nicoc89 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 αυτά που ξέρατε να τα ξεχάστε , θα δουλεύεις και εσύ γυναίκα! άκου να τη συντηρεί!!!1
mentoras99 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Καποτε που υπήρχε τάξη και φυσική ροή ο άντρας ήταν προκομενος όχι ένας κοπριτης αποχαυνωμενος που τον ζει ο μπαμπας και του πλένει τα βρακια η μαμά. Θες την γυναίκα δούλα και κυρά, μπορείς να τη συντηρήσεις αυτή + την οικογένεια σου ? Ή δούλα και κυρά αλλά να δουλεύει κιόλας ? Η φυσικη ταξη ειναι οπως τη λες. Αντρας προκομενος, κι οχι κοπριτης. Ο αντρας να μπορει να συντηρησει γυναικα+οικογενεια. Η γυναικα να 'δουλευει' στο νοικοκυριο, κι οχι σε εξωτερικη/αλλη εργασια. Ομως, πρεπει κι η γυναικα να χαμηλωσει τις απαιτησεις. Γιατι αν ειναι 'δουλευε αντρα αλλα θελω τα σεα και τα μεα', τοτε δεν βγαινει. Το θεμα ειναι συνθετο. Ανεργία, οι συνηθειες των αντρων, απαιτησεις γυναικων, κοσμοθεωρια για τη ζωη, η αγορα εργασιας και οι δυνατοτητες που προσφερει κλπ. Ολα αυτα, επηρεάζουν και τις σχέσεις. Για τις σημερινες σχεσεις 'της πλακας', φταινε πρωτιστως θεωρω οι γυναικες(εχει αναλυθει), αλλα σημαντικο μεριδιο ευθυνης εχουν και οι αντρες.
kirileman Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Αυτό με το κυρά δεν το καταλαβαίνω. Σκέτο δούλα, όπως τον παλιό καλό καιρό! 2
Valerie_ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Κι αν δεν έχει κάνει σωστά την τσακιση να τρώει κι ένα χέρι ξυλο. Προς γνώση και συμμορφωση. 1
mylo Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 τσουτσουνισμα μεταξύ μελών του ινσομνια έχει πέσει ή αδικα συζητάμε?
*nenya* Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Τί είναι το τσουτσούνισμα; Ελπίζω να μην είναι αυτό που μόλις φαντάστηκα.
Prospector8 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Τι είναι το μπιφτεκωμα??? Το να σε στήνει απανοτα σε καθε σας ραντεβου?
*nenya* Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Τεσπα, μπιφτέκωμα, τσουτσούνισμα, παρακαλώ να δημιουργηθεί το λεξικό του ινσόμνια. Πάντως για να μας κατακτήσετε απλά μην μας πρήζετε και μην είστε μουνόδουλοι και απελπισμένοι. Ο απελπισμένος άντρας κάνει μπαμ από χιλιόμετρα μακριά.. 3
totem_lost Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Οι γυναίκες να δουλεύουν αλλά και οι άντρες να βάζουν κανένα πλυντήριο. Ιδίως οι μαμάκηδες!
deesnider Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Και να ράβουν και κανα κουμπί, άντε μπράβο!! Δε θέλεις να δεις κουμπί ραμμένο απ' τα χεράκια μου... 1
mylo Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Τεσπα, μπιφτέκωμα, τσουτσούνισμα, παρακαλώ να δημιουργηθεί το λεξικό του ινσόμνια. Πάντως για να μας κατακτήσετε απλά μην μας πρήζετε και μην είστε μουνόδουλοι και απελπισμένοι. Ο απελπισμένος άντρας κάνει μπαμ από χιλιόμετρα μακριά.. τσουτσουνισμα , μπιφτεκωμα, παστελωμα κλπ = αυτό που φανταστικες... πρέπει να ανοιξουμε νέο Thread για για τις λέξεις που χρησιμοποιούμε για την συγκεκριμενη πραξη
nicoc89 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 τσουτσουνισμα μεταξύ μελών του ινσομνια έχει πέσει ή αδικα συζητάμε? Τί είναι το τσουτσούνισμα; Ελπίζω να μην είναι αυτό που μόλις φαντάστηκα. Τεσπα, μπιφτέκωμα, τσουτσούνισμα, παρακαλώ να δημιουργηθεί το λεξικό του ινσόμνια. Πάντως για να μας κατακτήσετε απλά μην μας πρήζετε και μην είστε μουνόδουλοι και απελπισμένοι. Ο απελπισμένος άντρας κάνει μπαμ από χιλιόμετρα μακριά.. ρε εγώ νόμιζα gay sex και λέω wtf και scrollάροντας είδα τι εννοεί κ ηρέμησα έχει τόσες λέξεις η Ελληνική γλώσσα, κάνει θαυματα και δεν την χρησιμοποιούμε σωστά!! Λίγοι ξέρουμε να χρησιμοποιούμε τη γλώσσα! Δε θέλεις να δεις κουμπί ραμμένο απ' τα χεράκια μου... και εγώ ξέρω , στο στρατό έραψα μια φόρμα με βελόνα που ειχε σκιστεί απο πάνω μέχρι κάτω και ειχε γινει σαν frankenstein ... αχαχαχ.. εκει να δεις ράψιμο.
*nenya* Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 τσουτσουνισμα , μπιφτεκωμα, παστελωμα κλπ = αυτό που φανταστικες... I doubt it sir :P 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις