Basilhs23___ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Εν τω μεταξύ το ίντερνετ είναι το καλύτερο πράγμα που έχει συμβεί στο επίπεδο σχέσεων, κοιτάς και λίγο τι σηκώνει το ρελέ της αλληνής πέρα από τον κώλο της. Αυτά τα αληθινά μάτια, πραγματικές ψυχές και η υπόλοιπη δισκογραφία της Χαρούλας Αλεξίου συνήθως ακούγονται από φοβισμένα αγοράκια που τρέμουν μήπως έχει άποψη το κλειτοριδοφόρο. Το internet βοηθάει να δεις αρκετά πράγματα για τον άλλον όσο κι αν το κατηγορούν κάποιοι, π.χ μπορείς να δεις αν μια γυναίκα είναι ψωνάρα και έχει κόμπλεξ με ανασφάλειες, φαίνεται από τις photos που θα σηκώνει στο fb. 1
taksidiotis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Εν τω μεταξύ το ίντερνετ είναι το καλύτερο πράγμα που έχει συμβεί στο επίπεδο σχέσεων, κοιτάς και λίγο τι σηκώνει το ρελέ της αλληνής πέρα από τον κώλο της. Αυτά τα αληθινά μάτια, πραγματικές ψυχές και η υπόλοιπη δισκογραφία της Χαρούλας Αλεξίου συνήθως ακούγονται από φοβισμένα αγοράκια που τρέμουν μήπως έχει άποψη το κλειτοριδοφόρο.Αν περίμενα από το ιντερνέτ να δω γκομενάρα της προκοπής θα ήμουν ακόμα με το λιλι στο χέρι.Το θέμα είναι η προσωπική επαφή κι όχι από απόστασή η από ηλεκτρονικές υπηρεσίες. Αλλά οι έφηβοι,έτσι την βρίσκουν,κάνουν και κανένα cyber πού και πού κι όλα καλά. Κι επίσης,τόσα χρονιά πού έχω δουλέψει μέσα στην νύχτα,τα έχω δει όλα,μα όλα...και καλές στιγμές αλλά και στιγμές πού σε κάνουν να σιχαθείς τις προσωπικές σχέσεις.πολύ ψευτιά στον αέρα και διπροσωπία μεταξύ των 2 φύλων.οπότε και σαφώς δεν θέλω να πάθω ότι είδα να παθαίνουν άλλοι,προσέχεις για να έχεις. Δεν βγάζω φόβο και καλό είναι να υπάρχει και λίγο ρομαντικό πνεύμα στον αέρα.λίγο συναίσθημά.δε βλάπτει,σε κάνει λίγο πιο ανθρώπινό. 1
parlapipas25 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Καλα εχετε κανει το φλερτ πυρηνικη φυσικη κι αυτο συμβαινει φυσικα στο Ελλαντα.Πατε σε καμια χωρα της προκοποπης να δειτε ποσο προσεγγισιμες και φυσιολογικες ειναι.Ο αλλος λεει να μπεις στο μυαλο της και να την μαγεψεις,ο αλλος κανε αυτο κανε εκεινο.Τι μαλακιες ειναι αυτες ρε.. 1
Lucifer Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δεν μίλησε κανείς ούτε για cyber, ούτε για έλλειψη προσωπικής επαφής. Αναφέρθηκα στο πώς το να σε έλκει κάποιος επειδή μιλάς μαζί του είναι κατά πολύ υγιέστερο από το να σε έλκει κάποιος επειδή έχει κωλάρα. Όχι πως είναι αλληλοαποκλειόμενα, αλλά κωλάρες έχω δει πολλές, ανθρώπους όχι τόσους. 4
Runner25 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 εμεις τις χαλασαμε τις γυναικες γιατι αντι να τις ξεπατωνουμε βαλθηκαμε να τις ακουμε και να προσπαθουμε να τις καταλαβουμε απλα πραματα γυναικα συναισθημα ανδρας λογικη τα χουμε μπερδεψει οσο για το νετ μια χαρα ειναι μιλας με πολλες ταυτοχρονα και αν κοβει το ματι σου δεν αναλωνεσαι σε καφεδες με την καθε ψυχανωμαλη αυτο που οι γυναικες ξερουν οτι δεν θελουν τον αλλον αλλα γουσταρουν τον καφε μαζι του,πληρωμενο εννοειται απο το μλκ δειχνει πολλα σε λιγο που θα γινουμε βουλγαρια με τον αλεξη θα τις γ@μ@με για ενα καλτσον και μια τυροπιτα
Lucifer Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Ο επόμενος που θα με πει μισάνθρωπο ε. Ο επόμενος που θα πει "νοιάζεσαι πιο πολύ για τη γάτα απ' ό,τι για τον άνθρωπο." 1
mentoras99 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Καλα εχετε κανει το φλερτ πυρηνικη φυσικη κι αυτο συμβαινει φυσικα στο Ελλαντα.Πατε σε καμια χωρα της προκοποπης να δειτε ποσο προσεγγισιμες και φυσιολογικες ειναι.Ο αλλος λεει να μπεις στο μυαλο της και να την μαγεψεις,ο αλλος κανε αυτο κανε εκεινο.Τι μαλακιες ειναι αυτες ρε.. Οταν τα λεγα εγω, οι υπολοιποι λεγανε οτι αρλουμπες θες! Δεν αξιζει καν τον κοπο να ασχοληθεις με ελληνιδες, γιατι απλα δεν υπερεχουν πουθενα, και εκτος απροοπτου προκειται να σου κανουν σε βαθος χρονου, και την ζωη πατινι. Οι εποχες που οι ελληνες ηταν 'εγκλωβισμενοι' στην ανωμαλία της καθε μπαζολας ελληνιδας που την ειδαν Ορνελλα Μουτι με απαιτήσεις Μαρίας Αντουανέττας, εχουν περασει ανεπιστρεπτι. 1
totem_lost Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Χαχα σιγά ρε Ελληνάρες, μην περιμένουν εσάς οι γυναίκες στο εξωτερικό να τις πηδήξετε. Το πολύ πολύ να σας ζητήσουν πίσω τα λεφτά που 'τους χρωστάτε' poor Greeks. 1
zio10 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Μια χαρά είναι οι κοπελιές μας μωρέ, μην παραπονιέστε! 1
revolver1990 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 αυτο που οι γυναικες ξερουν οτι δεν θελουν τον αλλον αλλα γουσταρουν τον καφε μαζι του,πληρωμενο εννοειται απο το μλκ δειχνει πολλα σε λιγο που θα γινουμε βουλγαρια με τον αλεξη θα τις γ@μ@με για ενα καλτσον και μια τυροπιτα Ε γκομενάκι....έχεις 1 ευρώ να πάρω μια τυρόπιτα? 69 σελίδες ( ) Η πλειονότητα των ποστ είναι εγωιστικά.Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα είτε είμαστε άνδρες είτε γυναίκες.
Runner25 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Χαχα σιγά ρε Ελληνάρες, μην περιμένουν εσάς οι γυναίκες στο εξωτερικό να τις πηδήξετε. Το πολύ πολύ να σας ζητήσουν πίσω τα λεφτά που 'τους χρωστάτε' poor Greeks. για δες καμια ρωσια ουκρανια, εχετε κολησει με τα παρταλια 1
zio10 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 για δες καμια ρωσια ουκρανια, εχετε κολησει με τα παρταλια Έχω την εντύπωση ότι είναι γυναίκα η totem_lost! 1
totem_lost Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Γιατί ρε έξυπνε, για ποιό λόγο νομίζεις οτι θα σε θέλει η Ρωσίδα και η Ουκρανή, αν όχι για τα λεφτά σου; Άσε που άμα τσιγκουνεύεσαι ένα καφέ, ούτε για τέτοιες δεν σε βλέπω. 1
nicoc89 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 για δες καμια ρωσια ουκρανια, εχετε κολησει με τα παρταλια θα γούσταρα τρελά Ρωσίδα , εκτός οτι ειναι γκομενάρες με φτιάχνουν και τα Ρώσικα Γιατί ρε έξυπνε, για ποιό λόγο νομίζεις οτι θα σε θέλει η Ρωσίδα και η Ουκρανή, αν όχι για τα λεφτά σου; Άσε που άμα τσιγκουνεύεσαι ένα καφέ, ούτε για τέτοιες δεν σε βλέπω. για την ομορφιά μου το humor και την εξυπνάδα μου που σπάει τα καντράνια
Gtr34 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Μου έχουν τύχει "σκάρτες" σχέσεις.Σε κάποιες από αυτές ήμουν εγώ μαλακας, σε άλλες εκείνες. Αυτό δεν μου δίνει το δικαίωμα να προσδίδω μειωτικούς χαρακτηρισμούς στον γυναικείο πληθυσμό της χώρας, γιατί η πραγματικότητα απέχει.Το τσουβάλιασμα δεν οδηγεί πουθενά. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις