τα προτυπα που προβαλονται κανανε μεγαλη ζημια.Ελληνιδες-Ελληνες τους βαζω στο ιδιο τσουβαλι.

Καλά τα πρότυπα που λές που τα δείχνει η τηλεόραση και τα άλλα μέσα είναι γενικότερο φαινόμενο στις δυτικές κοινωνίες.

Δημοσ.

εμεις τις χαλασαμε τις γυναικες γιατι αντι να τις ξεπατωνουμε βαλθηκαμε να τις ακουμε και να προσπαθουμε να τις καταλαβουμε απλα πραματα γυναικα συναισθημα ανδρας λογικη τα χουμε μπερδεψει

οσο για το νετ μια χαρα ειναι μιλας με πολλες ταυτοχρονα και αν κοβει το ματι σου δεν αναλωνεσαι σε καφεδες με την καθε ψυχανωμαλη 

αυτο που οι γυναικες ξερουν οτι δεν θελουν τον αλλον αλλα γουσταρουν τον καφε μαζι του,πληρωμενο εννοειται απο το μλκ δειχνει πολλα

σε λιγο που θα γινουμε βουλγαρια με τον αλεξη θα τις γ@μ@με για ενα καλτσον και μια τυροπιτα

ελα ρε μαν πεστα εσενα θελουμε

συνεχιζω το εργο του μεγιστου runner

"τη γυναικα και στο μπουκαλι να τη βαλεις, θα γαμηθει με τον φελλο"

"ολες ιδιες ειναι μετα απο το γαμησι"

Δημοσ.

παντως για να μη παρεξηγουμε δεν ειπα οτι αν εδω δεν αυτο ,με τις ξενες καθε μερα θα πηγαινεις και  με ενα μοντελο παντως ειναι πιο "ευκολες"

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...