Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προς αποφυγη παρεξηγησεων δεν εννοουσα gay σεξ. απλά σε πολλές και διαφορετικές παρέες έχω ακουσει διαφορες λέξεις προς αντικατασταση της λέξης σεξ.

I doubt it sir :P :P :P

τώρα ή εσύ έχεις πονηρό μυαλό ή εγώ είμαι εντελώς αγαθός...

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Βολευει ο αποπροσανατολισμος της κουβεντας...

Δεν είμαι ο τύπος ανθρώπου που πιστεύει στην κουβέντα απέναντι σε σεξισμούς και ρατσισμούς.

Κάποιοι πιστεύουν στην επιμόρφωση, εγώ θεωρώ πως μόνο οι άνθρωποι μορφώνονται.

• Like 2
Δημοσ.

Το thread μου ζει και βασιλεύει.

#soproud

Λοιπον το θεμα αυτο ξεκινα με αφορμη μια ''δειλη'' ερωτηση μου στο θεμα Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις, ''πως να μιλησεις σε μια αγνωστη κοπελα'' ; Και συμφωνα με τα λεγομενα του συνφορουμίτη φίλου μου noob μια ερωτηση τετοιου βεληνεκούς δεν επιδεχεται συντομες απάντησεις

Πόσο στεγνά με έδωσες...

oh wait...

:P

Δημοσ.

Η φυσικη ταξη ειναι οπως τη λες.

Αντρας προκομενος, κι οχι κοπριτης.

Ο αντρας να μπορει να συντηρησει γυναικα+οικογενεια.

Η γυναικα να 'δουλευει' στο νοικοκυριο, κι οχι σε εξωτερικη/αλλη εργασια.

Ομως, πρεπει κι η γυναικα να χαμηλωσει τις απαιτησεις.

Γιατι αν ειναι 'δουλευε αντρα αλλα θελω τα σεα και τα μεα', τοτε δεν βγαινει.

Το θεμα ειναι συνθετο.

_44557726_burqas_ap466.jpg

• Like 1
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Βέβαια με την ίδια ευκολία μπορούμε να αντιστρέψουμε το άρθρο να ταιριάζει στα άλλα ελληνικά κελεπούρια, τους Έλληνες.

Οι εποχές έχουν αλλάξει, όλοι και όλες μέσα σ'ένα 24ωρο μπορεί νά'χουμε ν'ασχοληθούμε με 1000 διαφορετικά πράγματα οπότε δεν υπάρχει χρόνος να γίνονται συχνά οι δουλειές του σπιτιού. Και ο άντρας και η γυναίκα πρέπει να βοηθάνε 50-50 στις δουλειές για να γίνουν. Ούτε κι εσείς δηλαδή να τα περιμένετε ΟΛΑ έτοιμα απ'την γυναίκα και ούτε κι εμείς φυσικά να τα περιμένουμε όλα από σας.

[τώρα βέβαια αν η άλλη είναι ΟΛΗ μέρα σπίτι σίγουρα θα βρει παραπάνω χρόνο να το φροντίσει κιόλας λίγο ε. Επίσης, αντίστοιχα, αν είναι ο άντρας κλεισμένος σπίτι όλη μέρα, ας κάνει κι αυτός το κάτι παραπάνω.]

• Like 3
Δημοσ.

Βέβαια με την ίδια ευκολία μπορούμε να αντιστρέψουμε το άρθρο να ταιριάζει στα άλλα ελληνικά κελεπούρια, τους Έλληνες.

Οι εποχές έχουν αλλάξει, όλοι και όλες μέσα σ'ένα 24ωρο μπορεί νά'χουμε ν'ασχοληθούμε με 1000 διαφορετικά πράγματα οπότε δεν υπάρχει χρόνος να γίνονται συχνά οι δουλειές του σπιτιού. Και ο άντρας και η γυναίκα πρέπει να βοηθάνε 50-50 στις δουλειές για να γίνουν. Ούτε κι εσείς δηλαδή να τα περιμένετε ΟΛΑ έτοιμα απ'την γυναίκα και ούτε κι εμείς φυσικά να τα περιμένουμε όλα από σας.

[τώρα βέβαια αν η άλλη είναι ΟΛΗ μέρα σπίτι σίγουρα θα βρει παραπάνω χρόνο να το φροντίσει κιόλας λίγο ε. Επίσης, αντίστοιχα, αν είναι ο άντρας κλεισμένος σπίτι όλη μέρα, ας κάνει κι αυτός το κάτι παραπάνω.]

Να το κανουμε 60-40 γιατι ο αντρας δουλευει περισσοτερο και για ομαλή μετάβαση??

Δημοσ.

Και εκεί είναι που ξεκινάει το ξενέρωμα. Διότι, ο άντρας ο καλομαθημένος από την μαμά του, με το σπίτι να λάμπει, το νόστιμο φαγητό και τα φρεσκοσιδερωμένα ρούχα, έρχεται να αντιμετωπίσει ξαφνικά την πραγματικότητα των τριάντα χρόνων μετά, αμέσως μόλις συγκατοικεί. Και του έρχεται η κεραμίδα. Δεν έχει συνειδητοποιήσει την τεράστια αλλαγή που συμβαίνει στις γυναίκες, αλλά και στην κοινωνία γενικότερα, αφού σχεδόν μέχρι τα τριάντα του, τον περιποιείται η μητέρα του και του έρχεται κάπως σοκαριστικό όλο αυτό.

tumblr_inline_nexnaypbml1qlxmdo.gif

• Like 3
Δημοσ.

tumblr_inline_nexnaypbml1qlxmdo.gif

Δεν βλέπω να λέει κάτι που δεν είναι αλήθεια σε αυτή τη παράγραφο. Ισχύει στις περισσότερες περιπτώσεις. Ειδικά κάποιοι (αντρες και γυναίκες) που σπουδάζουν στη ίδια πόλη και μένουν με τους γονείς τους, η πλειοψηφία δεν έχει μάθει να κάνει δουλειές γιατί τα έχει όλα έτοιμα. Όχι ότι άμα κάποιος σπουδάσει σε άλλη πόλη είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση αλλά έχει περάσει κάποιο χρόνο ανεξάρτητος και έχει μια ιδέα.

Δημοσ.

Αφιερωμενο στα ελληνικα κελεπουρια, τις ελληνίδες!

Οι ανοικοκύρευτες γυναίκες του σήμερα, αυτή η μάστιγα

http://www.oneman.gr/keimena/diabasma/opinions/oi-anoikokureytes-gynaikes-toy-shmera-ayth-h-mastiga.3342142.html

την διαβασα κι εγω αυτη την μαλακια. και ρωταω

1)γιατι συγκεκριμενα οι ελληνιδες; ξερω δεκαδες γυναικες διαφορων εθνικοτητων εξισου «ανοικοκυρευτες»

2) γιατι πρεπει να τρεχουμε με μια σκουπα στο χερι ολη μερα; αν δεν σας αρεσει η μπιχλα καθαριστε μονοι σας. εμεις μια χαρα την βρισκουμε μεσα στην σκονη. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...