taksidiotis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Γυναικες ε?χμ... Καταρχην,στο θεμα σχεσης ειμαι καπως παλιας σχολης.σιγουρα δεν θα με ελκυσει μια γκομενα φουλ σοβα που θα κραταει το τσιγαρακι στην καφετερια η στο μπαρ και θα το παιζει καποια,ειδικα αν δεν εχει και καρτα στο κινητο της. Οπως επισης και δε θα με ελκυσει και μια γκομενα που ειναι εθισμενη με το διαδικτυο.δεν θα παρω. Θα με ελκυσει καποια που εχει αληθινα ματια,γιατι παντα αυτα κοιταζω,μια κοπελα που θα ειναι σχετικα απλη στο ολο στυλακι της και γενικα μια κοπελα με ψυχη πραγματικη. σε πολλα το ξερω,φταιμε εμεις οι αντρες.ευτυχως,δεν ανηκω στην κατηγορια των κολλημενων με παιχνιδια,κομπιουτερ,καμμενος με λιγα λογια,κατι τετοια ξενερωνουν τις σημερινες γυναικες,ειτε το θελουμε ειτε οχι.παν μετρον αριστον.... Αλλοι παλι,κανουν αλλα σφαλματα,χειροτερα. Εγω οπως ειπα,αναζητω την μαγεια στο προσωπο μιας κοπελας,ρομαντισμος,αν και δεν κολλαω καθολου ευκολα,μαλλον κραταω υποσεινηδητα αμυνες μεσα μου,που ομως ειναι καλο.εν καιρο φαινοντε ολα. σιγουρα παντως διανυουμε μια εποχη με αρκετη ψευτια,ευκολα σε αγαπω,ευκολα στο κρεβατι η οπου αλλου κατσει... Κατι τετοιες γκομενες λοιπον,δεν θα τις παρω στα σοβαρα,θα τις παρω ομως με αλλο τροπο,αν φυσικα εχουν εστω κατι που να με φτιαχνει,γιατι τις τερμα σκυλες,δεν τις παω. Και σιγουρα ποτε μα ποτε δεν ημουν ληγουρης,το μισω αυτο,ολα πρεπει να γινοντε με στυλ,ακομα και για φασωμα να ειναι,γιατι για τετοιες δουλειες το 70% των γυναικων,εκει ανηκει,με την θεληση τους,τιποτα παντως,δεν αντικαθιστα αυτο που θα σε αγγιξει στην ψυχη,σπανιο βεβαια,ομως καπου εκει εξω,υπαρχουν ακομα τετοιες κοπελες.και μακαρι να παραμεινουν ετσι,old school,γιατι η νεα γενια ειναι απλα fake. 1
nicoc89 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 αν δεν είσαι κάποια ηλικίας απο 40 και πάνω^ μου δίνεις την αίσθηση οτι είσαι κάτι προς Brad pitt έτσι οπως τα λες ,όλες οι γυναίκες στα πόδια σου και εσύ ξεπετάς ότι σ αρέσει και τις παρατάς σαν στημένες λεμονόκουπες μέχρι να βρεις την Λώρα Ινγκλις Γουάιτερ απ το μικρό σπίτι στο λιβάδι να μεγαλώσει τα παιδιά σου. Μου κάνει εντύπωση που λες πως δεν εισαι κολλημένος με videogames και έχεις τον super mario avatar , τελικά έχεις μέτρο , ουάου που λέει και ο Βαρουφάκης .Πάντως γενικά μοιάζεις άτομο με εμπειρία στις γυναίκες μιας και γράφεις και για ποσοστά , αν θες πες μας περισσότερα , δώσε καμια συμβουλή στον topic starter επι του θέματος να υπάρχει- 1
Highlander Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 - "Στα μάτια σου βλέπω όλα τα άστρα του σύμπαντος !" - ("Τι λέω ο άνθρωπος για να πηδήξω....") 1
evabb Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Γυναικες ε?χμ... Καταρχην,στο θεμα σχεσης ειμαι καπως παλιας σχολης.σιγουρα δεν θα με ελκυσει μια γκομενα φουλ σοβα που θα κραταει το τσιγαρακι στην καφετερια η στο μπαρ και θα το παιζει καποια,ειδικα αν δεν εχει και καρτα στο κινητο της.1 Οπως επισης και δε θα με ελκυσει και μια γκομενα που ειναι εθισμενη με το διαδικτυο.δεν θα παρω. Θα με ελκυσει καποια που εχει αληθινα ματια,γιατι παντα αυτα κοιταζω,μια κοπελα που θα ειναι σχετικα απλη στο ολο στυλακι της και γενικα μια κοπελα με ψυχη πραγματικη. σε πολλα το ξερω,φταιμε εμεις οι αντρες.ευτυχως,δεν ανηκω στην κατηγορια των κολλημενων με παιχνιδια,κομπιουτερ,καμμενος με λιγα λογια,κατι τετοια ξενερωνουν τις σημερινες γυναικες,ειτε το θελουμε ειτε οχι.παν μετρον αριστον.... Αλλοι παλι,κανουν αλλα σφαλματα,χειροτερα. Εγω οπως ειπα,αναζητω την μαγεια στο προσωπο μιας κοπελας,ρομαντισμος,αν και δεν κολλαω καθολου ευκολα,μαλλον κραταω υποσεινηδητα αμυνες μεσα μου,που ομως ειναι καλο.εν καιρο φαινοντε ολα. σιγουρα παντως διανυουμε μια εποχη με αρκετη ψευτια,ευκολα σε αγαπω,ευκολα στο κρεβατι η οπου αλλου κατσει... Κατι τετοιες γκομενες λοιπον,δεν θα τις παρω στα σοβαρα,θα τις παρω ομως με αλλο τροπο,αν φυσικα εχουν εστω κατι που να με φτιαχνει,γιατι τις τερμα σκυλες,δεν τις παω. Και σιγουρα ποτε μα ποτε δεν ημουν ληγουρης,το μισω αυτο,ολα πρεπει να γινοντε με στυλ,ακομα και για φασωμα να ειναι,γιατι για τετοιες δουλειες το 70% των γυναικων,εκει ανηκει,με την θεληση τους,τιποτα παντως,δεν αντικαθιστα αυτο που θα σε αγγιξει στην ψυχη,σπανιο βεβαια,ομως καπου εκει εξω,υπαρχουν ακομα τετοιες κοπελες.και μακαρι να παραμεινουν ετσι,old school,γιατι η νεα γενια ειναι απλα fake.2 1.καρτα για το κινητο εννοεις οτι γενικα δεν ειναι οικονομικα ανεξαρτητη; 2. σορυ αλλα αυτο ειναι σακουλιασμα. δεχομαι οτι δεν μπορουμε να ταιριαζουμε με ολους τους ανθρωπους ή καλυτερα ο καθενας ταιριαζει με πολυ λιγους ανθρωπους. αυτο δεν σημαινει οτι ολοι οι υπολοιποι ειναι γτπ.
ghostman13 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 οι γυναικεσ κοιτανε μονο το συμφερον τους. στις σχεσεις και το φλερτ θελουν τον ανδρα να ειναι κυνηγοσ και να κανει αυτος το πρωτο βημα ενω οταν ειναι να κανουν οικογενια εκει το παιζουν προοδευτικεσ και θελουν να μοιραζοντε τις δουλιες με τον ανδρα 50-50 και λενε τα δικα τους. για μενα αν θελουν 100% ισοτιτα στην κοινωνια να δεχτουν την εξισοση οριων για συνταξη προς τα επανω στα ιδια ορια με τους ανδρεσ και το κρατοσ να φτιαξει υποχρεοτικη στρατιοτικη θητια με ξεχοριστα στρατοπεδα για τις γυναικες οπως γινοτανε και στα κουμουνιστικα κρατη. αλλα ειπαμε στην ελλαδα μονο οτι μασ συμφερει να λεμε. ανδροκρατια στα επαγγελματα σεξισμος και τριχεσ κατσαρεςς 5
taksidiotis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 το οτι εχω τον mario δεν παει να πει οτι ειμαι και κολλημενος με games.επι εποχη 90 ισως,nintendo,κατα τα αλλα απλα νοσταλγος. καμια σχεση,δεν εννοω οτι ολες ειναι στα ποδια μου.τα μηνυματα παρερμηνευοντε. απλα πολυ πιο συχνο φαινομενο πλεον ειναι να πεσει μια κοπελιτσα για ενα φασωμα παρα για μια σχεση. απο κει και περα το οτι μπορει να παιχτει φαση δεν παει να πει οτι μεσα μου δεν αναζητω το διαφορετικο,δεν παει να πει οτι δεν ειμαι ρομαντικος,οποτε καλυτερα να σταματησουν οι ειρωνιες. ο καθενας βλεπει τα πραγματα με την δικη του ματια,δεν επιβαλλουμε σε κανεναν,αυτη η εποχη δεν μου αρεσει ρε παιδι μου,πως να το κανουμε,μακαρι να υπηρχε ενα στοπ,ας μην ειχαμε ιντερνετ,ας μην ειχαμε τοση τεχνολογια,ολα θα ηταν καλυτερα.θα ειχαμε περισσοτερο αληθινη επαφη.περισσοτερο σεβασμο.τωρα πολλα απο αυτα απλα ειναι προς εξαφανιση. και οχι,δεν ειμαι 40,ειμαι κατα 8 ετη μικροτερος.
nicoc89 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 να σου πω το έχω σκεφτεί κ εγώ αυτό που λες , παλιότερα οι γκόμενες δεν ήταν τόσο πονηρεμένες , τσι έλεγες δυο τρεις μπαρούφες και τσάνγκ πίσω απ τα θάμνα . Με είχε πει ιστορίες ο παππούς μου Τι να κάνουμε τώρα οι εποχές αλλάξανε , αλλα όχι οι άνθρωποι , όπως τότε υπήρχαν πεταχτούλες που δε θα σου έκαναν κλικ κλικ έτσι τώρα υπάρχουν old school όπως είπες . Εμένα δε μ αρέσουν οι old school γιατι δεν ξουρίζονται και το θεωρώ αηδία . Και το ποστ μου δεν έχει ούτε ειρωνεία ούτε πλάκα , 100% true , όπως κ απο πάνω , αλλα όπως είπες τα μηνύματα παρερμηνευοντε 2
taksidiotis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 ενταξει καλε,old school λεω,αλλα οχι οτι δεν ξουριζοντε κιολας?
revolver1990 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Εμένα δε μ αρέσουν οι old school γιατι δεν ξουρίζονται και το θεωρώ αηδία . Μόνο θάμνος.
evabb Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 το οτι εχω τον mario δεν παει να πει οτι ειμαι και κολλημενος με games.επι εποχη 90 ισως,nintendo,κατα τα αλλα απλα νοσταλγος. καμια σχεση,δεν εννοω οτι ολες ειναι στα ποδια μου.τα μηνυματα παρερμηνευοντε. απλα πολυ πιο συχνο φαινομενο πλεον ειναι να πεσει μια κοπελιτσα για ενα φασωμα παρα για μια σχεση. απο κει και περα το οτι μπορει να παιχτει φαση δεν παει να πει οτι μεσα μου δεν αναζητω το διαφορετικο,δεν παει να πει οτι δεν ειμαι ρομαντικος,οποτε καλυτερα να σταματησουν οι ειρωνιες. ο καθενας βλεπει τα πραγματα με την δικη του ματια,δεν επιβαλλουμε σε κανεναν,αυτη η εποχη δεν μου αρεσει ρε παιδι μου,πως να το κανουμε,μακαρι να υπηρχε ενα στοπ,ας μην ειχαμε ιντερνετ,ας μην ειχαμε τοση τεχνολογια,ολα θα ηταν καλυτερα.θα ειχαμε περισσοτερο αληθινη επαφη.περισσοτερο σεβασμο.τωρα πολλα απο αυτα απλα ειναι προς εξαφανιση. και οχι,δεν ειμαι 40,ειμαι κατα 8 ετη μικροτερος. σε τι ηλικιες κοιτας; γυρω στα 30 νομιζω οι περισσοτερες ψαχνουν καποιον για να κατασταλαξουν. (να μην υπηρχε ιντερνετ; μπαν μονο και μονο γι αυτο) παντως θα δωσω κι εγω το αποσταγμα υπερσυμπηκνομενης σοφιας. λετε οτι ψαχνετε γυναικες για σχεση και για σπιτι. το πιο σημαντικο οταν γνωρισε μια χ,ψ κοπελα ειναι να μιλατε, να συζητατε, να περναν ωρες ολοκληρες χωρις να το καταλαβαινετε. αν μπορειτε να το κανετε αυτο τοτε ειστε σε καλο δρομο με την συγκεκριμενη γυναικα.
Lucifer Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Εν τω μεταξύ το ίντερνετ είναι το καλύτερο πράγμα που έχει συμβεί στο επίπεδο σχέσεων, κοιτάς και λίγο τι σηκώνει το ρελέ της αλληνής πέρα από τον κώλο της. Αυτά τα αληθινά μάτια, πραγματικές ψυχές και η υπόλοιπη δισκογραφία της Χαρούλας Αλεξίου συνήθως ακούγονται από φοβισμένα αγοράκια που τρέμουν μήπως έχει άποψη το κλειτοριδοφόρο. 7
totem_lost Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Επίσης πολύ σημαντική συμβουλή για να τις προσεγγίσεις: Know your league Το ξέρουμε φίλε κυνηγέ οτι θα ήθελες μια μοντελάρα δίπλα σου όπως σκατά και αν είσαι, αλλά μάντεψε ποιός άλλος (εκτός απο σένα) δίνει σημασία στην εμφάνιση του άλλου: εκείνη. Για αυτό πριν αρχίσεις τα ΄όλες κοιτάνε τα λέφτα' και λοιπά εμετικά στερεότυπα επειδή η θέα δεν έκατσε σε εσένα, σκέψου και την άλλη την λιγότερο θεά δίπλα που τρώει τις χυλόπιτες ακριβώς όπως και εσύ - ίσως έχετε πιο πολλά κοινά από όσα νομίζεις! 4
deesnider Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Επίσης πολύ σημαντική συμβουλή για να τις προσεγγίσεις: Know your league Το ξέρουμε φίλε κυνηγέ οτι θα ήθελες μια μοντελάρα δίπλα σου όπως σκατά και αν είσαι, αλλά μάντεψε ποιός άλλος (εκτός απο σένα) δίνει σημασία στην εμφάνιση του άλλου: εκείνη. Για αυτό πριν αρχίσεις τα ΄όλες κοιτάνε τα λέφτα' και λοιπά εμετικά στερεότυπα επειδή η θέα δεν έκατσε σε εσένα, σκέψου και την άλλη την λιγότερο θεά δίπλα που τρώει τις χυλόπιτες ακριβώς όπως και εσύ - ίσως έχετε πιο πολλά κοινά από όσα νομίζεις! Όχι ρε 'συ. Το παν είναι η αυτοπεποίθηση... 5
Sova Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 σιγουρα δεν θα με ελκυσει μια σοβα Ταράχτηκα λίγο 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις