Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ το ίντερνετ είναι το καλύτερο πράγμα που έχει συμβεί στο επίπεδο σχέσεων, κοιτάς και λίγο τι σηκώνει το ρελέ της αλληνής πέρα από τον κώλο της. Αυτά τα αληθινά μάτια, πραγματικές ψυχές και η υπόλοιπη δισκογραφία της Χαρούλας Αλεξίου συνήθως ακούγονται από φοβισμένα αγοράκια που τρέμουν μήπως έχει άποψη το κλειτοριδοφόρο.

Το internet βοηθάει να δεις αρκετά πράγματα για τον άλλον όσο κι αν το κατηγορούν κάποιοι, π.χ μπορείς να δεις αν μια γυναίκα είναι ψωνάρα και έχει κόμπλεξ με ανασφάλειες, φαίνεται από τις photos που θα σηκώνει στο fb.

• Like 1
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ το ίντερνετ είναι το καλύτερο πράγμα που έχει συμβεί στο επίπεδο σχέσεων, κοιτάς και λίγο τι σηκώνει το ρελέ της αλληνής πέρα από τον κώλο της. Αυτά τα αληθινά μάτια, πραγματικές ψυχές και η υπόλοιπη δισκογραφία της Χαρούλας Αλεξίου συνήθως ακούγονται από φοβισμένα αγοράκια που τρέμουν μήπως έχει άποψη το κλειτοριδοφόρο.

Αν περίμενα από το ιντερνέτ να δω γκομενάρα της προκοπής θα ήμουν ακόμα με το λιλι στο χέρι.

Το θέμα είναι η προσωπική επαφή κι όχι από απόστασή η από ηλεκτρονικές υπηρεσίες.

Αλλά οι έφηβοι,έτσι την βρίσκουν,κάνουν και κανένα cyber πού και πού κι όλα καλά.

Κι επίσης,τόσα χρονιά πού έχω δουλέψει μέσα στην νύχτα,τα έχω δει όλα,μα όλα...και καλές στιγμές αλλά και στιγμές πού σε κάνουν να σιχαθείς τις προσωπικές σχέσεις.πολύ ψευτιά στον αέρα και διπροσωπία μεταξύ των 2 φύλων.οπότε και σαφώς δεν θέλω να πάθω ότι είδα να παθαίνουν άλλοι,προσέχεις για να έχεις.

Δεν βγάζω φόβο και καλό είναι να υπάρχει και λίγο ρομαντικό πνεύμα στον αέρα.λίγο συναίσθημά.δε βλάπτει,σε κάνει λίγο πιο ανθρώπινό.

• Like 1
Δημοσ.

Καλα εχετε κανει το φλερτ πυρηνικη φυσικη κι αυτο συμβαινει φυσικα στο Ελλαντα.Πατε σε καμια χωρα της προκοποπης να δειτε ποσο προσεγγισιμες και φυσιολογικες ειναι.Ο αλλος λεει να μπεις στο μυαλο της και να την μαγεψεις,ο αλλος κανε αυτο κανε εκεινο.Τι μαλακιες ειναι αυτες ρε..

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μίλησε κανείς ούτε για cyber, ούτε για έλλειψη προσωπικής επαφής. Αναφέρθηκα στο πώς το να σε έλκει κάποιος επειδή μιλάς μαζί του είναι κατά πολύ υγιέστερο από το να σε έλκει κάποιος επειδή έχει κωλάρα. Όχι πως είναι αλληλοαποκλειόμενα, αλλά κωλάρες έχω δει πολλές, ανθρώπους όχι τόσους.

• Like 4
Δημοσ.

εμεις τις χαλασαμε τις γυναικες γιατι αντι να τις ξεπατωνουμε βαλθηκαμε να τις ακουμε και να προσπαθουμε να τις καταλαβουμε απλα πραματα γυναικα συναισθημα ανδρας λογικη τα χουμε μπερδεψει

οσο για το νετ μια χαρα ειναι μιλας με πολλες ταυτοχρονα και αν κοβει το ματι σου δεν αναλωνεσαι σε καφεδες με την καθε ψυχανωμαλη 

αυτο που οι γυναικες ξερουν οτι δεν θελουν τον αλλον αλλα γουσταρουν τον καφε μαζι του,πληρωμενο εννοειται απο το μλκ δειχνει πολλα

σε λιγο που θα γινουμε βουλγαρια με τον αλεξη θα τις γ@μ@με για ενα καλτσον και μια τυροπιτα

Δημοσ.

Ο επόμενος που θα με πει μισάνθρωπο ε.

Ο επόμενος που θα πει "νοιάζεσαι πιο πολύ για τη γάτα απ' ό,τι για τον άνθρωπο."

• Like 1
Δημοσ.

Καλα εχετε κανει το φλερτ πυρηνικη φυσικη κι αυτο συμβαινει φυσικα στο Ελλαντα.Πατε σε καμια χωρα της προκοποπης να δειτε ποσο προσεγγισιμες και φυσιολογικες ειναι.Ο αλλος λεει να μπεις στο μυαλο της και να την μαγεψεις,ο αλλος κανε αυτο κανε εκεινο.Τι μαλακιες ειναι αυτες ρε..

Οταν τα λεγα εγω, οι υπολοιποι λεγανε οτι αρλουμπες θες!

Δεν αξιζει καν τον κοπο να ασχοληθεις με ελληνιδες, γιατι απλα δεν υπερεχουν πουθενα, και εκτος απροοπτου προκειται να σου κανουν σε βαθος χρονου, και την ζωη πατινι.

Οι εποχες που οι ελληνες ηταν 'εγκλωβισμενοι' στην ανωμαλία της καθε μπαζολας ελληνιδας που την ειδαν Ορνελλα Μουτι με απαιτήσεις Μαρίας Αντουανέττας, εχουν περασει ανεπιστρεπτι.

• Like 1
Δημοσ.

Χαχα σιγά ρε Ελληνάρες, μην περιμένουν εσάς οι γυναίκες στο εξωτερικό να τις πηδήξετε.

Το πολύ πολύ να σας ζητήσουν πίσω τα λεφτά που 'τους χρωστάτε' poor Greeks.

• Like 1
Δημοσ.

αυτο που οι γυναικες ξερουν οτι δεν θελουν τον αλλον αλλα γουσταρουν τον καφε μαζι του,πληρωμενο εννοειται απο το μλκ δειχνει πολλα

σε λιγο που θα γινουμε βουλγαρια με τον αλεξη θα τις γ@μ@με για ενα καλτσον και μια τυροπιτα

Ε γκομενάκι....έχεις 1 ευρώ να πάρω μια τυρόπιτα?

69 σελίδες ( :P ) Η πλειονότητα των ποστ είναι εγωιστικά.Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα είτε είμαστε άνδρες είτε γυναίκες.

Δημοσ.

Χαχα σιγά ρε Ελληνάρες, μην περιμένουν εσάς οι γυναίκες στο εξωτερικό να τις πηδήξετε.

Το πολύ πολύ να σας ζητήσουν πίσω τα λεφτά που 'τους χρωστάτε' poor Greeks.

για δες καμια ρωσια ουκρανια, εχετε κολησει με τα παρταλια 

• Like 1
Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι είναι γυναίκα η totem_lost!

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί ρε έξυπνε, για ποιό λόγο νομίζεις οτι θα σε θέλει η Ρωσίδα και η Ουκρανή, αν όχι για τα λεφτά σου;

Άσε που άμα τσιγκουνεύεσαι ένα καφέ, ούτε για τέτοιες δεν σε βλέπω.

• Like 1
Δημοσ.

θα γούσταρα τρελά Ρωσίδα , εκτός οτι ειναι γκομενάρες με φτιάχνουν και τα Ρώσικα 

Γιατί ρε έξυπνε, για ποιό λόγο νομίζεις οτι θα σε θέλει η Ρωσίδα και η Ουκρανή, αν όχι για τα λεφτά σου;

Άσε που άμα τσιγκουνεύεσαι ένα καφέ, ούτε για τέτοιες δεν σε βλέπω.

για την ομορφιά μου το humor και την εξυπνάδα μου που σπάει τα καντράνια 

Δημοσ.

Μου έχουν τύχει "σκάρτες" σχέσεις.Σε κάποιες από αυτές ήμουν εγώ μαλακας, σε άλλες εκείνες.

Αυτό δεν μου δίνει το δικαίωμα να προσδίδω μειωτικούς χαρακτηρισμούς στον γυναικείο πληθυσμό της χώρας, γιατί η πραγματικότητα απέχει.Το τσουβάλιασμα δεν οδηγεί πουθενά.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...