Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Θεός ο luci

χαχαχαχα κλάμαααααααα

πικ-ορ-ιτ-didnt_happen

αντώνη βλέπεις ποιος γράφει τι,ε

Αφού κατάλαβε ότι του την πέφτεις συγγνώμη, προσπαθείς να τον προσεγγίσεις ήθελα να πω, έβαλε μπρος τη μηχανή

βρουμ βρουμ

• Like 1
Δημοσ.

Το σωστο αρσενικο που ψάχνει ένα στα γρήγορα μυριζεται απο πριν την χυλοπιτα και δεν πλησιάζει , δεν χάνει το χρονο του με αυτες που δεν γουστάρουν τις κλάνει επιδεικτικα πριν το κάνουν εκεινες.

FTFY

Δημοσ.

5. Να κανεις παρεα με αλλες κοπελες η να δειχνεις μικρο ενδιαφερον για καποια φιλη της

wtf?? Don't do it  my friend..

Να αναφερω επισης (λογω παλιοτερων διαφωνιων μου με καποιους σε αυτο το θρεντ για το καμακι) οτι τις προαλλες ειχαμε βγει εξω και ένα παιδι απο την παρέα κοινωνικοτατο πολυ έξυπνος και με χιουμορ έκανε καμακια. Δεν κατάφερε τιποτα οποτε αναρωτιεμαι με τι διαθεση θα πάει κάποιος που βλέπει οτι ένας που ειναι μια χαρά και έχει γέλιο και κάνει κέφι οταν κάνει καμακι τρωει χυλοπιτες. 

το ωραιο παντως για τον καθενα ειναι υποκειμενικο. α! και μηπως αυτο το καμακιΑ φταιει και τον πηραν χαμπαρι? λεω εγω τωρα.. :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εγω κατι παντως που καταλαβα προσφατα ειναι δεν πρεπει ποτε να το '' ζαλιζεις '' 100 μερες.

Πας μπαμ θελεις ...το και το ....Ναι ή ου .Αν ναι το προχωρας ,αν ου πας για αλλη ουτε η 1η ειναι ουτε και η τελευταια τοσες περιμενουν.

• Like 1
Δημοσ.

wtf?? Don't do it  my friend..

το ωραιο παντως για τον καθενα ειναι υποκειμενικο. α! και μηπως αυτο το καμακιΑ φταιει και τον πηραν χαμπαρι? λεω εγω τωρα.. :P

Ναι τον πήραν ... σου λεει αυτος τα ιδια κάνει σε όλες. Καμακι στο δρομο? γελάει ο κοσμος , σοβαρευτειτε.

Δημοσ.

Ναι τον πήραν ... σου λεει αυτος τα ιδια κάνει σε όλες. Καμακι στο δρομο? γελάει ο κοσμος , σοβαρευτειτε.

κοιτα κατ'εμε το καμακι στο δρομο στην αρχη σε φρικαρει λιγο.σκεφτεσαι οπα τι θελει αυτος τωρα, κανας ανωμαλος ειναι? αλλα και γιατι οχι..? αμα δε το κανεις στο δρομο που θα το κανεις δηλαδη!? ;) ο τροπος εχει σημασια!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...